Majaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 maryd napisał(a):Oby starczyło Ci determinacji na długo!!! I ja też Ci tego życzę! Choć znając Twój charakter możesz wypalić się dużo szybciej niż ja ! :-( Ale obym się myliła .... Quote
mrs.ka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wypalam się cyklicznie,bo tak jak napisałaś "z moim charakterem" to nieuniknione,ale jak znacie przypowieść o Feniksie to nie mam sie co martwić i tym razem.... Quote
KasiaM Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jak ktoś pomaga kilka lat to wtedy dopiero wie co to znaczy... A pełen zachwyt na początku jest normalny. Ale jak to Maja napisała wcześniej : większość się wypala.... Quote
Majaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 kasia19 napisał(a):Jak ktoś pomaga kilka lat to wtedy dopiero wie co to znaczy... A i to zależy od intensywności .... i zaangażowania ! Quote
mrs.ka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no i zależy co kto rozumie pod hasłem POMOC !!! Quote
KasiaM Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Majaa napisał(a):A i to zależy od intensywności .... i zaangażowania ! Dosłownie zaangażowanie i praca o każdej porze dnia i nocy. Możliwość przyjazdu z imprezki urodzinowej po psy do lasu taksówką . Pamiętasz?? Masakra dobrze, że te samochody się pozatrzymywały a My te szczeniaki wyłapałyśmy. Quote
Majaa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 kasia19 napisał(a):Dosłownie zaangażowanie i praca o każdej porze dnia i nocy. Możliwość przyjazdu z imprezki urodzinowej po psy do lasu taksówką . Pamiętasz?? Masakra dobrze, że te samochody się pozatrzymywały a My te szczeniaki wyłapałyśmy. Pamiętam, aż nader doskonale. Szczegóły również ! Quote
KamaG Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 do grona szczesciarzy dolaczyla Saba, zostaje na stae w DT, (przepraszam za brak polskich znakw, cos sie popsulo i nie umiem naprawic) Quote
KasiaM Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 KamaG napisał(a):do grona szczesciarzy dolaczyla Saba, zostaje na stae w DT, (przepraszam za brak polskich znakw, cos sie popsulo i nie umiem naprawic) BRAWO!!!:loveu::loveu: Quote
maryd Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Co tu tak cicho? Nie ma nowych adoptowanych szczesciarzy? Quote
KamaG Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 A jest: wczoraj do domku pojechał Tobiasz syn Diany Quote
Majaa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No i wcześniej Bruno i Gabryś Z tego miotu została jeszcze Florka czekająca na domek nowy ! A "po drodze" jeszcze astka Barbie Quote
KamaG Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 przyszły dwa filmiki z nowego życia Tajry, ja niestety nie umiem ich udostępnić:oops: a Tajra jest świetną aktorką! Quote
ewelinka_m Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 KamaG napisał(a):przyszły dwa filmiki z nowego życia Tajry, ja niestety nie umiem ich udostępnić:oops: a Tajra jest świetną aktorką! Kama podeślij do mnie :lol: może mi się uda (ewelinkamataninka@tlen.pl) Quote
ewelinka_m Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Tajra w obiektywie ;) filmik nr 1 filmik nr 2 Quote
Recommended Posts