KamaG Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 oj Bożenka to dopiero początek, tak myźnięty temat tylko Quote
maryd Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wyłapałam dwa razy Druta na tej liscie.To ten sam psiak? Quote
maryd Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wyłapałam na tej liścia dwa razy wymienionego Druta.czy to chodzi o tego od Maji? Quote
KamaG Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 dzięki Maryd to ten sam, już wrzuciłam do excela, tam się odrazu sortuje alfabetycznie, tylko musze popracować nad tym jak to tu skopiować Quote
Majaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ja i Morusa dwa razy tam złapałam To tylko bardzo wstępna lista była , troszkę mniej wstępną wyślę później do Kamy ... Sądzę, ze tam jest ok 250 psów które mieliśmy pod opieką jakąkolwiek , a to jeszcze nie koniec .... KamaG - tak chodziło mi o Ciapka! Quote
KasiaM Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Świetny wątek!! Az się cieplej robi :loveu: Quote
BożenaG Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 O kurcze nie sadziłam ,ze az tylu psiakom pomogliśmy.A co dziwne lista jeszczenie skończona . Quote
KamaG Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 z przyjemnością przeniosłam dziś trzy psiaki do tego wątku z adopcyjnego! Quote
Majaa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wysłałam nową listę wg mojego rozeznania, ale ... nie pamiętam czy tam uzupełnione są wszystkie takie dane 1. Adela - DS. Wzdół Rządowy 3. Axel - DS. Skarżysko 5. Bej - DS. - Orzechowice 8. Blondyna - DS. skarżysko 9. Boy bokser - DS. Nowa Słupia 11. Brykuś - DS. Adamów 13. Chińczyk - DS. Starachowice 17. Fajna - DS. Kraków 22. Gryfonik - DS. Starachowice 23. Hania z Białki - DS. Starachowice 24. Hanka - DS. - Starachowice (nie wiem czy to nie ta sama?) 36. Leonek-DS. Ostrowiec Sw. 42. Mała Mi-Achajka-DS.Poznań 45. Meggy-DS. 52.Nędza-DS. Starachowice 57.Pysio-DS. Majków-mix sznaucer 59.Reks-DS. Starachowice 60.Rich-DS. Starachowice 74.sz. Dz. Aisza - Puma-DS. Kraków córka Dzielnej 109.Tajra-DS. Bydgoszcz 110.Thorn-DS. Starachowice 116. Bafi - DS. Dąbrowa 117. Drucik - DS. Jagodne Quote
DuDziaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Piekny watek Gratulacje tyle psiakow w nowych domkach a to jeszcze nei wszystkie ;) Quote
KamaG Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Majaa napisał(a):Wysłałam nową listę wg mojego rozeznania, ale ... nie pamiętam czy tam uzupełnione są wszystkie takie dane mail mi się nie otwiera:roll:, zobaczę jeszcze w domu, z tej listy uzupełniłam ps. o Hani to chyba trzebaby Bożeny opinię, ale też mam wrażenie że chodzi o tą samą suńkę, Hanka to miała być od Bożeny co szybko poszła dalej. A Hania z Białki też była u Bożeny? jesli tak to dubel:evil_lol: Quote
BożenaG Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Noi lista od dzis bedzie dłuższa o 4 psiaki:multi:.Tyle dzis znalazło domki.Czy to nie cudowne. Quote
Majaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No i jak otwiera się czy wysłać raz jeszcze? A dzisiaj: Bianka - DS Starachowice Wiksa - DS. Adamów Gufi - DS. Starachowice Rico - DS. Starachowice Quote
KamaG Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 pierwsze strony odświeżone! mam nadzieję, że Modzi zrozumieją specyfikę wątku i mnie nie pogonią! Quote
BożenaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Już mówie.Hania była u mnie tylko jedna:lol:.To ta sunia z Białki. Quote
Majaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 kasia19 napisał(a):Świetny wątek!! Az się cieplej robi :loveu: To jak Ci się tak cieplo zrobiło:cool3:, to odśwież pamięć - co się działo z Miką i jej szczeniakami (bo nim ja to wygrzebię z papierów to zejdzie troche w tym natłoku :-() Quote
KasiaM Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Majaa napisał(a):To jak Ci się tak cieplo zrobiło:cool3:, to odśwież pamięć - co się działo z Miką i jej szczeniakami (bo nim ja to wygrzebię z papierów to zejdzie troche w tym natłoku :-() 2 szczeniaki do Niemiec, jeden do Strachowice i jeden wywieziony do Radomia a stamtąd do miejescowości na G.. A Mika hmmm w domku Stałym ale nic więcej nie wiem...:shake: Quote
mrs.ka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Mała Meggy pojechała z Karpacza do Jeleniej Góry Quote
KamaG Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 dzięki, Mikę uzupełniłam, Meggy też, czekam na dalsze info, poprawioną listę wkleję jak będzie względnie wykończona, bo mam ją w excelu i muszę nieżle popracować żeby ją przerobić dla dogo, zainteresowanym mogę puścić na maila. Quote
Majaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 KamaG napisał(a):dzięki, Mikę uzupełniłam, Meggy też, czekam na dalsze info, poprawioną listę wkleję jak będzie względnie wykończona, bo mam ją w excelu i muszę nieżle popracować żeby ją przerobić dla dogo, zainteresowanym mogę puścić na maila. KamaG Masz trochę na gg info ode mnie ..... Nie bij Jeszcze wygrzebałam nowe psy ale już domkach. Mam pomysł jak ją łatwo przerobić,a le dopytam jutro informatyków w pracy, czy dobrze myślę A jak będę wiedzieć, to Ci powiem ;) A swoją drogą Kasia19 - miejscowość na G to Żabia Wola :cool3: - tak podpisana jest umowa adopcyjna, ale faktycznie już teraz wiem, o co Ci chodziło, bo to była adopcja via Arkę z Grodziska ! Quote
KamaG Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Majaa napisał(a):KamaG Masz trochę na gg info ode mnie ..... Nie bij Jeszcze wygrzebałam nowe psy ale już domkach. grzeb dalej, a swoją drogą czy te trzy z koszmaru-żółta suka idwa czarne (jeden zagryziony) to są wpisane? Mam pomysł jak ją łatwo przerobić,a le dopytam jutro informatyków w pracy, czy dobrze myślę A jak będę wiedzieć, to Ci powiem ;) wiesz już może jak to usprawnić? puść no trochę pary... Quote
Gamba Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Wątek wspaniały :p Ale tak sobie czytam i ogladam i... wiem, ze to nie cała psiarnia ale... nie ma nigdzie Maski od ćpunów :cool1: Quote
Majaa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Maska na nowej liście jest, ale Gamba jesteś spostrzegawczy :multi: Tej trójki KamaG faktycznie nie wpisywałysmy Nie byłam dzisiaj w pracy, więcinformatyków nie dopytałam, ale jak zrobię to powiem napewno ! Quote
Majaa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Pracujemy wszyscy nad listą ! Uważam, że i tak nie mamy szans odtworzyć, ok 20 - 30 % psów, którymi się zajmowaliśmy w okresie ostatnich 2 lat Ale wszyscy się głowimy .... Najlepszym dowodem na to jest ostatnie stwierdzenie BożenyG do mnie w kontekście uzupełniania listy (Bożeny uzupełnienie przekażę KamieG) cyt: "ja już kompletnie nie pamiętam wszystkich psów, które się przewinęły przez mój dom" :diabloti: Tak mamy wszyscy z wariatkowa, zwanym Starachowice :cool3: Dom jak dom - ja jestem mniej więcej w stanie odtworzyć po fotach i umowach, jakie psy się przewinęły przez mój dom, ale przez moją głowę i pamięć - nie mam szans odtworzyć i wiem o tym ! Od dzisiaj zaczynam "księgować" zwierzaki na DT ! Quote
Recommended Posts