Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja i Morusa dwa razy tam złapałam
To tylko bardzo wstępna lista była , troszkę mniej wstępną wyślę później do Kamy ... Sądzę, ze tam jest ok 250 psów które mieliśmy pod opieką jakąkolwiek , a to jeszcze nie koniec ....
KamaG - tak chodziło mi o Ciapka!

Posted

Wysłałam nową listę wg mojego rozeznania, ale ... nie pamiętam czy tam uzupełnione są wszystkie takie dane
1. Adela - DS. Wzdół Rządowy

3. Axel - DS. Skarżysko
5. Bej - DS. - Orzechowice
8. Blondyna - DS. skarżysko
9. Boy bokser - DS. Nowa Słupia
11. Brykuś - DS. Adamów

13. Chińczyk - DS. Starachowice
17. Fajna - DS. Kraków
22. Gryfonik - DS. Starachowice
23. Hania z Białki - DS. Starachowice
24. Hanka - DS. - Starachowice (nie wiem czy to nie ta sama?)
36. Leonek-DS. Ostrowiec Sw.
42. Mała Mi-Achajka-DS.Poznań

45. Meggy-DS.
52.Nędza-DS. Starachowice
57.Pysio-DS. Majków-mix sznaucer
59.Reks-DS. Starachowice

60.Rich-DS. Starachowice
74.sz. Dz. Aisza - Puma-DS. Kraków córka Dzielnej

109.Tajra-DS. Bydgoszcz
110.Thorn-DS. Starachowice
116. Bafi - DS. Dąbrowa
117. Drucik - DS. Jagodne

Posted

Majaa napisał(a):
Wysłałam nową listę wg mojego rozeznania, ale ... nie pamiętam czy tam uzupełnione są wszystkie takie dane

mail mi się nie otwiera:roll:, zobaczę jeszcze w domu, z tej listy uzupełniłam
ps. o Hani to chyba trzebaby Bożeny opinię, ale też mam wrażenie że chodzi o tą samą suńkę, Hanka to miała być od Bożeny co szybko poszła dalej. A Hania z Białki też była u Bożeny? jesli tak to dubel:evil_lol:

Posted

kasia19 napisał(a):
Świetny wątek!! Az się cieplej robi :loveu:

To jak Ci się tak cieplo zrobiło:cool3:, to odśwież pamięć - co się działo z Miką i jej szczeniakami (bo nim ja to wygrzebię z papierów to zejdzie troche w tym natłoku :-()

Posted

Majaa napisał(a):
To jak Ci się tak cieplo zrobiło:cool3:, to odśwież pamięć - co się działo z Miką i jej szczeniakami (bo nim ja to wygrzebię z papierów to zejdzie troche w tym natłoku :-()

2 szczeniaki do Niemiec, jeden do Strachowice i jeden wywieziony do Radomia a stamtąd do miejescowości na G..
A Mika hmmm w domku Stałym ale nic więcej nie wiem...:shake:

Posted

dzięki, Mikę uzupełniłam, Meggy też, czekam na dalsze info, poprawioną listę wkleję jak będzie względnie wykończona, bo mam ją w excelu i muszę nieżle popracować żeby ją przerobić dla dogo, zainteresowanym mogę puścić na maila.

Posted

KamaG napisał(a):
dzięki, Mikę uzupełniłam, Meggy też, czekam na dalsze info, poprawioną listę wkleję jak będzie względnie wykończona, bo mam ją w excelu i muszę nieżle popracować żeby ją przerobić dla dogo, zainteresowanym mogę puścić na maila.

KamaG Masz trochę na gg info ode mnie ..... Nie bij Jeszcze wygrzebałam nowe psy ale już domkach.
Mam pomysł jak ją łatwo przerobić,a le dopytam jutro informatyków w pracy, czy dobrze myślę A jak będę wiedzieć, to Ci powiem ;)
A swoją drogą Kasia19 - miejscowość na G to Żabia Wola :cool3: - tak podpisana jest umowa adopcyjna, ale faktycznie już teraz wiem, o co Ci chodziło, bo to była adopcja via Arkę z Grodziska !

Posted

Majaa napisał(a):
KamaG Masz trochę na gg info ode mnie ..... Nie bij Jeszcze wygrzebałam nowe psy ale już domkach.

grzeb dalej, a swoją drogą czy te trzy z koszmaru-żółta suka idwa czarne (jeden zagryziony) to są wpisane?
Mam pomysł jak ją łatwo przerobić,a le dopytam jutro informatyków w pracy, czy dobrze myślę A jak będę wiedzieć, to Ci powiem ;)

wiesz już może jak to usprawnić? puść no trochę pary...

Posted

Maska na nowej liście jest, ale Gamba jesteś spostrzegawczy :multi:

Tej trójki KamaG faktycznie nie wpisywałysmy

Nie byłam dzisiaj w pracy, więcinformatyków nie dopytałam, ale jak zrobię to powiem napewno !

Posted

Pracujemy wszyscy nad listą !
Uważam, że i tak nie mamy szans odtworzyć, ok 20 - 30 % psów, którymi się zajmowaliśmy w okresie ostatnich 2 lat
Ale wszyscy się głowimy .... Najlepszym dowodem na to jest ostatnie stwierdzenie BożenyG do mnie w kontekście uzupełniania listy (Bożeny uzupełnienie przekażę KamieG) cyt: "ja już kompletnie nie pamiętam wszystkich psów, które się przewinęły przez mój dom" :diabloti:
Tak mamy wszyscy z wariatkowa, zwanym Starachowice :cool3:
Dom jak dom - ja jestem mniej więcej w stanie odtworzyć po fotach i umowach, jakie psy się przewinęły przez mój dom, ale przez moją głowę i pamięć - nie mam szans odtworzyć i wiem o tym !

Od dzisiaj zaczynam "księgować" zwierzaki na DT !