doddy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Doddy była w letkich rozjazdach przez ostatnie dni a ponadto Filipek załatwił jej laptopa, więc jest odcięta od neta (swoją drogą polecam taką kurację odwykową). Ponieważ doddy musiała nagle wyjechać a także Filipek dawał jej w kość - Filip zamieszkał dwa dni temu u naszego byłego pozoranta - tam będzie mieć szkolenie kojcowo - domowe. Niestety Filip będąc w domu coraz częściej warczał, stresował moje psy - bo one nie wiedziały co mają robić - Mamba podchodziła do niego i chciała mu :mad: to aby się nie nakręcał - przeprowadził się. Na razie odczekujemy po odrobaczeniu a potem pozbawiamy go męskości. :diabloti: Quote
Tosia2 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Szkoda.... Tak mu było dobrze u Ciebie.... Nie wiadomo też jak zareaguje na powrót do budy i kojca.... Tymbardziej z ciepłego łóżeczka.... Mam nadzięję, że Pan szkoleniowiec przytnie różki naszemu Filipkowi..... ;) Może po kastracji się trochę wyciszy... Oby! :roll: Quote
doddy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jak zwykła mówić Beata Dorobczyńska - u mnie nie ma dobrych tymczasów - bo mnie więcej nie ma w domu niż jestem :lol: Quote
Diana S Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No to Filip zmienił miejsce swojego pobytu....:cool3: co tam u niego...?? Quote
doddy Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dziś zadzwonie do Tomka. Byłam zajęta przez weekend więc nie miałam czasu zadzwonić. Filip mieszka w kojcu i jest wypuszczany na teren na razie, więc pewnie jeszcze nie zjadł Tomka. Quote
Tosia2 Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Czy coś nowego u Filipka? Czy są jakieś prognozy na domek? :-( Quote
doddy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Filip został pozbawiony jajec. Prognoz na dom nie ma i pewnie nie będzie bo on na razie nie adopcyjny. Quote
mosii Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 doddy daj wiecej info czemu nie adopcyjny stawia sie? Quote
doddy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Filip nie jest psem typu dominanta ani psem bojącym się. Jest psem, który nie bardzo wie jakie podejmować decyzje i nauczył się, że jak reaguje agresją to dadzą mu spokój. Samo sie nagradzał. Nie można z nim iść podczas ataku na udry bo wtedy przestaje zupełnie panować i wali na oślep. Dzień po ataktu chodzi spięty i szuka zaczepki. Ma chwile, że się poddaje, daje sobie wszystko robić itd. a następnego dnia już jest niedotykalski i odgrywa się. Ogólnie na razie nie umiemy powiedzieć jaki jest. Quote
ruda76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Takie psy to trudny orzech do zgryzienia, bo nie wiadomo jak z nim postepowac. :shake:Miejmy nadzieję, ze nabierze więcej zaufania do ludzi i wyjdzie na prostą. Quote
Tosia2 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Doddy, gdzie on przebywa? W Warszawie? Czy to hotel? Quote
Tosia2 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Co słychać u psinki? Są jakieś prognozy na domek? :roll: Quote
doddy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Nie ma, bo nie szukamy ;) On nie nadaje się do adopcji. Quote
Tosia2 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 O masz... Co się dzieje? Nadal wykazuje agresje?! Czy w dalszym ciągu przebywa pod opieką tego szkoleniowca? U niego ma już zostać? Matko, przeciez nie mozesz opłacać hotelu do końca jego życia... Nie wyrobisz na to.... :shake: Kurcze... Quote
doddy Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Filipek nadal agresywny :eviltong: Dalej u Tomka. Co będzie? Czas pokaże. Quote
andzia69 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Tosia2 napisał(a):Nieśmiało zapytam co z Filipkiem? chyba bez zmian:-( Quote
kometa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 co u pieska?czekamy na AKTUALNE ZDJĘCIA:cool3: Quote
kometa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 cioteczko, nie badż taka;) wszyscy czekamy na teraźniejsze fotki ulubieńca! Quote
kometa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Tosia2 napisał(a):O masz... Co się dzieje? Nadal wykazuje agresje?! Czy w dalszym ciągu przebywa pod opieką tego szkoleniowca? U niego ma już zostać? Matko, przeciez nie mozesz opłacać hotelu do końca jego życia... Nie wyrobisz na to.... :shake: Kurcze... A skąd wiesz ze Filipek ma opłacany hotelik? może już dawno został uśpiony? Quote
doddy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Nie uśpiliśmy tylko zgubiliśmy w drodze do Niemiec :evil_lol: Wieźliśmy go bo se chcieliśmy zarobić ale uciekł... no goopi jakiś chyba... Quote
andzia69 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 doddy napisał(a):Nie uśpiliśmy tylko zgubiliśmy w drodze do Niemiec :evil_lol: Wieźliśmy go bo se chcieliśmy zarobić ale uciekł... no goopi jakiś chyba... nooo - przecież za uśpienie chcą kasę - jak ucieknie to taniej wychodzi:eviltong: Quote
kometa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 myślisz że zartami zmylisz ludzi ze psa juz dawno nie masz?:angryy: Quote
Recommended Posts