Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):
Anita masz maila ode mnie bo nie chce mi sie wstawiac zdjec psow z Wroclawia.

wiem, ty leniu patentowany:eviltong:

a co tam znowu nasza M. wymyśliła ciekawego???? bo strasznie tajemniczo pisze:evil_lol:

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj sama jestem ciekawa ;) Nawet nie wiem, czy jest sens by jej odpowiadac... Ona to jak flaga na wietrze normalnie :lol:

Te zdjecia dostala Beata, wyslala mi, a ja Tobie bo mam problem z kompem.
Ale powiem Ci, ze nie wiem kto jest ich autorem. ;)

Posted

W Krzyczkach jest nowy pies w typie bullowatym pręgowany taki w odcienie błękitu wpada... Pysio ma drobniejszy trochę......

W Józefowie k/Legionowa jest młoda i śliczna suczka-pręgowana z białym-duza całkiem...

Pisze bo poza tym że szukają domu to przede wszystkim sa znalezione...nie pamiętacie by ktoś szukał? :)

Posted

Warczeć warczy. Dlatego teraz jest Filip a nie Filipek :eviltong:
Jednakże warczy gdy nie wie jak ma zareagować... Niezbyt to bezpieczne w codziennym życiu, ale czas pokaże jak chłopak się odnajdzie w normalnym świecie.

Posted

u nas w schronisku jest amstaff na łańcuchu i przy osobnej budzie, jak to mówia pracownicy warczy, jak zobaczyłam filipa w tej budzie to od razu mi sie on przypomniał tesame oczy sparalizowane ze strachu, prawdopodobnie nie spodobała sie jego osobowosc włascicielom bo pies jestzadbany z tego co widziałam tylko ma oczypełne pretenscji "dlaczego?" schronisko jest w Rudzie Śląskiej a więc kupe drogiod was dziewczyny

Posted

Odebralam wyniki krwi Filipka.
Nerki ok, watroba ok, pozostale ok, tyle ze ma anemie.
Dostal syropek PRO - PELL na anemie do jedzenia (14ml dziennie) i ma to dostawac przez 3 tyg.

Tak wiec zaczynamy kuracje antyanemiczna ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
anemiczny Filipek:evil_lol:

Andzia błagam nie narażaj mi się, bo jak widzę śmiech z anemii, a Amor mimo dbałości o niego ją miał, to czuję strach o tego psa...Plizzzzz :-(....

Posted

majqa napisał(a):
Andzia błagam nie narażaj mi się, bo jak widzę śmiech z anemii, a Amor mimo dbałości o niego ją miał, to czuję strach o tego psa...Plizzzzz :-(....

Majga - nie boj żaby - Filip jest w dobrych rękach, nic mu nie będzie;) Już niejeden jedną nogą na tamtym świecie wyszedl od doddy o wlasnych silach - o to jestem spokojna:lol: sorki jeśli mnie źle zrozumialaś:oops:

Posted

Andzia, spox :loveu: , odbierz to bardziej jako przepełniony żalem do losu, żart.
Z całym szacunkiem dla Doddy...jestem pewna, że robi co w jej mocy:loveu: !!!
Jak wspomnę, że pies bez żadnym sygnałów skończył mi się w 3 dni, to na sygnał anemia itp. (bo nie był to niestety to jedyny wskaźnik) mam palpitację !!!

Posted

mosii napisał(a):

czyzby ciotka doddy została zeżarta? ;)

O tym samym myślę, ale aż boję sie napisać :evil_lol:
Doddy - gdzie jesteś :mad:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Doddy zyje

:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu:

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Filipek u szkoleniowca bo w domu trochę przesadzał.

Upssss.......:crazyeye:
To czekamy na wieści od ciotki :roll: