andzia69 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 doddy napisał(a):Anita masz maila ode mnie bo nie chce mi sie wstawiac zdjec psow z Wroclawia. wiem, ty leniu patentowany:eviltong: a co tam znowu nasza M. wymyśliła ciekawego???? bo strasznie tajemniczo pisze:evil_lol: Quote
doddy Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Oj sama jestem ciekawa ;) Nawet nie wiem, czy jest sens by jej odpowiadac... Ona to jak flaga na wietrze normalnie :lol: Te zdjecia dostala Beata, wyslala mi, a ja Tobie bo mam problem z kompem. Ale powiem Ci, ze nie wiem kto jest ich autorem. ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Jaka M , napiszcie mi mailem , ciekawa jestem. To ja dostalam te zdjecia , niestety nie wiem kto jest ich autorem bo sie nie podpisal czego nie cierpie ale przekazalam Kasi. Quote
doddy Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Albo Baja albo Kasia jest ich autorem. Kasia miala jechac i zrobic zdjecia. Ale skoro doszly do nas to raczej Baja. Quote
Tosia2 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 W Krzyczkach jest nowy pies w typie bullowatym pręgowany taki w odcienie błękitu wpada... Pysio ma drobniejszy trochę...... W Józefowie k/Legionowa jest młoda i śliczna suczka-pręgowana z białym-duza całkiem... Pisze bo poza tym że szukają domu to przede wszystkim sa znalezione...nie pamiętacie by ktoś szukał? :) Quote
doddy Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Kiedys byl pregowany pitbull szukany. Najlepiej jednak zobaczyc zdjecia bo bez zdjec ciezko... Bleeee... Ale Filip baka puscil FUJ! Quote
Krawaciorek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 jaki on jest słodki...:lol: a jak byłam w Krzyczkach z Tosia2,...to byl taki biedny...:placz: Quote
Diana S Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Temu to teraz dobrze na tej sofie :cool3: :diabloti: Quote
oktawia6 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 i nie zagryza nikogo, nie warczy no proszę:razz: jedynym jego atakiem są jego piardy:evil_lol:z tego co widzę Quote
doddy Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Warczeć warczy. Dlatego teraz jest Filip a nie Filipek :eviltong: Jednakże warczy gdy nie wie jak ma zareagować... Niezbyt to bezpieczne w codziennym życiu, ale czas pokaże jak chłopak się odnajdzie w normalnym świecie. Quote
Basia i Barni Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 u nas w schronisku jest amstaff na łańcuchu i przy osobnej budzie, jak to mówia pracownicy warczy, jak zobaczyłam filipa w tej budzie to od razu mi sie on przypomniał tesame oczy sparalizowane ze strachu, prawdopodobnie nie spodobała sie jego osobowosc włascicielom bo pies jestzadbany z tego co widziałam tylko ma oczypełne pretenscji "dlaczego?" schronisko jest w Rudzie Śląskiej a więc kupe drogiod was dziewczyny Quote
doddy Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Odebralam wyniki krwi Filipka. Nerki ok, watroba ok, pozostale ok, tyle ze ma anemie. Dostal syropek PRO - PELL na anemie do jedzenia (14ml dziennie) i ma to dostawac przez 3 tyg. Tak wiec zaczynamy kuracje antyanemiczna ;) Quote
Diana S Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No to kuruj się Filip nie Filipek....:p Quote
majqa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 andzia69 napisał(a):anemiczny Filipek:evil_lol: Andzia błagam nie narażaj mi się, bo jak widzę śmiech z anemii, a Amor mimo dbałości o niego ją miał, to czuję strach o tego psa...Plizzzzz :-(.... Quote
andzia69 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 majqa napisał(a):Andzia błagam nie narażaj mi się, bo jak widzę śmiech z anemii, a Amor mimo dbałości o niego ją miał, to czuję strach o tego psa...Plizzzzz :-(.... Majga - nie boj żaby - Filip jest w dobrych rękach, nic mu nie będzie;) Już niejeden jedną nogą na tamtym świecie wyszedl od doddy o wlasnych silach - o to jestem spokojna:lol: sorki jeśli mnie źle zrozumialaś:oops: Quote
majqa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Andzia, spox :loveu: , odbierz to bardziej jako przepełniony żalem do losu, żart. Z całym szacunkiem dla Doddy...jestem pewna, że robi co w jej mocy:loveu: !!! Jak wspomnę, że pies bez żadnym sygnałów skończył mi się w 3 dni, to na sygnał anemia itp. (bo nie był to niestety to jedyny wskaźnik) mam palpitację !!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jak dla mnie to Filip czuje sie az za dobrze i wcale na anemika nie wyglada ani tym bardziej sie nie zachowuje. Quote
mosii Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 juz dwa dni nie było wieści od Filipka czyzby ciotka doddy została zeżarta? ;) Quote
Ziutka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 mosii napisał(a): czyzby ciotka doddy została zeżarta? ;) O tym samym myślę, ale aż boję sie napisać :evil_lol: Doddy - gdzie jesteś :mad: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Doddy zyje i zbiera siły do wpisu na wątku Bastera a Filipek u szkoleniowca bo w domu trochę przesadzał. Quote
Ziutka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Doddy zyje :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Beata_Dorobczyńska napisał(a): Filipek u szkoleniowca bo w domu trochę przesadzał. Upssss.......:crazyeye: To czekamy na wieści od ciotki :roll: Quote
Recommended Posts