Jump to content
Dogomania

Psia Tragedia - Pod Wejherowem!!! Potrzebna Każda Pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

Duży , piękny psiak , w typie kaukaza , spokojny , w chwili robienia fotki zainteresował sie czymś z tyłu za nim, jest jeszcze jeden , ale ponoc "na hotelu":cool3:

mam troszeczkę z rotka , ale jestem przyjazna i merdam wesoło ogonkiem ;)

Rotek , w dobrek kondycji fizycznej , charakter - trudno mi jednoznacznie określić

mam troszkę z bernardyna, troszkę z podhalana i może troszkę z kaukazika, duzy kudłaczek , fotka niewyraźna ;)

smutno mi :-( , spokojny owczarkowaty psiak.

Wszystkie opisy odnośnie charakteru to tylko takie moje spostrzezenia po 1 wizycie :cool3:
cdn

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do charakterow psiakow ,to postarajcie sie wyciagnac info od Anny Katnej .Jej mozna sporo zarzucic ,ale jednak te psy ona zna .Ona wie o tych psach sporo , to by z pewnoscia pomoglo wym w adopcjach tych psiakow ,przyspieszyloby je napewno .

Posted

emilia2280 napisał(a):
Rossa, a podalas tego Rottka na forum Rotków?

Nie jeszcze nie, nie jestem tam zarejestrowana :cool3:, ale moze ktoś , kto jest tam zarejestrowany go wrzuci :cool3:
Psiaki na razie , prze zjeszcze 2 tyg mają kwarantannę .
Niufek , zgadzam sie , ona je znała bardzo dobrze , każdego z osobna potrafiła opisac , ale raczej trudno będzie chyba teraz uzyskac od niej jakieś informacje , bo ona tam przeciez nie przybywa , a ja nie mam z nią żadnego kontaktu .

Posted

Dopiero sie teraz odzywam.
Byław w sobotę z Rossą w schronisku. Psy mają sie dobrze. mają kwarantannę. Za jakieś c2 -3 tyg. bedzie można zacząć je adoptować. Na razie bedziemy zbierać zdjęcia i próbować coś o nich sie dowiedzieć.
Zawieźliśmy karmę, miski, obroże środki dezynfekujące, strzykawki igły.

ALE CAŁY CZAS POTRZEBA POMOCY!!

PROSIMY O WPŁATY NA KONTO ANIMALS:
OTOZ Animals 55 1020 1853 0000 9902 0069 5668 z dopiskiem: Dąbrówka.

Dalej potrzebne są obroże, karma strzykawki, igły środki odkkażające no i Artykuły budowlane.
W tym tygodniu ruszają prace budowlane. Beda tez nowe kojce. Ogromne podziękowania dla darczyńców.

AHA pierwsze wrażenie. Tam jest ogromna ilość ONKOWATYCH.
Jak tylko mi sie uda to wstawię zdjecia!!!!
Pojadę do schroniska w przyszła niedzielę lub może w piątek. Wtedy bedzie wiećej info!!

Posted

Rudasek średniej wielkości , w jednej białej skarpetce;)

Jestem baardzo podobny do kolegi powyżej , ale ja mam 4 skarpetki;)

Niewielki , sympatyczny kudłaczek , taki trochę zagubiony w tej schroniskowej rzeczywistości :cool3:

Kolejny rudasek , " potrafię się ładnie zaprezentować ":lol:

" mi też fotke , mi też ..." moż eszybciej znajdę domek:cool3:
cdn
Tak jak napisała Szaszkin - jest tam spooro tych onkowatych :cool3:

Posted

I ostatnie 5 fotek

niewielka sunia , jak tylko się podeszło aby sfotografowac , od razu wspinała się na krate;) jakby chciała powiedziec : zabierz mnie stąd :cool3:

taka smutana/y jaby już stracił/a nadzieję

Kolejny Onek

z góry lepiej widać ;)

Spokojna , onkowata sunia , niewielka , wyglądała na młodziutką

Szaszkin , poczekamy do wieczorka:lol:
pozdrawiam

Posted

Mnie interesują ;))
Gdy tylko poznam bardziej pieski i będę mieć ich zdjęcia to pozakładam im wątki ;))
Mam nadzieję, że jak najwięcej psiaków znajdzie dom, tylko trzeba działać, działać i nie zostawiać tej sprawy, w żadnym wypadku!

Posted

Już dotrałam do domku!!! Ale czuję sie masakrycznie!! Zdjęcia jutro;). Dziś nie dam rady!
W ten weekend powyprowadzamy z Korą psiaki i zaczniemy powoli tworzyć wątki adopcyjne!

Posted

No, czekamy na zdjęcia, czekamy.
Ja wstawię, tylko jak Patrycja mi wyślę.
No, to po weekendzie na pewno z pare psów będzie miało wątek ;))

Pozdrawiam ;)

Posted

Cieszę się baaardzo :multi:, ja chyba jutro podjadę do " mojego staruszka onka :iloveyou:, coś mu podrzucić;) a w sobotę ... moze też ;) zobaczymy ...
a dogo dzisiaj " szybkie ' jest ;)
pozdrawiam

Posted

Jestem Gdynianka, mieszkam w Berlinie
mam 50 kg cieplej wykladziny i mase styropianu do
ocieplenia bud i prawdopodobnie 50 duzych plastikowych misek..

Szukam pilnie auta typu bus/transporter trasa Berlin -Dabrowka
kto moze pomoc?
Malgosmalgos

Posted

Szaszkin , a co to za wychudzony onek na jednej fotce? wiesz coś o nim ?
jakoś mi umknął , właśnie się tam wybieram , coś mu wrzucę do michy , zeby jak najszybciej nabrał ciałka :cool3:

Posted

On znajduje sie w przy budzie koło lub pod drzewkami( choinkami). tylko raz wyszedł jak podeszłam.
Ma chyba problemy z chodzeniem- proszę sprawdź!
Niestety nic więcej nie wiem. Wrzuc coś mu odemnie - może jakas puszkę lu kawałek mieska.
Prawdopodobnie wybiore sie w piątek rano do Dąbrówki - ale szefostwo musi dać mi urlop.
Czekam na info po odwiedzinach schroniska.