szasztin Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Schronisko zostało przekazane OTOZ Animals. Oni w tej chwili sie zajmują tym schroniskiem. POTRZEBUJĄ KARMY, kocy i pieniędzy: Kopiuje ze strony OTOZ Animals(http://www.otoz.pl/) "Osoby o wrażliwym sercu chcące im pomóc, prosimy o przekazywanie karmy do schroniska w gdyńskim Ciapkowe, potrzebne są budy i elementy umożliwiające zadaszenie wybiegów, przekazy pieniężne prosimy kierować na konto: OTOZ Animals 55 1020 1853 0000 9902 0069 5668 z dopiskiem: Dąbrówka." No to konto proszą o wpłaty. Ja jutro jadę z karmą do schroniska w Gdyni, którym zajmują się Animalsi- i przekaże coś więcej! Quote
MagYa^^ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Postaram sie zaraz zrobic jakis banerek, ktory naprowadzi tu na ten watek kilka-dziesiat mam nadzieje osob i ze wspolnymi silami COS uda sie uzbierac. Quote
Panca Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 no ja nie moge:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:skandal:angryy::angryy::angryy::angryy:ale teraz moze byc juz tylko lepiej Quote
cropka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Zapraszam na bazarek przeznaczony na pomoc biedom:-( z tego pożal się Boże schroniska :pissed: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104945 Quote
Betbet Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 cholera niebawem ruszymy na pomoc...ale jeszcze nie teraz...jeszcze nie damy radyyyy Quote
emilia2280 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Kasia napisał(a):Tragedia :-( Zmieńcie tytuł wątku i w pierwszym poście umieście jakieś jedno zdanie aktualizujące obecna sytuację i numer konta Animalsów z pełnym adresem!!! plus kodem SWIFT (BIC) dla zagranicy proszé Quote
Izis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Napisałam do Animalsów maila co z tym psiakiem ze zdjęcia. Czy ktoś wie czy go ratowali czy został uśpiony? Zrobiłam banerej - już podlinkowany. Jeśli ktoś ma jeszcze miejsce w podpisie bardzo proszę o umieszczenie. Quote
emilia2280 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Edi100 napisał(a):Rany Boskie:( Ile cierpienia!!!!:placz::placz::placz: Jak z daleka można pomóc?Co moge zrobić? przekazywac pieniádze kolego (mówié z wlasnego doswiadczenia)- chétni sá, srodków brakuje. Quote
marzenkap Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 rany boskie tragedia goni tragedie :placz:, czy to się kiedyś skończy Quote
Anashar Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć jak najwięcej o tym ONku? W jakim wieku, co mu jest i jak się trzyma? Czy nadaje się na podróż autem? Quote
Edi100 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Anashar napisał(a):Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć jak najwięcej o tym ONku? W jakim wieku, co mu jest i jak się trzyma? Czy nadaje się na podróż autem? Widziałam wczoraj ten watek i to zdjęcie. Serce mi pękło na pół:placz: Mam nadzieję ze ten piesek jeszcze zyje. Jesli go zabierzecie do lecznicy, ja dołoże grosik. Błagam, on musi bardzo cierpieć!Help:placz: Quote
Izis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jeśli on nadal żyje to potrzebuje wiecej danych o nim i bedę prosić o pomoc dla niego na konto Animalsów - ale musi mieć jakieś imię, żeby ludzie wiedzieli jak opisać przelew i dane do przelewów zagranicznych. Napisalam maila do animalsow z zapytaniem o niego. Quote
Anashar Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Możemy go wyciągnąć, ale muszę mieć więcej danych. No i napewno będą potrzebne fundusze na leczenie. Quote
Vutz Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Powiadomiłam Fundację EMIR ( www.fundacja-emir.org ) Jeśli możecie wklejcie jak najwięcej zdjęć stamtąd... To straszne... Krzyczki, Orzechowice, a teraz Dąbrówka... :( :( :( Quote
Panca Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ja tez mam nadzieje ze ten ONek zyje ...strasznie musial sie nacierpiec i musimy go stamtad wyciagnac:placz: Quote
Edi100 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Panca napisał(a):ja tez mam nadzieje ze ten ONek zyje ...strasznie musial sie nacierpiec i musimy go stamtad wyciagnac:placz: Czy ktos może to sprawdzić? Boje się że każda godzina się liczy......:placz: Quote
bea123 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 tez deklaruje konkretna pomoc wilkowi.... Quote
szasztin Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Czekamy na informacje od Animals. Quote
Kasia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anashar napisał(a): Możemy go wyciągnąć, ale muszę mieć więcej danych. No i napewno będą potrzebne fundusze na leczenie. To chyba najlepiej do Animalsów napisać albo zadzwonić!!! Nie wiem czy są tam jacyś wolontariusze z dogo...? :roll: Kto może sprawdzic czy psiaki z tych 3 zdjęć jeszczy tam są i żyją??? Quote
szasztin Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Wysłałam już maile z pytaniami do Animals. Izis też już to zrobiła. Rano przed pracą dzwoniłam - ale nikt nie odbiera. zbyt wcześniej! Niestety z pracy nie moge dzwonić :shake:. Kurde! Tu jest nr. na komórkę ze strony Animals: "Jeżeli chcą Państwo pomóc w inny sposób prosimy o kontakt pod numerem tel. 505-08-67-11" i numer do gdyni do OTOZ: tel/fax: 058 550 43 73 czynne od 10-17. Co do wolontariuszy to nic nie wiem :shake: Quote
samoglow Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 przypominam: dzis w TV Gdansk o 17 jest reportaz o Dabrowce; 17:00 Patrol reporterów - reportaż Quote
Vutz Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Kochani !!! Spróbujcie zdobyć jak najwięcej zdjęć stamtąd... Ludzie to przeważnie wzrokowcy ! Łatwiej będzie pomóc innym psiakom !!! Jak pytać o tego łysego ON-ka ? Zadzwonić i tak "prosto z mostu" ? Czy jakoś delikatnie trzeba ? Quote
BeataJ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nadzieja Dobermana zalatwila juz dom dla dwoch dobermanow ktore tam sa! Moze w tygodniu uda sie je juz zabrac. Rodzina w Zielonej Gorze juz na nie czeka, Pan chce po nie w sobote przyjechac. Beata Quote
Recommended Posts