Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pies w typie jack russella teriera

Suzi D. ma ok 1,5 roku, może 2 lata.
Jest bardzo przyjacielska, kochana.
Nadaje się do dzieci.
Do Państwa do których się przybłąkała szybko sie przyzyczaiła, odprowadzała ich do Kościoła czekała do końca mszy i odprowadzała spowrotem do domu.Niestety musiała zistac oddana do schroniska.
Suzi będzie bardzo oddanym pieskiem!

Przebywa w schronisku w Iławie
ul. Komunalna 2a
tel. 605121211
e-mail : schroniskoilawa@wp.plAdres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Posted

Natussiaa napisał(a):
rita60 możesz również na nowy wątek wkleic 2 psy które tu wkleiłam?
Suzi i w typie borderka? :oops::lol:

Kontakt w ich sprawie jest przy poscie od Suzi;)

Suzi juz wrzuciłam:lol:zaraz tez wkleje borderka.

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Znaleziony

19.03.09 w Poznaniu na os. Jana III Sobieskiego znalazłam suczke terriero-podobną. Miała na sobie brązową obroże. Suczka jest bardzo kochana, przymila się. Wczoraj wystraszona - dzisiaj już mniej. W stosunku do psów jest przyjazna - z moim dogaduje się bardzo dobrze.
Właściciela suni proszę o kontakt.

Później zamieszcze więcej zdjęć.

Posted

Naikari śliczna suczka.. dam znać babci.. mieszka na Sobieskiego, być może jakaś sąsiadka poszukuje zguby..
aczkolwiek.. przydałyby się jakieś ogłoszenia w okolicy. Na takim blokowisku jest duża szansa, że komuś po prostu uciekła :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Pomóżcie znaleźć dom dla Lucka!

Lucek o 9 letni a'la terier szkocki. Jest mały, kochany ale ma swój charakterek. Uwielbia być głaskany, tak ślicznie nadstawia "kuperek", żeby go drapać.
Przebywa w Warszawie w schronisku na Paluchu. Trafił tam w 2008 roku. To za długo dla takiego psiaka, który MUSI leżeć na kanapie. Mieszka w budzie, więc jest na widoku. Niestety nie może zawładnąć niczyim sercem. Nie wiem czemu. Może przez wiek...
W stosunku do dzieci obojętny. Suki toleruje, w stosunku do innych psów - różnie bywa. Ciężko jest mi to określić.
Nie kastrowany (istnieje możliwość kastracji).
Pies nadaje się zarówno do bloku jak i domu z ogrodem.

Transport? Na chwilę obecną z mojej strony brak.
Kontakt: Magda mawa7@op.pl
0 501 226 939

Bardzo Was proszę o pomoc w znalezieniu mu domu, o ogłoszenia oczywiście też.
Bardzo dziękuje.

Posted

Madallena mała jest sliczna,proponuje,zebys załozyła jej watek w temacie Psy w potrzebie/Psy do adopcji-znalezione/ ten watek jest mało aktywny i sunia szybko spadnie na doł bez odzewu.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Cudny foksterierek w Schronisku w Białymstoku!
Młodziutki mężczyzna o pięknym uśmiechu (ma przodozgryz) i genialnym usposobieniu. Na zwykłe powitanie "cześć piesku" wypowiedziane przez kraty boksu zaczął się cieszyć i machać nie samym kikutem ogonka, ale całym tyłeczkiem w radosnym tańcu. Jest typem takiej przylepki, wdzięczył się, byle tylko nie zostawiać go samego w boksie. Niezbyt szczekliwy. Czeka z utęsknieniem na nowego Pana.

Posted

Przedstawiam wam tego młodziutkiego terierka o imieniu Fido.
Ma ok. 2 latek, jak każdy terier ma dużo energii co wąże się z tym, że wymaga dużo zainteresowania ze strony człowieka.
Wesoły i inteligentny, czyż to nie idealny terier?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Paulina87']W schronisku przebywa pies w typie Manchester Teriera - 2 letni.

Nie wiem czy był na tym wątku , ale Psiak miał na imie Bambo i już w nowym domku jest :D :multi::multi:

Posted

Przedstawiam wam małą damę. Jest 'znajdą'. Maleńka miała kłaczki długości 15-20cm. Teraz jest ładnie ostrzyżona. Jest zapatrzona w opiekuna. Żyje w symbiozie z innymi zwierzętami, pod warunkiem: nie dotykaj Pani:diabloti:
Jest pod stałym nadzorem lekarza weterynarii, miała robione badania. Teoretycznie jest zdrowa. W praktyce ma troszkę jakby obolałe stawy, jednak biega normalnie, no może oszczędniej niż normalnie. Acha, ma prawdopodobnie ok7 lat, chodź w życiu do tego się nie przyzna, ale co tu się dziwić, zobaczcie:lol:

Osoba odpowiedzialna za adopcję, tel: 609 413 331

Nie szukamy domu tymczasowego, tylko na stałe.

Posted

mamy w bolesławcu ok 5 letniego czarnego terriera rosyjskiego, jest problem z jego przetrzymywaniem, czy macie kogoś w okolicach, kto mógłby pomóc. telefon do Anety, która tę sprawę pilotuje 601 057 773 pies został znaleziony pod b-cem, czy w okolicy jest jakaś hodowla, czy dt, ktos kto sie tą rasą zajmuje? Od jutra mamy klops i nie wiem co wykombinujemy:roll: zmykam z neta, bo burza idzie:roll: