majqa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Cudeńko wyrwane z objęć bólu szuka domu! DOMU - bez przemocy i strachu !!! :-( Quote
ANETTTA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 hooopaj do gory a ja zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9317192#post9317192 Quote
ocelot Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Stop. Pies ma dom, ale nie wiem jeszcze jaki Quote
ANETTTA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ocelot napisał(a):Stop. Pies ma dom, ale nie wiem jeszcze jaki ciooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo????/siuper by było trzymam akciuki Quote
ocelot Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Ma od wczoraj wieczora. Jest na wsi, na prywatnym ranczu. Nie wiem, jak to ranczo wygląda, ale skoro oddały go dziewczyny kochające bardzo psy, to nie może być źle. Do towarzystwa ma sunię. Jak go nowy Pan zobaczył w samochodzie, to od razu zabrał;) Nie chciał czekać. Będą zdjęcia, ale nie wiem kiedy. Quote
szasztin Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 REWELACJA!!!!!!:loveu::multi::loveu::multi: Jak sie cieszę! Jeszcze jeden uratowany! Quote
ANETTTA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 i jka zybko ............................................................i co allegro zamknąć co nie Quote
majqa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Co słychać? Nadal tak dobrze? Macie wieści? Quote
ocelot Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Nic nowego nie wiem, później zadzwonię do p. Danusi Quote
majqa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Czekamy wobec tego wyłącznie na pozytywne wieści !!! Quote
majqa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ocelot, udało się dodzwonić w sprawie tego biedaczka? Quote
GrubbaRybba Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ocelot napisał(a):Ma od wczoraj wieczora. Jest na wsi, na prywatnym ranczu. Nie wiem, jak to ranczo wygląda, ale skoro oddały go dziewczyny kochające bardzo psy, to nie może być źle. Do towarzystwa ma sunię. Jak go nowy Pan zobaczył w samochodzie, to od razu zabrał;) Nie chciał czekać. Będą zdjęcia, ale nie wiem kiedy. SUPER, że psiak ma dom :multi::multi::multi: Aniu, mam jednak prośbę. Wybadaj proszę, czy to czasem nie jest jakiś domorosły hodoffca. Skoro ma sukę i tak chętnie zabrał psa... Może przesadzam, ale ostrożności nigdy za wiele. Quote
ANETTTA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 GrubbaRybba napisał(a):SUPER, że psiak ma dom :multi::multi::multi: Aniu, mam jednak prośbę. Wybadaj proszę, czy to czasem nie jest jakiś domorosły hodoffca. Skoro ma sukę i tak chętnie zabrał psa... Może przesadzam, ale ostrożności nigdy za wiele. dokladnie to bardzo wazne Quote
majqa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dziewczyny niewiedza jest nie do zniesienia...Da radę zasięgnąć języka??? Quote
ocelot Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anetko pytałam w środę, Pani Danusia twierdzi, że wszystko w porządku i obiecuje zdjęcia, ale wiesz jak to jest, jak chciała pomocy to na gwałt z płytka u mnie w pracy była, a teraz... Ale myslę, że jest dobrze, zadzwonię do niej jutro Quote
Recommended Posts