Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HEHEHH

to jego ulubione miejsce ...i tak patrzy jak ja sie krzątma po kuchni ..i mam wrażenie że wtedy jest najszczęśliwszy ...

cos mu zawsze spadnie pod nosek ....

a on jest taki wiernutki chodzi za mna jak cień

co innego hapsiu ten to tylko patrzy jak uciec z domu to taka powsinoga..nie ma na niego mocnych wru wru przez płot i tyle go widac .... staram sie jak mogę wiec hapsiu chodzi na smyczy na spacer ( na swoim podwórku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i na ulice i wogóle musi byc na uwięzi ......

• 3 weeks later...
Posted

Anetttkoooo piekne zdjatka ..boc to piesiatka piekne :loveu::loveu:zdrowka i zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla was :multi::Dog_run::Dog_run::sweetCyb::sweetCyb:Beniutek pieknie i dostojnie pilnuje domku i kolegi maluskiego :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

ta osstatnia fotk ato jest oczekiwanie ..pytacie na kogo ????

na obcego ..za płotem ...

to taka zabawa dragona jak mu sie nudzic i nie ma co z sobą zrobic ...to chodzi tam i czeka a potem skacze na płot i szaleje jak idzie obcy to on za nim ..wzdłuz płotu :angryy::angryy::angryy:piana z pychola leci .....

a jak jest sam (zadko się to zdarza) w domu nie ma nikogo ..to pies lezy pod drzwiami ciuchutko !!!!!aby go nikt nie widział

kiedys przychodze z pracy i tak sie czaje od bramy do domu (mam 45 m )
ide cięzko..kiwam sie i tupe....a co robi Dragonem ogon pod ..d...i jakby mógł to przez dziurke od klucza by wlazł do domu .....tchórz

musiało to głupio wygladac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ja sie stara baba czaje ... sąsiad dziwnym głosem mi powiedział dzień dobry :evil_lol:..a kiedy odpowiedziałam mu ...nooooooooooooooooooo to sie działo ..dragon mnie napadł ..zalizał i mało nie przewrócił radosci było oj było ....szkoda ze kamery nie było ......

a jaz wsze mówie ze mam psa agresywnego ....!!!!

Posted

w marcu odszedł mój Usiek miał prawie 17 lat :-(

a dzisiaj rano ok 5 mój Hapsiu tak cichutko nagle (moze zawał ) wczoraj był zdrowiutki ..a dzisiaj juz go nie ma .................:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

tak nagle ..jeszcze wczoraj wieczorem był na spacerze ..targał sie na smyczy bo on taki zadziorny był i uciekinier a pozniej jeszcze gąłskałam obydwa hapsia i dragusia przed smem nadstawiał lebek:-(:-(:-( ......nic a nic nie wskazywało na to ....aby mu cokolweik dolegało NIC !!!!!

Posted

[FONT=Century Gothic]"Jedynym całkowicie pozbawionym egoizmu, przyjacielem, na jakiego
człowiek może liczyć w tym samolubnym świecie, takim, który go nigdy nie
opuści, nigdy nie okaże niewdzięczności bądź zdrady, jest jego pies.
Pies trwać będzie u jego boku w zdrowiu i chorobie, w bogactwie i
ubóstwie. Spać będzie na chłodnej ziemi, gdzie dmą zimowe wiatry, byleby
tylko być blisko swego pana. Całować będzie dłoń, która nie zdoła
zapewnić mu pożywienia; lizać będzie rany i sińce powstałe w zetknięciu
z brutalnością świata. Strzeże snu swojego pana tak czujnie, jakby był
księciem. Gdy odejdą wszyscy inni przyjaciele, on pozostanie. Bogactwo
przemija, a reputacja rozsypuje się w gruzy, ale on będzie stały w swej
miłości niczym słońce w swej wędrówce po nieboskłonie."

[/FONT]["Opiekunowie" - Dean Koontz]

[FONT=Impact]Anetko trzymaj się, wiem że ciężko[/FONT]:-(:-(:-(