Paulina_mickey Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 http://x.screeny.pl/ga7520/6ac00acd0fd57bff12565230/img_8796.jpg Jaki piękny prezencik :loveu::evil_lol: Quote
ANETTTA Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 HEHEHH to jego ulubione miejsce ...i tak patrzy jak ja sie krzątma po kuchni ..i mam wrażenie że wtedy jest najszczęśliwszy ... cos mu zawsze spadnie pod nosek .... a on jest taki wiernutki chodzi za mna jak cień co innego hapsiu ten to tylko patrzy jak uciec z domu to taka powsinoga..nie ma na niego mocnych wru wru przez płot i tyle go widac .... staram sie jak mogę wiec hapsiu chodzi na smyczy na spacer ( na swoim podwórku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i na ulice i wogóle musi byc na uwięzi ...... Quote
Paulina_mickey Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Anetko zrobiłam Ci kilka banerków, ale nie wiem czy takie mogą być? Quote
Nadziejka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Anetttkoooo piekne zdjatka ..boc to piesiatka piekne :loveu::loveu:zdrowka i zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla was :multi::Dog_run::Dog_run::sweetCyb::sweetCyb:Beniutek pieknie i dostojnie pilnuje domku i kolegi maluskiego :loveu: Quote
bela51 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Pozdrawiamy wspaniałe futrzaki ( mielismy okazje poznac osobiście) oraz rybki - olbrzymy ( zaswiadczam, że nie zostały jeszcze zjedzone).:evil_lol: Quote
ANETTTA Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 no ni no nie moje rybki zjedzone nigdyyyyyyyyyyy .... ja je kocham ciut mniej niz dragoneczka pozdr ciotke i Janeczke Quote
Paulina_mickey Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja znowu się przypomnę :evil_lol: Zdjęcia?:lol: Quote
Nadziejka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 :evil::cooldevi::ghost_2::jumpie::jumpie:AAnettttoooo czekamyyy grzeczniusioooo :evil_lol:na zdjatkaaaaaaaaaa :loveu: Quote
ANETTTA Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 juz pokazuje foteczki .....najpierw stokrotki w moim ogrodzie ....mam nadzieje ze dobrze wiedzicie ....ta łaciata najładniejsza Quote
ANETTTA Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 i tak krok w kroczek za swoja panią ........bo ja to jestem paniuniowy piesek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ANETTTA Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 i z Mateuszkiem ...oznaka radości :evil_lol::evil_lol:kitusia i koniec leżenia lennienia się ......ten to mnie musi przegonic .... Quote
ANETTTA Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 bardzo lubie ten wzrok i ten wielki łebus koniec sesji na dzisiaj .......mojego szczeniątka 5 letniego ..stokroteczki hehhe Quote
ANETTTA Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 ta osstatnia fotk ato jest oczekiwanie ..pytacie na kogo ???? na obcego ..za płotem ... to taka zabawa dragona jak mu sie nudzic i nie ma co z sobą zrobic ...to chodzi tam i czeka a potem skacze na płot i szaleje jak idzie obcy to on za nim ..wzdłuz płotu :angryy::angryy::angryy:piana z pychola leci ..... a jak jest sam (zadko się to zdarza) w domu nie ma nikogo ..to pies lezy pod drzwiami ciuchutko !!!!!aby go nikt nie widział kiedys przychodze z pracy i tak sie czaje od bramy do domu (mam 45 m ) ide cięzko..kiwam sie i tupe....a co robi Dragonem ogon pod ..d...i jakby mógł to przez dziurke od klucza by wlazł do domu .....tchórz musiało to głupio wygladac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ja sie stara baba czaje ... sąsiad dziwnym głosem mi powiedział dzień dobry :evil_lol:..a kiedy odpowiedziałam mu ...nooooooooooooooooooo to sie działo ..dragon mnie napadł ..zalizał i mało nie przewrócił radosci było oj było ....szkoda ze kamery nie było ...... a jaz wsze mówie ze mam psa agresywnego ....!!!! Quote
Paulina_mickey Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 http://img197.imageshack.us/img197/1403/img9459.jpg Jakie On ma piękne piegi :loveu::loveu: Zdjęcia superaśne :multi: Quote
ANETTTA Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 w marcu odszedł mój Usiek miał prawie 17 lat :-( a dzisiaj rano ok 5 mój Hapsiu tak cichutko nagle (moze zawał ) wczoraj był zdrowiutki ..a dzisiaj juz go nie ma .................:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
bela51 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Aż się poryczałam. Przed tygodniem jeszcze głaskałam, tego przemiłego rudzielca:-(:-(:-(:-( Anetko, bardzo, bardzo Ci wspólczuje...:-(:-(:-(:-( Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Jestem w szoku :crazyeye: Tak nagle... :placz: Trzymaj się :buzi: (*)(*)(*) Quote
ANETTTA Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 tak nagle ..jeszcze wczoraj wieczorem był na spacerze ..targał sie na smyczy bo on taki zadziorny był i uciekinier a pozniej jeszcze gąłskałam obydwa hapsia i dragusia przed smem nadstawiał lebek:-(:-(:-( ......nic a nic nie wskazywało na to ....aby mu cokolweik dolegało NIC !!!!! Quote
Isadora7 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [FONT=Century Gothic]"Jedynym całkowicie pozbawionym egoizmu, przyjacielem, na jakiego człowiek może liczyć w tym samolubnym świecie, takim, który go nigdy nie opuści, nigdy nie okaże niewdzięczności bądź zdrady, jest jego pies. Pies trwać będzie u jego boku w zdrowiu i chorobie, w bogactwie i ubóstwie. Spać będzie na chłodnej ziemi, gdzie dmą zimowe wiatry, byleby tylko być blisko swego pana. Całować będzie dłoń, która nie zdoła zapewnić mu pożywienia; lizać będzie rany i sińce powstałe w zetknięciu z brutalnością świata. Strzeże snu swojego pana tak czujnie, jakby był księciem. Gdy odejdą wszyscy inni przyjaciele, on pozostanie. Bogactwo przemija, a reputacja rozsypuje się w gruzy, ale on będzie stały w swej miłości niczym słońce w swej wędrówce po nieboskłonie." [/FONT]["Opiekunowie" - Dean Koontz] [FONT=Impact]Anetko trzymaj się, wiem że ciężko[/FONT]:-(:-(:-( Quote
sandrulka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 hej!!!:jumpie: dawno mnie tu nie było ale jestem! http://img195.imageshack.us/img195/9637/img9429.jpg piękna stokrotka współczuję Ci bardzo! trzymaj się!:calus: Quote
Reno2001 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Anetko, trzymaj się. Wiem jak to boli :-(. Hapsiu [*] [*] [*] Quote
Recommended Posts