Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

ooooooooooooj moje słodkie maleństwo leży sobie obok mnie a grzejniczek mu w dupcie dmucha ciepełkiem ....i sobie słodko śpii pomrukuje ......tylko sciskac i miziac .....

• 4 weeks later...
Posted

mamy kolejne zwierzatko w domu ...dragonkowi mówie ze to taka psia suka ......i on tak na nia patrzy ....patrzy .....chyba by ja zjadł z zazdrości ...ślinka mu kapie .............

a to zwierzatko to myszoskoczek ....ja osobiscie boje sie jej bardzo ......lubia ja jak jest w klatce .....bo jak lata luzem to mnie juz tam nie ma ....a draon wyje za drzwiami z radosci .....

Posted

ottttttttttttttttttttttto TOSIa

na całe szczescie moja paniunia sie jej panicznie boi ......wiec jestem tylko ja do głaskania ......ale Pan i MAteusz :placz:lubią TOsie

Posted

marymek napisał(a):
Brrrrr.
Co to za stworzonko? :shake:
Zdecydowanie bardziej podoba mi się Dragonek :loveu: Od gryzoni trzymam się z daleka.

:mad::mad::mad::mad:
Czekaj, czekaj ja cię tam odwiedzę :cool3: Od gryzoni sie trzyma z daleka :shake: Skandal! :diabloti:

No, Dragonek ma teraz konkurentkę :razz: :loveu:

Posted

Dorkaa napisał(a):
:mad::mad::mad::mad:
Czekaj, czekaj ja cię tam odwiedzę :cool3: Od gryzoni sie trzyma z daleka :shake: Skandal! :diabloti:

No, Dragonek ma teraz konkurentkę :razz: :loveu:

Pisząc gryzonie mam na mysli: myszy, myszoskoczki, szczury itp. Brrr
A wpadaj, wpadaj :evil_lol:

Posted

marymek zgdzam sie z TOBą....myszy brrrrrrrrrrrrr

Toska jest syna maleństwem

a dragonową .........suczką :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:ja mu tak gadam ...............a on tak patrzy na mnie ciekawe co on se mysli ///////////////:diabloti:

Posted

[quote name='ANETTTA']marymek zgdzam sie z TOBą....myszy brrrrrrrrrrrrr

Toska jest syna maleństwem

a dragonową .........suczką :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:ja mu tak gadam ...............a on tak patrzy na mnie ciekawe co on se mysli ///////////////:diabloti:
Że mu pancia zwariowała :evil_lol:
On by to małe coś co się rusza pewnie zjadł. Aż dziwne że jeszcze tego nie zrobił :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

ANETTTA napisał(a):
ottttttttttttttttttttttto TOSIa

na całe szczescie moja paniunia sie jej panicznie boi ......wiec jestem tylko ja do głaskania ......ale Pan i MAteusz :placz:lubią TOsie

Aneta , cudna jest :loveu:czemu się jej boisz, ona chyba nie ma złych zamiarów:eviltong:
Twoje psisko zakochane.....to widać!:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

dzisiaj o mało nie doszło do tragedi
dragon nie toleruje psa rodziców prwie 17 letniego psa ..musza być oddzieleni nie ma opcji spotaknia sie poniewaz mieszkamy w jednym domu rodzice na parterze a my na pietrze....to wiecie jak to jest cięzko meczymy sie tak juz prawie 5 lat ..ale dajemy rade ......noi noi dragon wykorzystał chwile nie uwagi ...taty i dopadł uśka był wrzask krzyk gardło boli mnie okropnie ......

Usiek biedny ledwo lazi ...śerść mu wychodzi ma płaty łysej skóry ..w sumie nic mu sie dzisiaj nie stało poza strachem

a dragon lezy obrazony no bo wszyscy na niego wrzeszczeli krzyczeli ....masakra

Posted

Kurcze to faktycznie nieciekawie :shake:
Dobrze, że się nic nie stało.
I to tak od szczeniaka się nie lubią?

W ogóle to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)

Posted

wiesz Dorka Usiek juz był ....a dragona mamy od szczeniaka ...usiek to pies który jak nie chce nei mozesz go dotykac ani patrzec na niego werczy z tym ze nigdy nikogo nie ugryzł ....i tak było od zawsze od szczeniaka go mają rodzice .......i jak Dragon był mały to usiek za nim latał i werczał noi to jest efekt

• 2 weeks later...