ANETTTA Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 DRAGUNI GORĄCO .........BIEDACZYSKO z chęcia bym go oskubaŁa z tego cudnego futra Quote
ANETTTA Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 MOJE TYLE ŁAPECZKI SĄ CHORE :-( MAM DYSPLAZJE ale latam skacze i zawsze jestem koło mojej pani Quote
Dorkaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 http://img508.imageshack.us/img508/6220/obraz003sj5.jpg "Zjem cie, zjem!" :diabloti: Quote
malgooska Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Zdjęcia :multi::multi::multi: http://1.1.1.1/bmi/img508.imageshack.us/img508/6220/obraz003sj5.jpg Dragonek chciał chyba zahipnotyzować tą kanapeczkę :evil_lol: http://1.1.1.5/bmi/img528.imageshack.us/img528/4816/obraz378ql1.jpg Jest cudowny :loveu: Quote
ANETTTA Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 oj dziewczyny kanpeczke połknął nie wiem czy smak poczuł ....ale widok tej ławy po mordusi ...ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj......zgroza i tak jest zawsze .................. Quote
Avaloth Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 śliczne :loveu::loveu: ojć biedaczysko... a da się coś z tą dysplazją zrobić? operacja ? Quote
ANETTTA Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 miał zabieg pectimectonia i podciecie miesnia mial wtedy 10 m-cy .........nic wiecej sie nie da zrobic nalezy psa ograniczac ....w ruch w jedzonko .....dostaje specjalna karme z glukozamina i glukozamine w tabltkach ......jest psem domowym ...wiec na zimnym wilgotnym dworze nie jest ...obserwuje te łapki i radzi sobie całkiem całakiem biega kacze po płotach :mad::mad::mad:oj c ja sie tu za nim na latam i na krzycze .......:mad:przecize on nie moze obciazac tych łap :mad: Quote
malgooska Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ja za to trafiłam na taką świetną panią weterynarz która na podstawie zdjęcia stwierdziła, że to dysplazja i juz umówiła nas na zabieg. Na szczęście wzieliśmy zdjęcie i poszliśmy do drugiego weta i on stwierdzil ze to zapalenie chrząstki!! Też kazał Barremu, żeby się oszczędzał ( najlepiej żeby zrezygnoiwał z treningów) jednak on jest od tych zajęc tak uzależniony ze nie było mowy o jakimś odpoczynku :diabloti: Dlatego świetnie rozumiem, że nie możesz przekonać Dragonka to leżenia ;) Bernardyny to wieczne dzieci i cały czas tyrzeba za nimi latać ;);););) Quote
ANETTTA Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 oj trzeba trzeba latac ...a tak wogóle to słuchajcie jakimi psiakami sa wasze beniulki ...bo moj to wybitnie domowy ..on wogóle nie chce lezec przed domem tylko w domu ...i drapie w drzwi ... a w sumie to szkoda bo ładna pogoda lato ...a on sie kisi w domku Quote
ANETTTA Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 DRAGUNI GORĄCO .........BIEDACZYSKO z chęcia bym go oskubaŁa z tego cudnego futra Quote
ANETTTA Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 a moze znacie kogos kto szuka pieknego mlodego beniulka :shake::shake::shake::shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10427949#post10427949 benio zaprasza Quote
ANETTTA Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 MOJE słodkie maleństawa i w całej okazałosci .......... a w te upały było mi tak strasznie gorąco ..........................ale ja jestem psem domowym wiec nie ma opcji bycia na dworze i mały hapsik Quote
Avaloth Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 słodkie to się zgodzę, z maleństwami to już gorzej :evil_lol::loveu: bo Hapsik malutki nie jest, nie mówiąc o Dragonie :D ale kochani są :loveu: Quote
ANETTTA Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 zajrzyjcie czasem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115307&goto=newpost Quote
tattwa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='ANETTTA'] uwielbiam jedzonko ..slinka mi kapie jakbym widziała swoja łaciatą :)) tylko jej jeszcze mega wielkie sople śliny zwisają wtedy z pychola, do samej ziemi...:) super zdjęcie :loveu: Quote
tattwa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 super, umięśniona jak młody byczek :) założę jej galerię niedługo :) Quote
malgooska Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Tattwa - kolejny beniomaniak dołączy do nas??? Jużź się nie mogę doczekać aż ujrzę zdjęcia Almy chociaż jeszcze nic o niej nie wiem ;) Quote
tattwa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 nie będę tu Dragonowi i Anecie zaśmiecać wątku, o mojej łaciatej do tej pory pisałam tylko na molosach a to dłuuuga historia ;) stamtąd też znam Anetę i część ludzi tutaj...może w końcu się zmobilizuję i założę Almie wątek, bo to co ona wyprawia to materiał na dobrą książkę jest czasami ;) ale a propos zdjęcia Dragona - to z kanapką prowadzi aktualnie w moim prywatnym rankingu najlepszych zdjęć Dragona :loveu: wszystkim w domu pokazuję ;) Quote
malgooska Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 W takim razie jak najszybciej zakładaj wątek Almie ;) Quote
anushka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ale fotka z kanapką :-)) tak męczyć psa...on sie dziwi że kanapka taka mała i nie ma jak jej ugryźć :mad: :loveu: Quote
ANETTTA Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 A MY DZISIAJ NADRABIALISMY ZALEGLOSCI pojechalismy do weta na szczepienie ...dragon i hapsiu biegiem do auta zajmowac miejsce.... to komenda na ktorą nie trzeba czekac aby psy wykonałay siadają koło auta i czekają na otwrcie drzwi i hop na siedzenie i koniec bez jazdy nie wysiądą.... a tam u weta cyrk hapsiu poszedl spokojnie a dragon ten wiecie agresor ..zaczał wrzucac bieg wsteczny wkoncu sie połozył ....i zacząl chrapac ...a my dawaj dragon no nie rób wstydu wstawaj chodz ludzie sie patrza i smieją ..............oj az sie wet pytał czy on aby napewno takie agresywny ...a po szczepieniu ...hodu z auta Quote
Recommended Posts