Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):

nie ważne gdzie byleby miękko było w tyłeczek

o taaak :D to jest moje ukochane zdjęcie :cool3: pozdrawiam!

PS to też boskie :D Dragon - filozof ;) takie zamyślone spojrzenie ma...

Posted

a ja się dorobiłam kotka...:cool3:

ale bernardyny ciągle i na wieki, więc jako że więcej mam czasu wolnego teraz postaram się coś pomóc w miarę możliwości :)

pozdrawiam

Posted

mam jeszcze takiego starucha czarnego malego kundelka tzn moja mama ma a ze mieszkamy na jednym podworku to i ja moge powiedziec ze mam ....ktory jest samolubem toleruje tylko siebie i to nie do konca czasem werczy nie wiadomo na kogo ....hheheheh ma juz 15.5 roku

aaaaaaaaaaaaaaaaaa nie moze sie spotkac z dragonem beniem oj nie moga nawet sie mignac ...benio go nie trawi .........zawsze mu mowie dragon stare mieso psu szkodzi odpusc mu ale on ni chu chu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

obiecane fotki

to ja usiek mam 15 .5 roku nie cierpie dragona a on mnie

haps mam 9 lat .......tzw ruda hapsia to pies dla którego nie ma,których nie można pokonac ...............jak juz mu się uda uciec z reguły wraca potarmoszony ..................a czasem solidnie pogryziony ...dlatego mimo ze ma swoje podwórko ...musi czasem dyndac na łańcuchu ........( nie krzyczcie czasem tzn jak jest słneczko cieplutko )

i draguś ma juz 4 latka tzn dalej jest szczeniatkiem taaaaaaaaaaaak

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...