ANETTTA Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 tak go chwaliłam ze grzeczny niestety chyba mam noc nie przespana przed sobą lata niesokojny próbuje zerwać opatrunek .....lekko krwawi sapie okropnie .. jutro zmiana opatrunku ........ Quote
bela51 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Biedny Dragonek. Zama, moja niezyjaca od wielu juz lat sznaucerka, miala krwiaka na malzowinie chyba 3 razy. Były to lata 90-te, chyba weterynarze nie mieli jeszcze takiej praktyki w operacjach tego typu i ciągle ten krwiak sie odnawiał. Po raz ostatni miała załozone na uchu koraliki , \razem ze szwem/ nie wiem jaki był ich cel? Ale po tej ostatniej operacji juz krwiak nie powrócił. Quote
ANETTTA Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 nie strasz mnie Izuniu dzisiaj bylismy na opatrunku i wet powiedział ze ładnei uchol wyglada teraz ma opatrunek na 3 dni założony we wtorej jedziemy do kontroli wyglada jak kosmita w tym opatrunku zrobie mu fotki wrzuce tutaj kosmicika Quote
ANETTTA Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 brakuje jeszcze kołnierza ...do pełni kosmity !! Quote
Paulina_mickey Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 http://img340.imageshack.us/img340/4607/img1381b.jpg bidulek Quote
bela51 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 ANETTTA napisał(a):nie strasz mnie Izuniu Nie miałam takiego zamiaru. Jak mówie, pewnie wiele lat temu nie umieli nalezycie zoperowac tego krwiaka. Pamiętam, ze Zama nigdy nie miała zabandazowanego ucha. Szwy były na wierzchu, a z koralikami wygladała jak "punkówa" Quote
ANETTTA Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 dragon tez ma takei jakby koraliki na szwach we wtorek maja mu już sciągnąć opatrunek i wtedy to ja nie wiem jak to bedzie on chodzi ociera sie swędzi go to .... Quote
bela51 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 A kołnierz nie załatwi sprawy ? Co prawda nie wszystkie psy toleruja to nakrycie głowy.:lol: Quote
bela51 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Anetko, , to off, ale nie wiedziałam gdzie poslac Ci to zdjęcie. Wczoraj, gdy odwiedzałam Lore na bytomskim cmentarzu, zobaczyłam w schronisku tego pieknego olbrzyma. Jest łagodny, przyjacielski, podszedł do mnie wachlując swoim wielkim ogonem.To starszy pies i przebywa juz tam dluzszy czas. Nic wiecej nie wiem, bo biuro było zamkniete. Moze miłosnicy benków cos wymysla? Quote
ANETTTA Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 dzieki w podpisie mam 2 strny benków wrzucaj tam jakby co a tego juz pokazuje dzięki wielkie :shake: Quote
ANETTTA Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 BELLA a gdybys tam była popytaj o niego plisss;) Quote
bela51 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Pewnie nieprędko tam bede, ale zawsze mozna zadzwonic i zapytac. Mam nr do schronu, pewnie jutro bedzie normalnie czynny.( 10.00-15.00) Moge Ci podac, albo powiedz o jakie informacje Ci chodzi, to sama zadzwonie. Quote
Nadziejka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [FONT=Century Gothic]Dragonku dumny i cudny:iloveyou::thumbs::thumbs::bye:aby ci sie wszystko pieknie wygoilo maluszku![/FONT] Quote
ANETTTA Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 krwiak sie odnowił jest mały ale jest bylismy u weta znowu opatrunki Quote
J_ulia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Biedny Dragonek , ale słyszałam ,że bardzo dzielny był :) Quote
mrs.ka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 pisałam już na wątku "100 bernardynowym" :) ale coś tam nikt nie zagląda ,to przylazłam tutaj do ANETTA bardzo potrzebuję pomocy w szukaniu DS dla tej beniowatej suni ,jest u mnie na tymczasie i pod moją opieką, no i jeszcze to jej potomstwo http://www.dogomania.pl/threads/1958...-dzieci.POMOCY Quote
ANETTTA Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 juzlece do suni Dragonkowi uchol puchnie nie wiem co to bedzie a w sobote wyjezdzam na tydzien ..:shake: Quote
ANETTTA Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 witam w Nowym Roku aby był zdrowy spokojny szczęśliwy dla naszych i nie naszych psiaków kociambrów itd pozdrawiam Bella czy ten benek jeszcze tam jest nie wiesz ???? Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wszystkiego dobrego w tym nowym 2011 roku! Quote
dominikabankert Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 jest śliczny i fajnie ze taki troche ,,wredny" dla obcych.kiedyś za płotem mieszkal sobie bernardynek chłopczyk NET ale już niestety za TM:( Quote
ANETTTA Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 moje malenstwo ...to co lubi najbardziej tu nie wolno wchodzić ...i leżeć cd.. a teraz popatrzcie dobrze legowisko kocyk i skóra a co za firana grzejnik i jak na to patrze to nie wierze że te psy lubią zimę zimno ..??? a u hymmmmmmmmm...nie wiem komu sie tu krzywda dzieje któremu maleństwu łaciatemu czy synusiowi ??? i z bliska nastepna sesja mysle ze bedzie w ruchu Quote
ANETTTA Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 miało byc ruchowo a jest zimowo Quote
Recommended Posts