arjuna Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Rudziaczek to bardzo wredna i zawzieta suczka. Świetnie sie z nią współpracuje, bo na wszystko jest nakręcona. cieszymy się, że nasza królewna sie podoba;) pozdrawiamy Quote
Apbt_sól Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ruda to wielka moc w malym ciele :loveu: przy tak wspanialych wlascielach wyszlo to co najpiekniejsze TTB -milosc do czlowieka :loveu: A zarazem ten upor nie do przelamania , pasja i blysk w oku by nie stac w miejscu :cool3: co ja bede gadac rudziak ma wspaniale :loveu::evil_lol: Quote
arjuna Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Apbt_sól napisał(a):Ruda to wielka moc w malym ciele :loveu: przy tak wspanialych wlascielach wyszlo to co najpiekniejsze TTB -milosc do czlowieka :loveu: A zarazem ten upor nie do przelamania , pasja i blysk w oku by nie stac w miejscu :cool3: co ja bede gadac rudziak ma wspaniale :loveu::evil_lol: dziękujemy za reklamę naszych niesamowitych osób i naszej dziewczynki. Co do uporu itp.-ruda sie nauczyła od Waszych psów:P ps.Apbt Sól: to autorka tych niesamowitych zdjeć profeszjonal;) Quote
rufusowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Gratuluję i składam najlepsze życzenia - dalszego szczęścia na wspólnej drodze życia :loveu: piękna z niej księżniczka :loveu: a skoro wredna i uparta, to tak jak moja i dlatego jeszcze bardziej ją lubię :loveu: czy to szeleczki pitmana?:razz: a jeśli tak, to 4 czy 5 cm? bo sie zastanawiam dla mojego kurdupelka....podobają mi się piątki z naszytym węższym paskiem w innym kolorze, np. Szelki "GOLD" w SZELKI pitman.pl power dog acessories ale boję się, ze będą zbyt szerokie na taką kurdupelkę :razz: proszę o profesjonalne doradztwo :evil_lol: Quote
rufusowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 dzieki Ciotka :p wiem, ze pitman to podróbka maga i hofero ale te hofero, to chyba tylko w czechach, prawda? masz jakies namiary, linki jesli chodzi o kupno hofero, czy maga?:razz: Quote
rufusowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 dziekuje Ciotka :p ja jestem na tamtym forum jako lili marlene :razz: a Ty jako Monia, prawda? Quote
Apbt_sól Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 to nie pitmanowe a hapyyhasky , ale sie rozwalily na rudej.. nie podolaly jej trybowi zycia ;] Ja polecam Maga lub Hofero , co pitmana nie wiem ale drogie jak cholera, wole zaplacić za magowe czy tez Hoferowe, profesjonalne:cool3: Quote
arjuna Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Rufusowa, odwiedź www.amstaff-pitbull.eu tam czesto sprzedaja używane w dobrym stanie-czasem nawet z obciązeniem na grosze dostaniesz. jeśli nie chcesz używanych, to są co jakis czas organizowane wyjazdy do czech w celu kupienia sprzętu. na forum zajmował sie tym Fuerte Toro ps. Viola, razx jeszcze przepraszam za te szelki:D nikt ich nie chce zreperować-za gruba taśma... Quote
arjuna Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 MAMY DUŻY PROBLEM!!! MAMY SZCZURA NA OGRODZIE, KTORY KRADNIE JEDZENIE ZE STOŁU!!! SAMI ZOBACZCIE!!!: OPRÓCZ KRADZIEŻY JEDZENIA-KRADNIE TEZ PIWO!!! GDY CHCIELIŚMY ZŁAPAĆ SZCZURA-ZACZĄŁ UCIEKAĆ Z KOLEJNYM UKRADZIONYM GADŻETEM W PYSKU!! ZAŚ, GDY SIE ZMECZYŁ, ZAATAKOWAŁ PRZYPADKOWEGO PRZECHODNIA, BY GO WYKORZYSTAC, JAKO ..ŁÓŹKO... CO MAMY ROBIĆ??? Quote
fioneczka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ale ten szczurek skulony, przestraszony, chudziutki .... za wiele to z tego stołu chyba nie pojadł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cioteczko podobno kochasz zwierzątka to rzuć na stolik piekną soczystą szyneczkę niech se szczurek podje do syta :evil_lol: kochana ruda mordka :loveu: ... widać że szczęśliwa i psocić uwielbia Quote
arjuna Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ta suka jest tak rozpuszczona, że juz mamy dosyć:lol: na święta obżarła się potwornie, bo to było tak: pojechaliśmy do babci Męża(Rudolfinka oczywiscvie pojechała z nami), która sie zlitowała nad biednym psem, który miał tak pokręcone życie-i karmiła ją czym sie da z swiątecznego stołu, potem do derugiej babci, która tez ma słabość do rudych panienek, potem tesciowie, moja rodzina...ja nie wiem, jak w tym tempie zrobię Królewnie odpowiednią wagę:lol: Każdy sie trzęsie nad nią i próbuje wynagrodzic te wszystkie lata w biedzie. Nasza Księżniczka:loveu: Quote
doddy Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Kazdy Ci ja podkarmia bo mysli ze chuda :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 pitu pitu, a ruda to sztan wcielony , rodzina ja karmi w strachu przed czychajacym w zakamarkach ozorem , który gotow jest sie zawinac na twrzy :evil_lol::loveu: Quote
Tengusia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='arjuna']MAMY DUŻY PROBLEM!!! MAMY SZCZURA NA OGRODZIE, KTORY KRADNIE JEDZENIE ZE STOŁU!!! http://img9.imageshack.us/img9/8545/szczir.jpg aaaaaaaaaaaa szczur :scared: zartuje bo ja sie wcale szczurkow nie boje :diabloti: Quote
fioneczka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 eeeee nie ściskaj tak kochanej psinki bo az jej język wylazł :eviltong: śliczna jest :loveu: ... jeszcze piękniejsza niż była Quote
doddy Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Bosko wygląda w tej obróżce. :loveu: Quote
fioneczka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 a dlaczego smyczka nie jest różowa :mad: Ruda jest piękna :loveu: Quote
arjuna Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 nam też sie podoba w tym kolorze-następną planujemy z cyrkoniami:) a różowa smyczka tez jest-mamy landrynkowy komplet dla królewny:lol: Quote
fioneczka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 super :loveu: prawdziwa modelka a zdjecie moim zdaniem nadaje sie na jakiś konkurs - REWELACJA !!!! Quote
arjuna Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 fioneczka napisał(a):super :loveu: prawdziwa modelka a zdjecie moim zdaniem nadaje sie na jakiś konkurs - REWELACJA !!!! to zdjęcie koleżanki- ApbtSól, dziewczyna ma wielki talent, robi naprawdę ciekawe zdjęcia:) cieszę się, że Laleczka sie podoba:) Quote
doddy Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Tworzymy kalendarz bullkowy Fundacji AST, który pomoże ratować kolejne bidy! Zapraszamy do wspólnego tworzenia a później do zakupu :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f402/fundacja-ast-tworzymy-kalendarz-pomagajacy-psom-typu-bull-146840/#post12992651 Quote
Recommended Posts