Jump to content
Dogomania

.:: Pitbullka RUDA - MA DOM - u Arjuny ::.

Recommended Posts

Posted

musielibyście poznać ją na żywo, jej się nie da nie kochać. Mamy kilka psów-ale zaden z nich nie wzbudza takiej czułości jak Rudziaczek.

ona jest klasycznym przykładem psa skrzywdzonego, a pomimo to, zakochanego w człowieku. Taka nasza królewna.

kto ją zna-tez rozumie:P

• 3 weeks later...
  • Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='andzia69']Monia...dałabys radę zrobić kontrolę przedadopcyjną dla Buby w Kamiennej Górze?:cool3: tak pytam na wszelki....

napisz tyulko kiedy i jak taka wizyta ma wygladać?

A NIE CHCECIE MOŻE KUPIĆ RASOWEGO AMSTAFFA BEZ RODOWODU??
BO MAM 2 SZCZENIAKI DO SPRZEDANIA: NAPRAWDĘ WARTO;)
A JAK NIE CHCECIE, TO MOŻE ROZREKLAMUJECIE AUKCJĘ?

Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"=

Posted

[quote name='arjuna']napisz tyulko kiedy i jak taka wizyta ma wygladać?

A NIE CHCECIE MOŻE KUPIĆ RASOWEGO AMSTAFFA BEZ RODOWODU??
BO MAM 2 SZCZENIAKI DO SPRZEDANIA: NAPRAWDĘ WARTO;)
A JAK NIE CHCECIE, TO MOŻE ROZREKLAMUJECIE AUKCJĘ?

weszłam na ten wątek o rasowego bez rodowodu, bo myslałam, ze to jakieś ofiary pseudo...a tu skarpety:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Monia...a masz jakiegos piesa coby z dziećmi był za pan brat? chodzi mi o podejscie pani do psiaka i dzieci - tzn. bardziej na to jak dzieci reagują na psiaka i jak pani reagowałaby na ewentualne dokuczanie - teoryzuję oczywiscie:lol: poprzedni psiak był przygarniety z ulicy...ale niestety był na coś chory i nie przezył...prawdopodobnie jakaś wirusówka...

Posted

moje psy nie nadają sie do czegokolwiek-i nie chciałabym ich brać na tą wizytę.
żebyście potem nie przeczytali, że "pies morderca znowu w akcji"

Andzia-pisz mi na pm.

• 2 months later...
Posted

od czasu naszego ostaniego wpisu nasza ruda miała operację polegającą na wyciągnieciu kości z przełyku..bardzo się baliśmy, że z tego nie wyjdzie-tym bardziej, że podjerzewano pierwotnie, że kość jej utkwiła w śródpiersiu...
3 razy w ciągu minionego roku suczka była w duzym zagrożeniu: zapalenie otrzewnej, ukąszenie przez zmiję i teraz kosć...

Na szczescie ma sie już dobrze, bo to twarda sztuka;)

poobiedni relaks...

Posted

Monia - to masz z ta swoją rudzią, masz:shake:
ale całe szczęscie, ze wszystko się dobrze konczy!:multi::multi::multi:
Oby już nic więcej jej się nie przytrafiało!;):loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
Oby już nic więcej jej się nie przytrafiało!;):loveu:

w tym sek, że własnie ma rozcięgą łapę, na jkiś 1cm głębokości:lol: dzieki Rudej mamy specjalne zniżki u Weterynarza-za wzorowa frekwencję...
Rudziak to straszna ciamajda-wszystkie choroby kierują sie wprost do niej.

Posted

arjuna napisał(a):
w tym sek, że własnie ma rozcięgą łapę, na jkiś 1cm głębokości:lol: dzieki Rudej mamy specjalne zniżki u Weterynarza-za wzorowa frekwencję...
Rudziak to straszna ciamajda-wszystkie choroby kierują sie wprost do niej.

chyba musisz jej poczytać "potęgę podświadomości" coby zmieniła światopogląd i nie ściągała nieszczęść :lol:

• 2 weeks later...
Posted

musze się pochwalić, że wlasnie świętujemy 1 rocznicę pobytu naszej Dziewczynki u nas: oficjalnie jest u nas od 4 maja 2008, wczesniej byliśmy jej DT: ale jej niesamowite cechy sprawiły, że pewnego dnia zdaliśmy sobie sprawę, że żaden inny pies nie da nam takiej radości, jak Rudolfinka...i została na stałe:)
księżniczkowe zdjęcia: nowy kubrak z futerkiem z prawie prawdziwego gronostaja i z prawdziwymi satynowymi wstażkami-dla królewny wszystko co najlepsze 8-) )

• 4 weeks later...
Posted

Fajne te zdjęcia, mnie się najbardziej podoba to na którym Rudzik ciągnie sznurek jest taka zwarta, błyszcząca, muskularna i ten upór i te uszy - JEST PIĘKNA!!! :multi: