arjuna Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 musielibyście poznać ją na żywo, jej się nie da nie kochać. Mamy kilka psów-ale zaden z nich nie wzbudza takiej czułości jak Rudziaczek. ona jest klasycznym przykładem psa skrzywdzonego, a pomimo to, zakochanego w człowieku. Taka nasza królewna. kto ją zna-tez rozumie:P Quote
arjuna Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 poprawione, bez zanieczyszczeń-dzięki Viola;) Quote
ElzaMilicz Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Na ostatnim zdjęciu z Rudą to Ty, Monisiu ? Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 :loveu::loveu::loveu: sielanka normalnie :loveu: przepięknie razem wyglądacie :loveu: Quote
arjuna Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Na ostatnim zdjęciu z Rudą to Ty, Monisiu ? Taaak:cool3: Quote
arjuna Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ostatnie letnie zdjęcia. aktualnie Rudolfina się pasie na zimę, żeby w dupkę jej było ciepło i już wyglada jak ruda kluseczka;] Quote
andzia69 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 moje to zawsze wygladają jak kluseczki:angryy: Quote
Tengusia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 andzia69 napisał(a):moje to zawsze wygladają jak kluseczki:angryy: mam podobny problem :evil_lol: Quote
arjuna Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kluska już w wadze zimowej-wieczory spędza właśnie tak: Quote
rufusowa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ślicznotka chcemy więcej fot jesiennych Quote
andzia69 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Monia...dałabys radę zrobić kontrolę przedadopcyjną dla Buby w Kamiennej Górze?:cool3: tak pytam na wszelki.... Quote
Apbt_sól Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 To buba do kamiennej?? to rzut beretem, szkoda ze mnie teraz w polsce ni ma :( Quote
arjuna Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='andzia69']Monia...dałabys radę zrobić kontrolę przedadopcyjną dla Buby w Kamiennej Górze?:cool3: tak pytam na wszelki.... napisz tyulko kiedy i jak taka wizyta ma wygladać? A NIE CHCECIE MOŻE KUPIĆ RASOWEGO AMSTAFFA BEZ RODOWODU?? BO MAM 2 SZCZENIAKI DO SPRZEDANIA: NAPRAWDĘ WARTO;) A JAK NIE CHCECIE, TO MOŻE ROZREKLAMUJECIE AUKCJĘ? Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"= Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"= Quote
andzia69 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='arjuna']napisz tyulko kiedy i jak taka wizyta ma wygladać? A NIE CHCECIE MOŻE KUPIĆ RASOWEGO AMSTAFFA BEZ RODOWODU?? BO MAM 2 SZCZENIAKI DO SPRZEDANIA: NAPRAWDĘ WARTO;) A JAK NIE CHCECIE, TO MOŻE ROZREKLAMUJECIE AUKCJĘ? Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"= Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"= weszłam na ten wątek o rasowego bez rodowodu, bo myslałam, ze to jakieś ofiary pseudo...a tu skarpety:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Monia...a masz jakiegos piesa coby z dziećmi był za pan brat? chodzi mi o podejscie pani do psiaka i dzieci - tzn. bardziej na to jak dzieci reagują na psiaka i jak pani reagowałaby na ewentualne dokuczanie - teoryzuję oczywiscie:lol: poprzedni psiak był przygarniety z ulicy...ale niestety był na coś chory i nie przezył...prawdopodobnie jakaś wirusówka... Quote
arjuna Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 moje psy nie nadają sie do czegokolwiek-i nie chciałabym ich brać na tą wizytę. żebyście potem nie przeczytali, że "pies morderca znowu w akcji" Andzia-pisz mi na pm. Quote
arjuna Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 od czasu naszego ostaniego wpisu nasza ruda miała operację polegającą na wyciągnieciu kości z przełyku..bardzo się baliśmy, że z tego nie wyjdzie-tym bardziej, że podjerzewano pierwotnie, że kość jej utkwiła w śródpiersiu... 3 razy w ciągu minionego roku suczka była w duzym zagrożeniu: zapalenie otrzewnej, ukąszenie przez zmiję i teraz kosć... Na szczescie ma sie już dobrze, bo to twarda sztuka;) poobiedni relaks... Quote
rufusowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ma ogromne szczęście ze na Was trafiła :loveu: bardzo się cieszę, ze operacja się udała...brzmiało groźnie i dobrze ze już po wszystkim Quote
andzia69 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Monia - to masz z ta swoją rudzią, masz:shake: ale całe szczęscie, ze wszystko się dobrze konczy!:multi::multi::multi: Oby już nic więcej jej się nie przytrafiało!;):loveu: Quote
arjuna Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 andzia69 napisał(a):Oby już nic więcej jej się nie przytrafiało!;):loveu: w tym sek, że własnie ma rozcięgą łapę, na jkiś 1cm głębokości:lol: dzieki Rudej mamy specjalne zniżki u Weterynarza-za wzorowa frekwencję... Rudziak to straszna ciamajda-wszystkie choroby kierują sie wprost do niej. Quote
rufusowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 arjuna napisał(a):w tym sek, że własnie ma rozcięgą łapę, na jkiś 1cm głębokości:lol: dzieki Rudej mamy specjalne zniżki u Weterynarza-za wzorowa frekwencję... Rudziak to straszna ciamajda-wszystkie choroby kierują sie wprost do niej. chyba musisz jej poczytać "potęgę podświadomości" coby zmieniła światopogląd i nie ściągała nieszczęść :lol: Quote
arjuna Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 musze się pochwalić, że wlasnie świętujemy 1 rocznicę pobytu naszej Dziewczynki u nas: oficjalnie jest u nas od 4 maja 2008, wczesniej byliśmy jej DT: ale jej niesamowite cechy sprawiły, że pewnego dnia zdaliśmy sobie sprawę, że żaden inny pies nie da nam takiej radości, jak Rudolfinka...i została na stałe:) księżniczkowe zdjęcia: nowy kubrak z futerkiem z prawie prawdziwego gronostaja i z prawdziwymi satynowymi wstażkami-dla królewny wszystko co najlepsze 8-) ) Quote
Fasolka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Gratulacje :tort: I życzenia wielu dobrych wspólnych lat :loveu: Quote
arjuna Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 dziękujemy za życzenia;) znalezione na serwerze Violi: Quote
Fasolka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Fajne te zdjęcia, mnie się najbardziej podoba to na którym Rudzik ciągnie sznurek jest taka zwarta, błyszcząca, muskularna i ten upór i te uszy - JEST PIĘKNA!!! :multi: Quote
Recommended Posts