fioneczka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 natalia_aa napisał(a):Nie no ja mysle, ze ciotka doddy to ma sprawdzone informacje :evil_lol: Monika gratulacje swietnej decyzji. Monika jesteś WIELKA ... miałam takie ciche marzenie że Ruda u Ciebie zostanie ... nawet nie wiesz jak się cieszę. Codziennie rozmawialiśmy o Rudasku, nawet zaczęłam się zastanawiać czy Fionka i Ruda by się dogadały ... ale myślę że byłby problem Chyba zaraz odtańczę taniec radości Szkoda że nie mogę Cię wyściskać Buziaków tysiące dla Rudaska i Wielkiego Serca które dało potrzebną miłość Quote
andzia69 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Apbt_sól napisał(a):Oczywiscie ze to prawda najszczersza :) jaaaa cieeee:multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: to co robi ten smutny banerek w podpisie co niektórych???:mad::diabloti: już lecę ze swojego podpisu usuwac! Quote
andzia69 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 chyba dogo poj..ło...natalia ja nie widzę tego twojego postu: "Cytat: Napisał andzia69 jaaaa cieeee:multi::multi::multi::multi::multi::multi::l oveu::loveu::loveu: to co robi ten smutny banerek w podpisie co niektórych???:mad::diabloti: już lecę ze swojego podpisu usuwac! No własnie co? W np Twoim ciotka" CO SIĘ DZIEJE:crazyeye: Quote
natalia_aa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Zebym ja to wiedziala kobieto... :roll: Czeskie znaki mam na "dzien dobry" to i znikajace posty mnie nie przerażą. Quote
Apbt_sól Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Andzia masz rozdwojenie jazni hahahahahah no tez swoj wywale na zbity ryj ;P Quote
ElzaMilicz Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No pięknie. Monika poszła po najmniejszej linii oporu. :evil_lol: Widzimy się w sobotę. :lol: To teraz jak jesteście , dziewczyny, bezrobotne pomóżcie mi znależć dom dla tej suni : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108274 Quote
arjuna Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ElzaMilicz napisał(a):No pięknie. Monika poszła po najmniejszej linii oporu. :evil_lol: Widzimy się w sobotę. :lol: To teraz jak jesteście , dziewczyny, bezrobotne pomóżcie mi znależć dom dla tej suni : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108274 Elza-masz rację, lubię iść na łatwiznę:D dzięki wszystkim za miłe słowa-to prawda, Rudej nie oddamy, bo mąż się zakochał, tupnął nogą-i nie ma rady: Rudolfina u nas zostać musi. Fioneczka:Ruda niestety nie dogadałaby się z Twoją suczką-jestem w 100% przekonana. To taki typ psa, który trzeba bezwzględnie izolować od innych zwierząt. macie łapę od Rudziaka. Quote
Guest ursa81 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Szczęście bije z tych fotek na całe forum ! :loveu: Quote
arjuna Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ursa81 napisał(a):Szczęście bije z tych fotek na całe forum ! :loveu: dziękuję. staramy się, by była szczęśliwa. Quote
andzia69 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 superową ma tu minkę:lol::lol::lol: a ja dalej nie mogę zmienić podpisu:shake: Quote
rufusowa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ja tez nie moge majstrować przy podpisie ale niech każdy wchodzi i widzi tę radość :loveu: Quote
Apbt_sól Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Jakzeby Ruda miała byc nie szczesliwa w takim wykwintnym domu :) Cala rodzina za nią przepada i wcale się nie dziwie! :) Quote
blue.berry Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 bardzo bardzo sie ciesze ze Ruda ma swoje miejsce na ziemi. i pomyslec ze moglby juz jej nie byc. na fotkach usmiech przecudowny Quote
arjuna Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 no, to już możecie zaczać nam zazdrościć tak ślicznego psa:P Quote
Tengusia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 piekny psiak nie ma co no i zdolny fotograg :mdrmed: az nie widac ze to ta sama suczka :grins: Quote
fioneczka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 jest piękna i szczęśliwa :) tak bardzo się cieszymy że jest z Wami buziaków tysiące w ślicznego nochala .... cmok, cmok Quote
arjuna Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='fioneczka']jest piękna i szczęśliwa :) tak bardzo się cieszymy że jest z Wami buziaków tysiące w ślicznego nochala .... cmok, cmok my też sie bardzo cieszymy...mieliśmy wiele psów, ale-poważnie-żadne z nich nie miało w sobie tego, co ma ta malutka suczka. dla nas to królewna i tak też ją traktujemy..to pewnie przez te jej lasery w oczach... Quote
andzia69 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 czy ona jest na diecie odchudzającej????:crazyeye: daj przepis!!!!! chętnie sama skorzystam:p Quote
rufusowa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Rudasek wygląda przepięknie i jest wielką szczęściarą, ze trafiła do Ciebie arjuna :loveu: andzia...masa mięśniowa wskazuje na intensywny trening także do roboty :evil_lol: a tak na serio, to widziałysmy Twoje fotki i wcale nie potrzebujesz diety :eviltong: Quote
arjuna Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 rufusowa napisał(a):Rudasek wygląda przepięknie i jest wielką szczęściarą, ze trafiła do Ciebie arjuna :loveu: szczerze powiedziawszy to my mamy zajebiste szczęście, że mała trafiła akurat do nas:) Andzia-w zimie Ruda była na diecie zimowej(mieszka na dworze) i głównym składnikiem jej pożywienia było tłuste mięso. w lecie pies ma więcej ruchu i obcięte mięso o połowę-do mięsa dostaje warzywa i royal canin. Często dodajemy też w lecie l-karnitynę. Pięknie wysusza psa-czego efekty widać;) Quote
Apbt_sól Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ja sie juz na kojec do Moniki zapisałam , pakuje manatki i się wyprowadzam ależ bede wyzylowana... :) Ruda na zywo jest niesamowita , piekna gra mięsni poruszajacej się wciaz nie ustannie suki:) Quote
Recommended Posts