Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
już nie ma sie o co bić - został jeden szczeniak, piekny rudzielec.

ze wszystkich szczeniaków, które były czy z tego miotu? znaczy które zdjęcie jako jedyne aktualne ma pozostać na szczeniakach na Azorku?

Posted

jeden szczeniak został taki rudy. Nie moge wejść na wątek schroniska bo mi sie jakiś wirus pokazuje. Ale jest tylko jeden szczeniaczek - ten rudy

Posted

luka1 napisał(a):
no sie martwiłam że nie ma szczeniaków - mamy nową dostawe. 6 nowych maluchów szuka domków

No widzisz...Ty się nie możesz za długo martwić i teraz mamy - 6 :roll:

Posted

luka1 napisał(a):
szczeniaki są piekne, niestety jednego pani wet. uspiła

Udało Ci się zrobić jakieś fotaski ???

A czemu jedna psina została uśpiona :roll: ?

Posted

jak zrykle wetka stwierdziła parwo. :angryy:. Psiak był chory jak go znależli w schronisku, ale prawdopodo. miał złamana łapę MIE PYTAJ bo nie wiem

Posted

luka1 napisał(a):
jak zrykle wetka stwierdziła parwo. :angryy:. Psiak był chory jak go znależli w schronisku, ale prawdopodo. miał złamana łapę MIE PYTAJ bo nie wiem

Wiem ciotka, że nie wiesz...myślałam po prostu, że jakaś konkretna diagnoza :roll: no nic....szukamy domów dla reszty szczeniaków ;)

Posted

Po zamknięciu schroniska, gdy szłyśmy juz do domu, za rogiem parkanu znalazłysmy pudełko po odkurzaczu. W pudle co było? - szczeniaki. Cztery przerażone maluch, zasikane, skulone :placz:

Posted

szczeniaki są w jednym boksie i nie wszystkie są tak zaradne by włazic do budki. Po schronisku rozchodzi sie lament maluchów. Nie wiadomo czy wszystkie są zdrowe - ech, co tam gadać, kija i walić.

Posted

ze zdjeciami sama nie dam rady. Jeszcze ten skaczący na głowę Luzak :shake:
Biały piesi to albo piesek albo sunia :evil_lol::evil_lol: Wielkość docelowa? raczej nie będzie duży,a może nawet malutki bo juz teraz jest maleńki. Jest jeszcze jeden bial z rudym łebkiem też maleńki

Juz wiem - to DZIWCZYNKA

Posted

to super ze dziewczynka, mozemy smiało zaoferowac jej dt bez limitu czasowego mysle, ze nawet ds wszedł by w rachube.
Tylko ja mam psa, czy sunia nie boi sie dorosłych psow? Czy lubi zabawy z nimi? Bo moj pies bedzie chciał sie z nia bawic bez przerwy przez 1 dzien.