Ziutka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 bea_m napisał(a):Beatko już lepiej niż Becia :eviltong: Mogę się zwracać do Ciebie "Kochanie" jeśli chcesz :cool3: :eviltong: Nie wiem czy za dwa tygodnie nie będę w Płocku :diabloti: Quote
bea_m Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Czyżby wystawa miała być albo inne klimaty? Zapraszam :) Quote
Ziutka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 bea_m napisał(a):Czyżby wystawa miała być albo inne klimaty? Zapraszam :) Przenosimy się na gg....coby nam ciotki nie pisały, że OFFujemy :diabloti: Quote
bea_m Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No tak. GG jest fajne dla ludzi ale dogo pomaga psiakom domy znaleźć. Szczeniaki do góry :) Quote
bea_m Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Na allegro tylko 24 wyswietleń i juz jeden obserwujący. Ciotki na jaki tytuł zmienić żeby był chwytliwy i taki prosty dla wyszukiwarki? Quote
luka1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Beatko dziś szczeniak pojechał do dom!:multi: Do domu pojechał też jeden z białych szczeniaków:multi: Quote
luka1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 bardzo wystraszona psinka - dziewczynka dziwczynka strasznie energiczna i wesoła Quote
bea_m Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A nie mówili dokąd pojechały maluchy i skąd ludzie mieli info o nich? Nie będę zdejmować allegro. Tam są podane telefony do ludzi ze schronu. Może dzięki temu inne szczeniaki znajdą domki :) Quote
asiamm Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 luka1 napisał(a):Beatko dziś szczeniak pojechał do dom!:multi: Do domu pojechał też jeden z białych szczeniaków:multi: super :) luka, jutro zaktualizuję Azorka wg tego co mi napisałaś, bo dziś padam rozumiem, że te dwa szczeniorki na powyższych zdjęciach są nadal w schronie? Quote
luka1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 w schronisku sa te trzy szczeniaki z boksu i przed budynkiem 2 Kaziuki i te maluch wszystkie dziewczyny Quote
luka1 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='luka1'] bardzo wystraszona psinka - dziewczynka dziwczynka strasznie energiczna i wesoła tych szczeniaków już nie ma ich siostra, która była adoptowana też odeszła -parwo. Quote
Ziutka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 luka1 napisał(a):tych szczeniaków już nie ma ich siostra, która była adoptowana też odeszła -parwo. O fakensss :crazyeye: mamy parwo w schronie :-o ??? Wszystkie na parwo odeszły, czy jakieś do domków swoich poszły ? No ja wiedziałam qrwa, że jak nie będą szczepić na wirusówki tych szczeniaków to będzie nieciekawie - długo nie musiałam czekać :angryy: Quote
asiamm Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 luka, a ta: to ta co jest na 1ym zdjęciu na szczeniakach na Azoku czy tamta to inna? Quote
luka1 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 to jest ta trójka, która już nie żyje. Na stronie Azorka jest sunia, któa przebywa w boksie i ma się ok Quote
Ziutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No nie wytrzymam zaraz....ciągle mi się posty przesuwają wyżej :angryy: Poprawiam i nic :flaming: Quote
luka1 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Przybyły nam dwa szczeniaki. Jeden przyjechał z mamą, a drugi urodził sie w schronisku - miał ogronmne szczęście- jako jedyny z siedmiorga szczeniaków nie został uśpiony :-( Quote
asiamm Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 luka1 napisał(a):Przybyły nam dwa szczeniaki. Jeden przyjechał z mamą, a drugi urodził sie w schronisku - miał ogronmne szczęście- jako jedyny z siedmiorga szczeniaków nie został uśpiony :-( a mama jaka wielkościowo? z tych mniejszych czy większych psów? Quote
luka1 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 obje suczki do kolan, zdjęć nie mam bo siedzą w budach i nic nie wychodzi z pstrykania Quote
luka1 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 do schroniska zaczynają przybywać maluchy. Quote
asiamm Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 luka1 napisał(a):do schroniska zaczynają przybywać maluchy. ciotka, to rób foty i na Azora będziemy wrzucać, i może przynajmniej zbiorcze allegro, żeby nie było jak z tymi, które już ze szczenięctwa wyrosły, a schronu nadal nie opuściły :-( Quote
luka1 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 narazie przyjmowane sa rezerwacje, więc jeszcze nie ma zalewu. Quote
Recommended Posts