Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea_m napisał(a):
Dawno sie nie spotkałam na wątku z cioteczką Ziutą. Aż wstyd :oops:

No wstyd jakiego świat dawno nie widział :oops: ale musimy to naprawić :loveu:
Becia, będę w Płocku jak się troszkę ociepli, to wiesz....małe spotkanko obowiązkowo :)

Ja mam zdjęcie czarnulki z dzisiaj ale kompletnie nic nie widać, nie dość, że przez kraty, to jeszcze akurat ciągnęła cyca na stojąco od Finki....i nie mogłam podejść blisko bo mama cosik powarkiwała, więc nie chciałam jej denerwować.

Posted

asiamm napisał(a):
wkleiłam takie:

No te chyba najlepsze jest ze wszystkich.

asiamm napisał(a):
a w jakim ona wieku?

No to tak :
Blisko 2 miesięcy.

Posted

Ziutka napisał(a):
Becia, będę w Płocku jak się troszkę ociepli, to wiesz....małe spotkanko obowiązkowo :)

No obowiązkowo. I nie mów na mnie BECiA bo dla mnie to straszna trałma z podstawówki i się zamkne nooooooo. Nie wyrosłam z tego :eviltong:

A dzieciaki macię nie wiem skąd. Ale są takie na już do wzięcia.

Posted

bea_m napisał(a):
No obowiązkowo. I nie mów na mnie BECiA bo dla mnie to straszna trałma z podstawówki i się zamkne nooooooo. Nie wyrosłam z tego :eviltong:

Ale mi się tak podoba nooooo :diabloti:

bea_m napisał(a):
A dzieciaki macię nie wiem skąd. Ale są takie na już do wzięcia.

A dzieciaki to niektóre w worku przez bramę przeleciały, inne sie topiły w rzece a jeszcze inne z mamą przyjechały do nas.

Posted

Ziutka napisał(a):
Ale mi się tak podoba nooooo :diabloti:.

Jeszcze raz powtarzam . Ja się zamknę. I tobie ciotka rachunek od psychiatry wyślę nooooo...

Ziutka napisał(a):
A dzieciaki to niektóre w worku przez bramę przeleciały, inne sie topiły w rzece a jeszcze inne z mamą przyjechały do nas.

A bramy otwieranej to tam nie macie? Albo normalnych ludzi? No chyba że Swięty Mikołaj albo leniwy, albo lubi się kąpać w basewnie..... jakaś paranoja ale psiaki są po prostu :loveu:

Mają gdzies ogłoszenia?

Posted

bea_m napisał(a):
Jeszcze raz powtarzam . Ja się zamknę. I tobie ciotka rachunek od psychiatry wyślę nooooo...

No łokiej :cool3: niech Ci będzie....pozostanę przy...Beam :loveu:

bea_m napisał(a):
A bramy otwieranej to tam nie macie? Albo normalnych ludzi? No chyba że Swięty Mikołaj albo leniwy, albo lubi się kąpać w basewnie..... jakaś paranoja ale psiaki są po prostu :loveu:

Mają gdzies ogłoszenia?

Bramy są dwie :razz: i otwierane :razz: tylko normalnych ludzi tam nie ma i lubią podrzucić coś od czasu do czasu :angryy: :angryy: :angryy:

A ogłoszenia to hmm....chyba tylko allegro i alegratkę robiła Luka, nic poza tym :(

Posted

Ja szczeniaków nie ogłaszałam, zwyczajnie gdy przychodza ludzie po psa zaczynaja od szczeniaków. Zwykle nie było problemu z ich adopcją. Jednak te trzy ze szczeniecego boksu juz wyrosły i własciwie przestaja byc malcami. Trzeba bedzie pomysleć o ogłoszeniach.

Posted

no próbowałam wejść na strone Azorka ale nie udało się. Ogólnie jest 6 szczeniaków - córeczka Finki, dwie dziewczynki tzw Kaziuki, no i trzyw boksie szczeniecym. Bucz to juz nie szczeniak - może przejść do dorosłych. Jak uda mi się otworzyć stronę - to popatrzę co ubyło.

Posted

pokasowałam stare zdjęcia szczeniaków. wkleiłam te co na wątkach znalazłam. jeśli są zdjęcia jeszcze jakiś to wklejcie i je tam wrzucę. jak na razie zdjęcia samych suczek są

luka, może powywalaj z pierwszych swoich postów nieaktualne szczeniaki a wklej te nowsze (wtedy ja bym je przekopiowała na Azorka)?

Posted

luka1 napisał(a):
jest jeszcze jeden chłopak podobny do czrnej suni ale go nie ofociłyśmy.

Może jutro obfocimy.....bo musimy na chwilkę podjechać jutro do Azorka :loveu: odezwę się później do Ciebie na gg to się dowiesz po co :eviltong:

Posted

bea_m napisał(a):
:crazyeye: nobla za to zdjęcie. Dom dla tego psiaka. :loveu:

Ciotka....żebyś Ty wiedziała jak ja tego nie lubię :shake: jak te nasze psiny przekładają łepki przez te kraty...zawsze mam wrażenie, że nie będzie mógł potem wyjąć - czasami się to zdarza, że wyciągają z piskiem łepek, odwracam się i zatykam uszy bo nie mogę tego znieść :placz: One wszystkie tak chcą do domu :-(

Posted

Ziutka napisał(a):
Ciotka....żebyś Ty wiedziała jak ja tego nie lubię :shake: jak te nasze psiny przekładają łepki przez te kraty...zawsze mam wrażenie, że nie będzie mógł potem wyjąć - czasami się to zdarza, że wyciągają z piskiem łepek, odwracam się i zatykam uszy bo nie mogę tego znieść :placz: One wszystkie tak chcą do domu :-(

Dlatego tak na prędce zrobiłam cos takiego http://www.allegro.pl/item358067989_szczeniak_za_kratami_domu_nie_widac_.html

Jeżeli Wam się nie podoba to skasuję.

Sugestie też mile widziane.