Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dwa Kaziuki jak mówi Pan Rafał powędruja juz do boksu szczeniaków. Do schroniska przyjechały dwa piekne maluchy wraz z mamą - zdjęć nie mam

Posted

luka1 napisał(a):
Do schroniska przyjechały dwa piekne maluchy wraz z mamą - zdjęć nie mam

Duża mama ??
A szczeniaki w jakim wieku mniej więcej ?

Posted

luka1 napisał(a):
Suka piekna , czarna troche owczarkowata a maluchy jeden ciemny a drugi kremowy ale ile mają - jakieś cztery tygodnie

Boziuuu....to maleńtasy straszne.
A sunia z interwencji czy bezdomna ?

Posted

a daj spokój, ludzie pozbywaja się psów. Jedno dobre że i biora więcej. Dzis zaklepany został taki gruby Misio :evil_lol:owczarkowaty z cudownymi oklapniętymi uchami. Kiedyś siedział w pierwszym boksie od Huzara od str. wiaty, a ostatnio z taka rudą Misią obok Grubej Misi i Rudej Misi co siedziała z Misiem bez Lapy:evil_lol:

Posted

[quote name='luka1'] Dzis zaklepany został taki gruby Misio :evil_lol:owczarkowaty z cudownymi oklapniętymi uchami. Kiedyś siedział w pierwszym boksie od Huzara od str. wiaty, a ostatnio z taka rudą Misią obok Grubej Misi i Rudej Misi co siedziała z Misiem bez Lapy:evil_lol:
Wiem, który Misio :multi: :multi: :multi:

[quote name='luka1']Kiedyś siedział w pierwszym boksie od Huzara od str. wiaty, a ostatnio z taka rudą Misią obok Grubej Misi i Rudej Misi co siedziała z Misiem bez Lapy:evil_lol:
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Ziutka napisał(a):
Co mam zrobić żeby ta yebana :ices_bla: reklama zniknęła z tej strony azorkowej :splat: bo żadnych zdjęć nie widzę tylko tą reklamę :wallbash:

odśwież albo zamknij okno i wejdź jeszcze raz, u mnie to pomaga

Posted

Asia...te szorstkowłose psiaki na rękach, to dwie sunie - siostry...będą szorstkowłose jak widać.

A te dwa pierwsze linki to hmm :niewiem:...One już są od małego w Azorro, nie pamiętam w sumie ale bodajże też dwie suńki. Może Luka będzie wiedziała :roll:

Posted

to dziewczyny ten szczeniak którego nie ma na zdjeciach jest chłopcem :cool3:

jest jeszcze jeden szczeniak też dziewczynka siedzi w boksie z Finką.