Ziutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 asiamm napisał(a): a który szczeniak został wcześniej adoptowany? wiadomo? Rafał powiedział, że jakiś ciemny (czarny) z krótkim ogonkiem :roll: Quote
GameBoy Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 no tak wlasnie ja o tej suce znowu ktos mi podebral psa;) Quote
Ziutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 GameBoy napisał(a):no tak wlasnie ja o tej suce znowu ktos mi podebral psa;) Tak ciotka - o nią właśnie mnie pytałaś :cool3: Wiesz co, weź Ty popytaj o cały schron to może wszystkie znajdą domy :evil_lol: A tak właśnie posilają się nasze szczeniaki :diabloti: GameBoy - poznajesz kto na fotach :loveu: Quote
asiamm Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ziutka napisał(a): A tak właśnie posilają się nasze szczeniaki :diabloti: to świnki morskie!!! a tak serio? jakieś nowe? ten 1 podobny do tego co GameBoy wzięła...czyżby to on w czasach wczesnej młodości? Quote
GameBoy Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 poznaje!Hrabia Srajek herbu "mam krew w kupie udaje, że mam parvo" :multi::loveu: Quote
luka1 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 GameBoy napisał(a):sliczny !!! to suka czy pies ? nie wiem, srajtek złapało mięsko i wiało ile siły w łapkacj. Jest to maluch Soni - mamy naszego Migdała. Jest jeszcze jeden może nawet ładniejszy, ale tamten był jeszcze szybszy. Jeśli ich ktoś nie złapie, albo nie rozjedzie ich samochód pewnie tak jak Migdał wylądują w Azorku Quote
Ziutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 asiamm napisał(a): a tak serio? jakieś nowe? ten 1 podobny do tego co GameBoy wzięła...czyżby to on w czasach wczesnej młodości? To te od Niusi :loveu: Też myślałam, że jakieś nowe - ale na fotce jest data, że 10.I.2008 Oglądajcie TVP2 lub TVP info o 18.15 dzisiaj - będą Krzyczki. Quote
luka1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Siedzą jak gromadka dzieciaków i patrzą. Jeszce nie wiedza co mogą sie spodziewać po ludziach przechodzących z drugiej strony krat. Jedne oważnie szczekają, inne machają ogonem i piszczą żałośnie inne wola schować sie w budzie. Jednak wszystkie potrzebuję człowieka, dla którego przyszły na ten świat Quote
Ziutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 luka1 napisał(a):Jedno małe pojechało ale ni diabła nie moge dogadać się które;) No jak to :cool3: Przecież Misio albo Misia :diabloti: To takie proste ciotka :evil_lol: Quote
asiamm Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 a szczeniory pewnie wyrosły i te zdjęcia mało aktualne... :roll: Quote
Ziutka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ulala....jakaż tutaj cisza nastała :shake: Quote
Ziutka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 luka1 napisał(a):szkoda że przez te kraty zdjecia nie wychodzą - zobaczylibyscie jak te dzieciaki rozpaczają :shake: Wyobrażam to sobie :shake: Już pewnie są duże co :roll: I nawet jednej fotki szczeniaków niet :mad: Quote
luka1 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 no nie mam zdjęć, wszystkie wiszą na kracie. Przez siatke nic nie widać , a z góry ... Quote
Ziutka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 To ile teraz szczeniaków mamy ?? :cool1: Ile ich w tym boksie siedzi ?? Czy może jest kilka boksów ze szczeniorkami ?? Quote
luka1 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 wszystkie młodziaki siedzą w jak zwykle, a ile ich jest? pięć, może sześć. I są jeszcze dwa takie maluszki. Przyniosła je jakaś dziewczynka, znalazła w kartonie. Tak zapchlone, że miejscami nie miały sierści, Ale są w dobrej kondycji. Siedzą w pkoju dla matek z dziećmi. Quote
luka1 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 dwie małe dziewczynki znalezione na śmietniku Quote
asiamm Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a w jakim wieku dziewuchy? mają ze 3 miesiące? luka, dorzuć je może do swojego postu na 1ej stronie wątku Quote
asiamm Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 asiamm napisał(a):a w jakim wieku dziewuchy? mają ze 3 miesiące? ????????????????? Quote
Recommended Posts