luka1 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 zulugula napisał(a):Mnie też ten albinosek zauroczył :loveu: Mam domek jednak dla małej suczki. Biały to chłopak. Pewnie szybko znajdzie domek. a mam jeszcze taką suczkę, ok 3 m-cy i Smuga się nazywa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119470&page=11 Quote
Sylwia K Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ten biały szczeniak z łatką nad tyłeczkiem to jednak piesek a nie suczka???? Quote
zulugula Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Pani z Łodzi adoptowała już wczoraj szczeniaka ze schroniska. Quote
luka1 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 jeden biały szczeniak - ten z brązowymi uszkami - i jeden czarny -pojechały, Quote
luka1 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 eurydyka napisał(a):wiadomo gdzie pojechaly? jeszcze nic nie wiem, ale jak zwykle spisze adresy Quote
Ziutka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 luka1 napisał(a):jeszcze nic nie wiem, ale jak zwykle spisze adresy Koniecznie kochanieńka, koniecznie :cool3: Obrałaś tam jakąś trasę ??? Może jutro jak znajdę kilka godzin czasu (godziny przedpołudniowe) to byśmy bryknęły znowu na kilka wizyt - hmm ??? :mad: Quote
GameBoy Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ziutka napisał(a):Koniecznie kochanieńka, koniecznie :cool3: Obrałaś tam jakąś trasę ??? Może jutro jak znajdę kilka godzin czasu (godziny przedpołudniowe) to byśmy bryknęły znowu na kilka wizyt - hmm ??? :mad: niezle nastawienie do tych wizyt widze ciotka :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 GameBoy napisał(a):niezle nastawienie do tych wizyt widze ciotka :evil_lol: Daj spokój kochana, ostatnio we wtorek jak jeździłyśmy z Luką to za każdym razem z duszą na ramieniu do każdego domu bo bałyśmy się tego co zastaniemy, zostało nam to po Brysiu :-( no ale wsio wypadło dobrze. Więc teraz mamy takie nastawienie i wolimy być miło zaskoczone. Ahhh...wogóle to we wtorek ganiałyśmy psiaka po trasie :evil_lol: już nawet pokrowiec rozłożony w samochodzie żeby go capnąć, ale nam zwiał :mad: a potem w lesie ONkę i jej 3 szczeniaki ale bardzo dzikie i chyba jedyne co to na koniu można by je dogonić :placz: Zawsze mamy przygody kurde :diabloti: Quote
GameBoy Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ano tak bywa, w malych miejscowosciach niestety ludzie czesto maja kiepskie podejscie do zwierzat :shake: chociaz w miescie nie bywa lepiej Quote
Ziutka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 GameBoy napisał(a):ano tak bywa, w malych miejscowosciach niestety ludzie czesto maja kiepskie podejscie do zwierzat :shake: Dokładnie, łańcuch i ma szczekać a jak nie to się dzieje tak jak z Brysiem :angryy: Quote
luka1 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 mała miejscowość to nie jest reguła. Wszędzi są ludzie i taborety Quote
GameBoy Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 luka1 napisał(a):mała miejscowość to nie jest reguła. Wszędzi są ludzie i taborety w tym celu dodalam zdanie drugie :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Maluchów jest jeszcze strasznie dużo - tyle naliczyłam Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 luka1 napisał(a):Maluchów jest jeszcze strasznie dużo - tyle naliczyłam No to piknie...piknie :shake: Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 mam dom w Wawie dla suczki docelowo bardzo malej, macie cos? Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 GameBoy napisał(a):mam dom w Wawie dla suczki docelowo bardzo malej, macie cos? Lukaaaaaaaaa.........gdzie jesteś :mad: :mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Talcott Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Napuścić na Lukusię moje stare Jamole????:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
asiamm Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 bym uaktualniła szczeniaki na Azorku, ale nawet nie wiem, które ze zdjęć luki jeszcze tam są, a które już mają domy :roll: Quote
luka1 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 nie ma w schronisku suni która na 100% docelowobedzie mała. W/g mnie będą średnie. Jest ich dużo - czarne i szare ale raczej wieksze. Quote
Recommended Posts