jayo Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ciotki, nie wsciekajcie, ze tez tu cos wrzuce, ale jestem zdesperowana - jakbyscie mialy nadmiar wolnych DT lub DS na inne kolory - to mamy przeciazenie w postaci: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10808518#post10808518 i blagam tyz o pomoc zwlaszcza dla najmniejszej dwojki z dwunastu...:-( Quote
GameBoy Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 dziewczyny ugadalam sie z an1a, ze ja wezme psa z soho od was tego malucha bialego na DT, SylwiaK wezmie suczke a Ania wezmie psiaka od jayo :roll: mam nadzieje, ze Wam pasuje... tyle, ze maly z transportem :oops: Quote
luka1 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Hm, troche nie rozumie - kto, co, i kiedy? ale tak juz ze mna jest Quote
GameBoy Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [LEFT]jak dla mnie chocby dzis Sylwia jestes zdecydowana na 100%, bo jesli tak to moga oba przyjechac do mnie i odemnie odbierzesz [/LEFT] Quote
Sylwia K Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 tak, jesteśmy zdecydowani na tą całą białą sunie z łatka nad tyłkiem ze str 19 na dole Quote
GameBoy Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 luka rozumiem, ze opcja DT u mnie nie interesuje Was? Quote
zulugula Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Witam, mam bardzo sympatyczną Panią z Łodzi chętną na adopcję jak najmniejszej suczki. Pani miała już wcześniej psa - odszedł na typową chorobę dla tej rasy. Szuka więc kundelka. Ewentualnie może rozważyć adopcję samca :-) Umowa adopcyjna, sterylka, wizyta przed i po... - jak najbardziej na TAK. Chwilowo ma problemy z ewentualnym transportem maluszka. Macie coś takiego? Proszę o info z fotką :lol: Quote
Ziutka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 zulugula napisał(a): Macie coś takiego? Proszę o info z fotką :lol: To ma być szczeniak sunia, która będzie mała jak urośnie ? Czy może to być starszy psiak, np. 2 lata ale żeby był mały :cool3: Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 zulugula napisał(a):Tylko szczeniak. OK Luka, jak oceniasz te nasze srajdy szczeniaki, będą małe jak urosną :roll: Quote
luka1 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 sa dwa takie czarne maluchy troche kiepsko widac ale jak robiłam zdjecia to Zyta wypusciła wszystkie i juz nie można było ich posegregować Jedno z tych małych czarnych jest suczka i bedzie mała bo jest teraz taki kurdupelek Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 luka1 napisał(a): sa dwa takie czarne maluchy troche kiepsko widac ale jak robiłam zdjecia to Zyta wypusciła wszystkie i juz nie można było ich posegregować Jedno z tych małych czarnych jest suczka i bedzie mała bo jest teraz taki kurdupelek Ciotka....te szczeniaki na ogólny Azorkowy miałaś dać :mad: tam Kasia pytała :evil_lol: smigaj tam ino już :eviltong: Quote
jayo Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Dziewczyny, uczulam Was na wydawanie szczeniakow bez szczepienia przeciw wirusowkom. Poniewaz mialam jednego z Sochaczewa (Henie) - wiem, ze to szczepienie akurat nie jest wykonywane w schronie. Chyba, ze sie cos zmienilo... Znow rozmawialam z kolejnym domem, ktory wzial szczeniaka od wolontariuszki i szczeniak zszedl po nieudanej probie ratowania zycia (nie wspomne o emocjach, kosztach i innych perturbacjach). szczeniak stracony, dom stracony...:shake: Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 jayo napisał(a):Dziewczyny, uczulam Was na wydawanie szczeniakow bez szczepienia przeciw wirusowkom. Poniewaz mialam jednego z Sochaczewa (Henie) - wiem, ze to szczepienie akurat nie jest wykonywane w schronie. Chyba, ze sie cos zmienilo... Pamiętam...pamiętam, ehh :shake: Teraz podobno szczepią na wirusówki, chociaż nie widziałam na własne oczy książeczki to podobno szczepią, Luka pewnie wie :cool3: Quote
luka1 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 nie wiem dokładnie co szczepią - coś tam szczepią ale czy to wirusówka czy tylko wścieklizna to sie musze dowiedziec dokładnie. Quote
jayo Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ziutka napisał(a):Pamiętam...pamiętam, ehh :shake: Teraz podobno szczepią na wirusówki, chociaż nie widziałam na własne oczy książeczki to podobno szczepią, Luka pewnie wie :cool3: a Henia calkiem, calkiem...:cool3: Ludzie do mnie dzownia co jakis czas, ale zdjecia jakies kaprawe - musze sama pojechac :-) A ze szczepieniami sprawdzcie, bo to naprawde informacja niezbedna dla przyszlych wlascicieli. `henka w koncu u nas przeszla to g*...nie powiem ile nerwow i kasy zzzarla.. Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 jayo napisał(a):a Henia calkiem, calkiem...:cool3: Ludzie do mnie dzownia co jakis czas, ale zdjecia jakies kaprawe - musze sama pojechac :-) No to super :multi: Jak sama pojedziesz i zrobisz jej fotki to poprosimy rzecz jasna :cool3: jayo napisał(a): A ze szczepieniami sprawdzcie, bo to naprawde informacja niezbedna dla przyszlych wlascicieli. `henka w koncu u nas przeszla to g*...nie powiem ile nerwow i kasy zzzarla.. Szczepienia się sprawdzi, mi się wydaje, że Zyta coś mówiła iż szczepią do 6-go tygodnia życia psiaka a potem już nie, ale może teraz jakoś inaczej jest :roll: Luka się wszystkiego wywie, to szpiegusek jest :diabloti: Quote
zulugula Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Pani z Łodzi jest zainteresowana adopcja malutkiej (docelowo) suczki od Was. Oglądała zdjęcia. Jest z Łodzi i nie może przyjechać samochodem. Jest gotowa przyjechać pa małą PKS-em. Czy może się ktoś skontaktować w celu uzgodnienia dalszej adopcji? Bardzo prosze o odpowiedz. Na PM podam kontakt. Quote
zulugula Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 luka1 napisał(a): sa dwa takie czarne maluchy troche kiepsko widac ale jak robiłam zdjecia to Zyta wypusciła wszystkie i juz nie można było ich posegregować Jedno z tych małych czarnych jest suczka i bedzie mała bo jest teraz taki kurdupelek Dokładnie o coś z tego ;) Quote
Talcott Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 To białe jest rozkoszne!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
zulugula Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mnie też ten albinosek zauroczył :loveu: Mam domek jednak dla małej suczki. Biały to chłopak. Pewnie szybko znajdzie domek. Quote
Talcott Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Miejmy nadzieję, jest taki cudny:loveu: Quote
Recommended Posts