Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny ugadalam sie z an1a, ze ja wezme psa z soho od was tego malucha bialego na DT, SylwiaK wezmie suczke a Ania wezmie psiaka od jayo :roll:

mam nadzieje, ze Wam pasuje... tyle, ze maly z transportem :oops:

Posted

Witam,
mam bardzo sympatyczną Panią z Łodzi chętną na adopcję jak najmniejszej suczki. Pani miała już wcześniej psa - odszedł na typową chorobę dla tej rasy. Szuka więc kundelka. Ewentualnie może rozważyć adopcję samca :-) Umowa adopcyjna, sterylka, wizyta przed i po... - jak najbardziej na TAK. Chwilowo ma problemy z ewentualnym transportem maluszka.

Macie coś takiego? Proszę o info z fotką :lol:

Posted

zulugula napisał(a):

Macie coś takiego? Proszę o info z fotką :lol:

To ma być szczeniak sunia, która będzie mała jak urośnie ? Czy może to być starszy psiak, np. 2 lata ale żeby był mały :cool3:

Posted

sa dwa takie czarne maluchy troche kiepsko widac ale jak robiłam zdjecia to Zyta wypusciła wszystkie i juz nie można było ich posegregować

Jedno z tych małych czarnych jest suczka

i bedzie mała bo jest teraz taki kurdupelek

Posted

luka1 napisał(a):

sa dwa takie czarne maluchy troche kiepsko widac ale jak robiłam zdjecia to Zyta wypusciła wszystkie i juz nie można było ich posegregować

Ciotka....te szczeniaki na ogólny Azorkowy miałaś dać :mad: tam Kasia pytała :evil_lol:
smigaj tam ino już :eviltong:

Posted

Dziewczyny, uczulam Was na wydawanie szczeniakow bez szczepienia przeciw wirusowkom.
Poniewaz mialam jednego z Sochaczewa (Henie) - wiem, ze to szczepienie akurat nie jest wykonywane w schronie. Chyba, ze sie cos zmienilo...

Znow rozmawialam z kolejnym domem, ktory wzial szczeniaka od wolontariuszki i szczeniak zszedl po nieudanej probie ratowania zycia (nie wspomne o emocjach, kosztach i innych perturbacjach).
szczeniak stracony, dom stracony...:shake:

Posted

jayo napisał(a):
Dziewczyny, uczulam Was na wydawanie szczeniakow bez szczepienia przeciw wirusowkom.
Poniewaz mialam jednego z Sochaczewa (Henie) - wiem, ze to szczepienie akurat nie jest wykonywane w schronie. Chyba, ze sie cos zmienilo...

Pamiętam...pamiętam, ehh :shake:
Teraz podobno szczepią na wirusówki, chociaż nie widziałam na własne oczy książeczki to podobno szczepią, Luka pewnie wie :cool3:

Posted

Ziutka napisał(a):
Pamiętam...pamiętam, ehh :shake:
Teraz podobno szczepią na wirusówki, chociaż nie widziałam na własne oczy książeczki to podobno szczepią, Luka pewnie wie :cool3:

a Henia calkiem, calkiem...:cool3: Ludzie do mnie dzownia co jakis czas, ale zdjecia jakies kaprawe - musze sama pojechac :-)

A ze szczepieniami sprawdzcie, bo to naprawde informacja niezbedna dla przyszlych wlascicieli. `henka w koncu u nas przeszla to g*...nie powiem ile nerwow i kasy zzzarla..

Posted

jayo napisał(a):
a Henia calkiem, calkiem...:cool3: Ludzie do mnie dzownia co jakis czas, ale zdjecia jakies kaprawe - musze sama pojechac :-)

No to super :multi:
Jak sama pojedziesz i zrobisz jej fotki to poprosimy rzecz jasna :cool3:

jayo napisał(a):
A ze szczepieniami sprawdzcie, bo to naprawde informacja niezbedna dla przyszlych wlascicieli. `henka w koncu u nas przeszla to g*...nie powiem ile nerwow i kasy zzzarla..

Szczepienia się sprawdzi, mi się wydaje, że Zyta coś mówiła iż szczepią do 6-go tygodnia życia psiaka a potem już nie, ale może teraz jakoś inaczej jest :roll: Luka się wszystkiego wywie, to szpiegusek jest :diabloti:

Posted

Pani z Łodzi jest zainteresowana adopcja malutkiej (docelowo) suczki od Was. Oglądała zdjęcia. Jest z Łodzi i nie może przyjechać samochodem. Jest gotowa przyjechać pa małą PKS-em. Czy może się ktoś skontaktować w celu uzgodnienia dalszej adopcji? Bardzo prosze o odpowiedz.
Na PM podam kontakt.

Posted

luka1 napisał(a):

Dokładnie o coś z tego ;)