Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jest wątek poswięcony szczeniakom przybywającym do schroniska. Trafjaja tu w różny sposób i w różnym stanie. Jedne przywożone z interwencji w mieście inne znalezione i przynoszone przez ludzi, a jeszcze inne zostają wrzucone przez ogrodzenie w opakowaniu lub bez. Kazdy z nich dopiero rozpoczyna swój spacer przez życie, ale często z ogromnym bagażem doswiadczeń. Szukamy domu dla tych dzieciaków, aby ich życie jednak nie było takie złe.

Tel. do schroniska: 692 659 026 do p.Rafała
692 005 758 do p.Małgosi
668 432 419 do p.Zyty

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MA DOM

to dziewczynka córka Finki

Nic to, tylko zastanawiam sie jak te psiaki oznakować, aby ludzie wiedzieli o którego szczeniaka pytają - w rozmowie ze schroniskiem i w ogóle.

Posted

Ziutka napisał(a):
A ciocia Marka dostanie lanie :mad:
Ma swoją stronę na której przedstawia szczeniaki do adopcji i nie ma tam tych maluchów :mad: :mad:

Zobacz Luka :cool3:

www.szczeniaczek.prv.pl

Ło matko, ja tam tak dawno nie byłam, że sama zapomniałam, że mam taką stronę - co tam teraz jest w ogóle..? :lol:
Kobitki - jeśli chcecie, żebym tam wrzuciła aktualne szczeniulki - to wrzucę, bez problemu (ten adres przydaje się do ogłoszeń/anosnów w Wyborczej - ja go tak zawsze wykorzystywałam, żeby ktoś, kto czyta takie krótkie ogłoszenie miał informację, gdzie można zobaczyć zdjęcia pieska - innych zastosowań dla niego nie bardzo widzę - strona sama z siebie ma słabą oglądalność).

Posted

Ta śliczna sunieczka, czarna, z dłuższym, aksamitnym włosem też podobno jeszcze nie ma roku więc można ją tu zamieścić. Ona z wypadku, miała coś z miednicą, ale już jest ok. Nieduża jest i drobniutkiej budowy.

Posted

luka1 napisał(a):
Ziutka, zlokalizowałaś szczeniaka którego wydali? ;)

Ano nie :mad:
Rozmawiałam z Rafałem ale prowadził samochód i chwilkę rozmawialiśmy i doopa :placz: jutro się dowiem :lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Ta sunia pojechała dzisiaj do nowego domu :lol:

ooo, małą krzykaczkę ktoś adoptował

a który szczeniak został wcześniej adoptowany? wiadomo?