Jump to content
Dogomania

Cotagro - karma hiszpańska

Recommended Posts

Guest radegord
Posted

Witajcie!!!

Mam do Was takie male pytanko czy wiecie moze cos na temat tej karmy,a moze ja sami uzywacie?
Mam Malamutka,i zastanawiam sie czy ta karma bedzie dla niego dobra?Uzywam na codzien Acane ktora jest naprawde rewelacyjna,ale interesuje mnie ta karma.Podobno jest bez chemii i jest z Hiszpanii.
Z gory wam dziekuje za odpowiedzi

pozdrawiam :)

Posted

Możecie podesłac mi na priw link do dystrybutora tej karmy? NBo chyba ma jakąś strone www? A jeśłi nie, to gdzie można sie o tej karmie czegoś dowiedzieć?

Posted

Dostałam, dzięki :D
Tez jeszcze nie wiem, czy pomogłaś :wink: Na razie jemy Bento, a potem chyba wróce do Acany. Ale może się skuszę? :wink:

• 5 weeks later...
Posted

Hej, u nas jest juz 20kg Cotagro plus, narazie jeszcze zamkniety dzis wieczorem dopiero zobaczymy jak smakuje (skonczylismy przed chwilka worek Acany). Tylko zastanawiam sie ile mam mu tej karmy wrzucic bo nie dostalam zadnej miarki :-? czy miarka z Acany lub innej karmy bedzie dobra?

Posted

a jaki jest adres strony o tej karmie. jak ceny w porównaniu do acany. też jestem ciekawa co to za karma bo jej reklamy są w każdym numerze "przyjaciel pies"

Posted

cotagro ma konsewanty , BHT jako przeciwutleniacz to raczej dobrze o karmie nie świadczy... :roll: ale BTW jestem ciekawa jak bedzie smakowała waszym pieskom i jak bedą sie czuły ,wiec piszcie co i jak. Aaaa i mam pytanko, bo to tesh mnie troche zmartwiło, ta karma występuję tylko w dwóch wersjach dla dorosłych i dla piechów pracujących???

Posted

Ok piszemy co i jak ;)
No wiec moje pierwsze co pomyslalam po otworzeniu worka " :o o matko jakie granulki duze" w porownaniu do granulek Acany to sa z 3 razy wieksze :roll: No, ale Mejk daje rade.. Je troszeczke wolniej, ale i tak w 5 min znika cala micha. Przez pierwsze 2 dni mielismy problemy z gazami, dzisiaj jest juz spokoj. Siersc blyszczaca-jednak za wczesnie jest na ocenianie czy Mejkowi ta karma sluzy. Zobaczymy co bedzie w nastepnych dniach..

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

niedawno zobaczylam na allegro karme " kawu cotargo" 20kg za ok 90 zl w tym przesylka??kupil ktos moze ta karme ...?? nie ma informacji o skladzi itp. pewnie to jakis szajs ale moze ktos wyprobowal?

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

dajcie znac co z tą karmą?
chce kupic wor karmy dla schroniska- nie stać mnie na góną połkę, a i sądzę, ze nie byłoby to najlepsze, potem musialyby wrócić do gorszych karm. A tu ilość i cena całkiem rozsadne. Napiszcie chociaz czy to lepsze niz friskies czy tego typu karmy marketowe, bo z tego co wiem, to te psiaki na tym są