Guest radegord Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Witajcie!!! Mam do Was takie male pytanko czy wiecie moze cos na temat tej karmy,a moze ja sami uzywacie? Mam Malamutka,i zastanawiam sie czy ta karma bedzie dla niego dobra?Uzywam na codzien Acane ktora jest naprawde rewelacyjna,ale interesuje mnie ta karma.Podobno jest bez chemii i jest z Hiszpanii. Z gory wam dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam :) Quote
gombar Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Wczoraj zamówiłam worek na próbę tej dla pracujących, zobaczymy co będzie w worku ;) Quote
asher Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Możecie podesłac mi na priw link do dystrybutora tej karmy? NBo chyba ma jakąś strone www? A jeśłi nie, to gdzie można sie o tej karmie czegoś dowiedzieć? Quote
asher Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Dostałam, dzięki :D Tez jeszcze nie wiem, czy pomogłaś :wink: Na razie jemy Bento, a potem chyba wróce do Acany. Ale może się skuszę? :wink: Quote
gombar Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 My też jesteśmy na Acanie, ale 1 worek zamówiłam na próbę. Trucizny przecież nie przyślą? ;) Quote
asher Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ponoć jedzenie zabija :wink: Znaczy się nawet najzdrowsze i tak jest jakos tam szkodliwe :wink: Więc w tym kontekscie... 8) Quote
mrowka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Hej, u nas jest juz 20kg Cotagro plus, narazie jeszcze zamkniety dzis wieczorem dopiero zobaczymy jak smakuje (skonczylismy przed chwilka worek Acany). Tylko zastanawiam sie ile mam mu tej karmy wrzucic bo nie dostalam zadnej miarki :-? czy miarka z Acany lub innej karmy bedzie dobra? Quote
heidy1 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 a jaki jest adres strony o tej karmie. jak ceny w porównaniu do acany. też jestem ciekawa co to za karma bo jej reklamy są w każdym numerze "przyjaciel pies" Quote
Just-tea Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 cotagro ma konsewanty , BHT jako przeciwutleniacz to raczej dobrze o karmie nie świadczy... :roll: ale BTW jestem ciekawa jak bedzie smakowała waszym pieskom i jak bedą sie czuły ,wiec piszcie co i jak. Aaaa i mam pytanko, bo to tesh mnie troche zmartwiło, ta karma występuję tylko w dwóch wersjach dla dorosłych i dla piechów pracujących??? Quote
Guciek Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Tak. Zastanawiam sie coby nie kupic :niewiem: piszcie co i jak było!!! :D Quote
mrowka Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ok piszemy co i jak ;) No wiec moje pierwsze co pomyslalam po otworzeniu worka " :o o matko jakie granulki duze" w porownaniu do granulek Acany to sa z 3 razy wieksze :roll: No, ale Mejk daje rade.. Je troszeczke wolniej, ale i tak w 5 min znika cala micha. Przez pierwsze 2 dni mielismy problemy z gazami, dzisiaj jest juz spokoj. Siersc blyszczaca-jednak za wczesnie jest na ocenianie czy Mejkowi ta karma sluzy. Zobaczymy co bedzie w nastepnych dniach.. Quote
mrowka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 karme kupilam ze sklepu PS.Dostalam nawet kalendarz na 2005 rok, koszulke i mala probke sosu do suchej karmy 8) :angel: :lol: Quote
sylrwia Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Czy ktos slyszał cos o karmie COTAGRO ? Karmi ktos nia zwierzaki? Quote
PiotrekJ Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Na tej stronce czytałem coś kiedyś o tych karmach: http://www.kawu.alpha.pl/?page=show_products&id=224&open[]=63&lid=63 Ostatecznie nie zdecydowałem się, jak dla mnie bez rewelacji ... Quote
mimi Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 niedawno zobaczylam na allegro karme " kawu cotargo" 20kg za ok 90 zl w tym przesylka??kupil ktos moze ta karme ...?? nie ma informacji o skladzi itp. pewnie to jakis szajs ale moze ktos wyprobowal? Quote
seikatsu Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Gdybyś ktoś miał informacje to też przyłączam się do pytania...niestety cena ma dla mnie znaczenie duze więc kombinuję :) Quote
Vera Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Na temat tej karmy znalazłem info na innym forum. Oto cytat : Kosztuje ok. 87 zł za 20 kg, więc niewiele. Sami zjedliśmy cały worek, ale chyba jej nie mogę polecić patrząc na to jak Bej się załatwia - 20 kg zjedzonych, 15 wydalonych . Pytam, bo może macie inne wrażenia http://labradory.info/viewtopic.php?t=1615 Quote
seikatsu Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Dzięki Co prawda to jednostkow przypadek ale na razie nie zarzykuję :D Quote
kubus Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 sadzac po cenie za 20kg to zadna rewelacja... Quote
loozerka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 dajcie znac co z tą karmą? chce kupic wor karmy dla schroniska- nie stać mnie na góną połkę, a i sądzę, ze nie byłoby to najlepsze, potem musialyby wrócić do gorszych karm. A tu ilość i cena całkiem rozsadne. Napiszcie chociaz czy to lepsze niz friskies czy tego typu karmy marketowe, bo z tego co wiem, to te psiaki na tym są Quote
Recommended Posts