Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja z Maksiem "agility", a właściwie tylko przeszkody ;) ostatnio przerwa była bo z łapka coś miał, ale już dobrze i powolutku wracamy do setek ;)
A z Fofkiem to frisbee :) i przeszkody, ale wszystko na małym poziomie bo to dopiero młody psiak.
I oczywiście z panami rekreacyjnie to wszystko ;).

Posted

My z Mopem póki co próbujemy nauczyć się aport...średnio to wychodzi

Ona bardzo wysoko skacze, więc myślałam o Agility, ale póki co nie wiem, czy w naszym mieście gdzieś można....

Posted

Ostatnio zaczęłyśmy z Megi bawić sie frisbee, niedługo będziemy miały competitiony, teraz takie niefajne plastiki od weta :lol:

Nałogowo 'uprawiamy' PT, czyli wszelkie komendy do zdania egzaminu potrzebne....
(W tym roku będziemy podchodzić do egzaminu PT1)

W naszym mieście nie ma żadnego klubu agility...Związek ma jakieś przeszkody, i niby raz w tygodniu można korzystać...narazie członkiem związku nie jestem ale zastanawiam się nad tym...Sama nie mam jak nawet prowizorycznych przeszkód zrobić, mieszkam w mieszkaniu....

Posted

Heh a ja z moim psem i bratem bawimy się w taki sposób. Stajemy na końcach nazej wąskiej uliczki przed naszym blokiem i rzucamy do siebie piłeczką tenisową. Pyśka biega jak szalona :D, tlyko jak ona złapie piłkę to my musimy się męczyć i ją ganiać :D i tak w kółko :). Albo stoję z piłeczką miedzy niedużą równoważnią i przekładam z ręki do ręki a pyśka żeby do niej skakać przeskakuje z jednej na drugą stronę :), ale obecnie to nudy bo pogoda lipna :)

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ojej no nic na razie nie mam nie ma kto mi zdjęcia robić to ja zawsze fotografuję..
W ten wtorek będę na agilitach to coś cyknę a raczej poproszę kogoś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

• 2 weeks later...
Posted

Teraz nałogowo bawimy się w rzucanie piłeczki bo dysk nam się gdzieś zapodział:cool3: Ćwiczymy też Dog Dancing. Dolly zna już kilka fajnych sztuczek, ale traktujemy to jako zabawę ;)
I oczywiście Obedience. Wszystko amatorsko ;)