mulinka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 na razie nikt nie dzwonił ani nie pisał :roll: Quote
ruru Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ogłosiłam malutką puchatą kluseczkę na animalia.pl: http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=13662 Quote
mulinka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 niedługo pewnie znowu będą mrozy, żeby tak chociaż malutkiej ktoś dał dom tymczasowy Quote
zuzolandia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Mala Ma Domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie Ktorym Pokazalam Jej Foty Zakochali Sie !!!! Quote
mulinka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 zuzolandia napisał(a):Mala Ma Domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie Ktorym Pokazalam Jej Foty Zakochali Sie !!!! jesteś kochana :loveu: dziękujemy :loveu: napisz proszę coś więcej, gdzie miałaby pojechać ? Quote
mulinka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 już wiem więcej :) zuzolandia napisała: domek jest sprawdzony ... rodzina ktora chce przygarnac mala sama niedawno pozegnala swojego owczarka 14letniego Roka. Mieszkaja niedaleko mnie wiec jakby co bede pilotowac jej rozwoj. W srode i czwartek bede w Lodzi wiec moge Beliske zabrac do nowego domku wiec nawet nie ma problemu z transportem. Moze na te 2 dni ktos zabralby mała do domku ??? Jesli macie umowy adopcyjne to prosilabym je ewentualnie przygotowac Quote
mulinka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 zuzolandia napisz mi proszę na pw Twój nr telefonu Quote
mulinka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 jutro się umówimy na spotkanie z zuzolandią, jeszcze nie wie o której będzie w Łodzi postaram się zrobić zdjęcia malutkiej Quote
mulinka Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 mamy się spotkać z Iną (zuzolandią) jutro o godz.14.00 jedna z pań ma wziąć malutką dzisiaj do siebie Quote
pusia2405 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ale się cieszę:multi:. Wspaniała wiadomość, aby wszystko poszło pomyślnie. Quote
mulinka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 malutka pojechała do nowego domu :) jest przecudowna :) puchata, wesoła, dostała czerwone szeleczki i wygląda w nich jak najpiękniejszy prezent w samochodzie usnęła wtulona w Inę :) zuzolandia - dziękujemy :loveu: i czekamy na relację i zdjęcia z nowego domu :) i specjalne podziękowania dla ruru - Ina zajrzała na wątek Bellisi, bo zobaczyła ją na bannerku :loveu: Quote
kelko Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Bardzo żałuję, że nie udało mi się spotkać z Wami - ale czekam na fotki i relacje z nowego domku :lol: Quote
zuzolandia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Witam;-) Belisia szczesliwie dojechala na SLUNSK;-) to teraz bydzie tako gryfno slunsko frelka ;-) Narazie jest jeszcze u mnie zrobilam jej mnostwo fotek ...bawila sie z moim kudlatymi ...spala z kudlatymi ...i jadla z kudlatymi hihih.....zdazyla nasiusiac ,ugryzc Zuzie w ucho i naszczekac na Fruzie hihih ma temperamencik.Wlazla do domku od Fruzi i tak szalala w srodku ze domek stanal do gory nogami hihih komiczny widok ;-)jest przekochana.......hmmm a moze JEJ nie oddam????? wklejam na szybko kilka fotek potem bedzie wiecej ;-) Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ze sie wtrace! Mala a i owszem -piykno!Ale! Znajac Ine - zaltwila super domek!!!!! Quote
pusia2405 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ale tak swoją drogą, to ona pasuje do tej Zuzi i Fruzi:lol:. Super, że domek wyszedł:multi::multi:, zdejmuje ogłoszenie;) i życzę Bellisi i jej nowym opiekunom szczęśliwego życia... Quote
ruru Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Aż się popłakałam, jaka śliczna, szczęśliwa dziewczynka:loveu::loveu::loveu: Pięknie razem wszystkie wyglądają Fruzia, Zuzia i Bellisia:multi::multi::multi: Ina dziękujemy!:loveu::loveu::loveu: Quote
kelko Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ale pięknotka z niej :loveu: I szczęściara :lol: Quote
mulinka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ina - przepiękne psiaki :loveu: jesteś kochana :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jeszcze kilka foteczek;-) no mysle ze narazie wystarczy ;-)) niemniej Belisia ma sie dobrze ;-) Quote
mulinka Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Ina - zdjęcia cudne, a modelki najpiękniejsze na świecie :loveu: Quote
mulinka Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 to ja jeszcze wkleję zdjęcia zrobione komórką tuż przed wyjazdem Bellisi do domu: (aby powiększyć zdjęcie trzeba kliknąć w miniaturkę) :) Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 oooooo jaka fajniutka;-) ja chyba znam te małą hihihihihihihihihi Quote
Recommended Posts