REDA&MELA Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Mam problem:oops:. Otóż Moja suczka dokładnie 31 maja kończy 9 miesięcy a wtedy jest wystawa w Lesznie. Do której klasy mam ją zgłosić do szczeniąt czy młodziezy? Nieznalazłam tego w regulaminie wystawa morze wy mi pomorzecie? PS. Nie jestem pewna czy w odpowiednim dziale zamieściłam ten wątek... więc jak by co proszę moda o przeniesienie do odpowiedniego;). Quote
Różyczka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 "Nieznalazłam tego w regulaminie wystawa morze wy mi pomorzecie?" Być może to trochę rozjaśni sytuację???: [FONT=CentSchbookPL-Roman]Regulamin Wystaw Psów Rasowych [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Bold]II. Zasady organizacji wystaw [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]6. Psy [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]mogą być zgłaszane [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]na [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]wystawę wyłącznie [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]do jednej z [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]następujących [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]klas:[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman](...) [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]Datą decydującą [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]o wieku psa jest [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]dzień [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]wystawienia (np. pies urodzony 15 maja [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]może być [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]wystawiony w klasie [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]szczeniąt najwcześniej [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]16 listopada).[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman](...)[/FONT] Quote
duzebzium Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 musisz zgłosić do klasy szczeniąt:roll: żeby kwalifikowała się do młodzieży musi mieć skończone 9 miesiecy i 1 dzień... Quote
REDA&MELA Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Dzięki:loveu:. Cieszę sie że załapiemy się jeszcze do szczeniąt:multi:. Quote
Irviers Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 oprocz tego liczy się dzien przed wystawą jako ten decydujący. Wiec jesliby wystawa byla np 3 dniowa (piatek-sobota-niedziela) to decydujacym dniem będzie czwartek :-) Quote
McDzik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Yhym, myslałam, ze cos dopiszę, ale chyba wszystko zostało powiedziane. ;) Quote
Recommended Posts