Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam problem:oops:. Otóż Moja suczka dokładnie 31 maja kończy 9 miesięcy a wtedy jest wystawa w Lesznie. Do której klasy mam ją zgłosić do szczeniąt czy młodziezy? Nieznalazłam tego w regulaminie wystawa morze wy mi pomorzecie?

PS. Nie jestem pewna czy w odpowiednim dziale zamieściłam ten wątek... więc jak by co proszę moda o przeniesienie do odpowiedniego;).

Posted

"Nieznalazłam tego w regulaminie wystawa morze wy mi pomorzecie?"

Być może to trochę rozjaśni sytuację???:
[FONT=CentSchbookPL-Roman]

Regulamin Wystaw Psów Rasowych

[/FONT][FONT=CentSchbookPL-Bold]
II. Zasady organizacji wystaw

[/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]
6. Psy [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]mogą być zgłaszane [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]na [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]wystawę wyłącznie [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]do jednej z [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]następujących [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]klas:[/FONT]
[FONT=CentSchbookPL-Roman](...)

[/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]
Datą decydującą [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]o wieku psa jest [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]dzień [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]wystawienia (np. pies urodzony 15 maja [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]może być [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]wystawiony w klasie [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]szczeniąt najwcześniej [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]16 listopada).[/FONT]
[FONT=CentSchbookPL-Roman](...)[/FONT]

Posted

oprocz tego liczy się dzien przed wystawą jako ten decydujący. Wiec jesliby wystawa byla np 3 dniowa (piatek-sobota-niedziela) to decydujacym dniem będzie czwartek :-)

• 2 weeks later...