Shetanka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 My narazie nie jeździmy na treningi, bo nat motywacją pracujemy, i trochę nad socjalizacją - mój kochany dominator :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='zoil']tenguisia.. jaki ty masz glos:> amrrrr:evil_lol: taki z chrupka:D iza..no a co mialo wyrosnac? chlop?;) teq za dni pare konczy roczek:> jakie prezenciska juz podostawala:D takie, ze musze im cyknac kiedy zdjecia;) a sasiad wazy dobre 40kg. same miesnie:> shetanka.. okresl sie kiedy na wspolny spacerek:D zaintrygowałaś mnie tym głosem z ....chrupka ...jutro dzwonię do Domi :evil_lol: Quote
florida_blue Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 http://foranimals.czest.pl/www/maks/ Quote
izabela.szczepaniak Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 A tam zaraz chłop tylko że w tym tępie to ona doga niemieckiego przerośnie :eviltong: A co do sąsiada to na tych zdjęciach wygląda mizernie przy Teg.:p A oco poszło z tym Miskiem, chyba Teg zapomniała jak to ona przyszła i dom wywaliła dogóry nogami :lol: no chyba że to Misiek burdy wszczynał???? Quote
Tengusia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Alicja']zaintrygowałaś mnie tym głosem z ....chrupka ...jutro dzwonię do Domi :evil_lol: :roflt: tak to jest jak sie na motorku po Tatrach smiga, pifko zimne pije i spi w namiocie trzesac sie z zimna (a babelki - grzejniczki w domciu byly zamiast grzac pancie :placz:) :diabloti: Quote
zoil Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 no wlasnie nie z chrypka, tylko z chrupka. to jeszcze nie jest chrypka, a juz tak przyjemnie zgrzyta:diabloti: iza.. na poczatku ladnie sie bawily [czyli wszystko prawie latalo pod sufit]. tym bardziej, ze wczoraj psy juz sie spotkaly i bylo cacy. ale po kilku godzinach teq odpalila system "zazdrosnica".. burasty tez zaczal powarkiwac.. no az w koncu poszlo na zebiska.. na szczescie zadnego powaznego zranienia. poza tym, bury zachowywal sie jak typowy dominant- lapy na kark, gwalcenie i takie tam.. to pewnie mojej tez sie nie spodobalo.. psy wyladowaly w 2 roznych czesciach mieszkania.. i tak siedzialy az do przyjazdu kamili... gdyby nie to, ze oboje pracujemy poza domem, to pewnie by sie udalo do piatku jakos miska przetrzymac.. trudno bo trudno, ale przynajmniej nie schron.. ale ja nie mam zamiaru zdrapywac flakow z sufitu czy tez szyc jednego i drugiego jak wroce do domu. Quote
florida_blue Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 z sufitu też bym nie chciała zdrapywac, ale szycie by sie załatwiło ;) Quote
zoil Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 kamila.. wiesz.. nie twierdze, ze max jest gorszy, jednak zdrowie mojego psa jest dla mnie najwazniejsze. a widzac z jaka zacietoscia na siebie z zebami oba psy skakaly, wole nie rydzykowac.. przyszla obroza:> i od wczoraj mamy łaparat [jednak nie ten, co sie nim tak podniecalam;) ale tez my preciousss] wiec beda lepsze jakosciowo zdjecia:D ich wartosc artystyczna jednak pewnie bedzie zostawiac wiele do zyczenia, znajac moj 'talent';] kamila.. mozemy sie umowic, jak juz w miare rozpracuje nowa zabawke, i zrobimy zdjecia schroniskowe:> a jutro wieczorem ide wypyta o ewentualny dom dla burasa:> Quote
Alicja Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 :multi::multi::multi:o aparat aparat ...to jak wrócę znów będą foteczki ;) Quote
florida_blue Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 idz idz pytac o domeczek Kasiu :) bo mi tego burka szkoda ... Quote
zoil Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 no wiedziec bede jutro dopiero wieczorem.. Quote
zoil Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 mam nadzieje, ze domek bedzie.. **** co prawda teq skonczy roczek dopiero 10 wrzesnia, ale juz teraz dostala od nas prezenty:D obroza firmy pitman, seria fun smyczka pod kolor.. ale juz nie pitmana mam nadzieje, ze TAKICH przeszyc nie porozrywa;) i - z racji tego, ze w weekend czeka nas dluga podroz i zeby sie nikt nas nie czepial - kaganiec [chcialam chopo fizjologiczny, ale sie okazalo, ze bylby po 2 wrzesnia.. a to nas nie urzadza:/.. nastepnym razem sie jej zakupi;] i musze sie nauczyc nowym łaparatem robic zdjecia.. wczoraj to tylko takie sprawdzajace robilam, wiec prosze nie bic;) Quote
izabela.szczepaniak Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Hej Kaśka 10 wrzesień???? ja tak napisałam w książeczce :oops: Quote
zoil Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 no tak napisalas:P mi sie na poczatku wydawalo, ze 10 pazdziernik.. ale no coz:evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='zoil']no tak napisalas:P mi sie na poczatku wydawalo, ze 10 pazdziernik.. ale no coz:evil_lol: no to tsrzeliłam BYKA bo miał być październik :oops: ło ... ale ze mnie ........:splat: Quote
zoil Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 no.. czyli z moja pamiecia nie jest nic nie tak.. nie ma opcji, ze odkad siegam pamiecia, zawsze mialam skleroze:evil_lol: tak czy inaczej, teq dostala urodzinoprezenty:D Quote
izabela.szczepaniak Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No to ma szczęście :lol: Kaśka czytałam że planujecie wyjazd a kiedy bo planuje odwiedzinki no i obiecaną tobie sesyje fotograficzną :cool3: Quote
Alicja Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 supcio ta pitmanowska obroża :cool2: witam i lecę popracować Quote
Akhad Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):No to ma szczęście :lol: Kaśka czytałam że planujecie wyjazd a kiedy bo planuje odwiedzinki no i obiecaną tobie sesyje fotograficzną :cool3: Jedziemy w ten piątek, czyli jutro ok. 15-16 do Zielonej Góry. Wracamy w poniedziałek. Quote
zoil Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 co do burasa.. rozmawialam dzis z tym panem, ktory prawdopodobnie moglby byc chetny. jak zobaczyl teq, to mu sie oczy zaswiecily:evil_lol: wszystko by bylo pieknie, ladnie.. wielka ocieplona buda, spory kojec, mnostwo miejsca do biegania, swietna opieka.. ale gdyby bylo 2 miesiace temu. wtedy wlasnie szukal psiaka i wzial ONka. ale powiedzial, ze popyta znajomych i da znac jakby co. ogolnie sie zachwycal teqa, bardziej mu wielkosc burego odpowiadala;) wiec pewno bedzie siaka zachwalal. Quote
Alicja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Miłej wyprawy życzę :p Oj żeby znalazł się ten domeczek :roll: Quote
Akhad Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Wyprawa super, poza końcówką, niezwiązana z głównym wyjazdem. Teqa wyspacerowana :P za cały miesiąc, wyhasana, wyhopkowana, snuje się teraz po domu.. Z drugiej strony feralna końcówka wyjazdu też na nią wpłynęła. O tym czy coś wyjaśnic niech zdecyduje Kasia. Zdjęcia wrzucimy jak tylko się ogarniemy. Quote
zoil Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 wyjazd sie naprawde udal!!:cool3: a o ostatnim dniu trzeba zapomniec, a nie sie o nim rozpisywac:cool1: od poniedzialku zeszlego mamy nowy łaparat . wzielismy lumixa fz8.. jesli chodzi o lustrzanki, to moim skromnym zdaniem dopiero przy naprawde dobrym body warto w nia inwestowac. ten aaracik nam wystarczy.. ja jakis czas:cool3: w pociagu teq zachowywala sie idealnie. nie bylo zadnych problemow z wsiadaniem/wysiadaniem.. ani ogolnie z cala podroza.. a to byl jej pierwszy kontakt z pkp [jeszcze nie widac, a juz jedzie;)] na poczatku byly male problemy z ochrona, bo teoretycznie psy do budynkow uniwersytetu nie moga wchodzic. na szczescie wszystko zostalo zalatwione, teq dostala swoj wlasny identyfikator i ochrona mogla ja juz tylko w ogon cmoknac:evil_lol: bylo tylko jedno 'ale'- w budynkach trzeba ylo metalowy namordnik zalozyc.. no i musialam miec oczy dookola glowy i wypatrywac, czy nie widac nigdzie dziekana. bo gdyby dziekan zobaczyl psa w budynku, zabilby organizatorow konwentu, ale wczesniej oni by mnie zabili:diabloti: jak to na konwencie, strasznie duzo roznych dziwnych rzeczy bylo.. to malenki wycinek: Quote
Recommended Posts