Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ogolnie tylko oczka ma troche amstafowate i pyszczola czasem.. ale musi byc w odpowiednim nastroju, zeby robic 'miny na staffa';]

Drzwi otwarła nam Kasia trzymająca jedną ręką wielkiego psa

bo my z teq takie strong[wo]many jestesmy:D ja ja odciagam od ludzi [zeby nie zalizala na smierc] i tocze z nia bitwy w wannie, a ona za to wciaga mnie po schodach na 4. pietro-taka moja prywatna winda;)

po chwili było dużo całusów skakania i ogromnej radości

ogolnie oduczam teq zbyt wylewnego witania sie z ludzmi.. znaczy.. wylewne moze byc, ale jesli czlek na dupsku laduje zanim kurtke sciagnie, to juz lekka przesada..
ale iza i andrzej sa goscmi specjalnej troski;), wiec skoro sami chcieli..:diabloti:

Teq dostała wielkie wędzone ucho

ktorego nie bylo po dobrych 15-20 minutach wytezonego zucia;)
a wczoraj sciagnela z szafki torbe ciasteczek i polowe zjadla.. a pozniej miauczy, ze brzuszek boli i wali kupsztala wiekszego niz ona sama.. ech..

co do fotek- grzeczna izus- nie ma mnie nigdzie:diabloti: .. tylko na jednym kawalek:cool1:

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zoil napisał(a):

ale iza i andrzej sa goscmi specjalnej troski;), wiec skoro sami chcieli..:diabloti:

co do fotek- grzeczna izus- nie ma mnie nigdzie:diabloti: .. tylko na jednym kawalek:cool1:

Że co ???że my specjalnej troski :-o:mad:
A co do zdjęć to nie ma sprawy następne odwiedzinki nie u Teq tylko u Ciebie i ciebie będe focić a potem na fotoblog Teq wstawie :diabloti:

Posted

Oj Przemek, Przemek bo zmarszczek dostaniesz od tych złości :eviltong:
A ty Kasiu nie martw się o mój aparat wprawdzie mam dwa ale nie ma takiej obcji żeby któryś pękł a sesyje masz jak w banku :diabloti::diabloti::diabloti::cool3:
Mam nadzieje że Teq się nie obrazi :evil_lol:

Posted

powiem tylko jedno: pff! nienawidze pylkow:/
ogolnie po 5-10 minutowym spacerku z teq musialysmy wracac. ja oczywiscie w wydaniu kroliczym: czerwone oczy, nos tez.. ten ostatni na dodatek wykonywal swoisty 'taniec brzucha'... i jak tu sie cieszyc wiosna?

Posted

pare zdjec, zanim ktos zacznie mi palka grozic;)

ogolnie dlugi weekend postanowilismy poswiecic na remont, wiec prosze sie nie przejmowac syfiastoscia;) teq oczywiscie pomagala po swojemu;)

Posted

teq to pies na szczudlach;)

a remont.. no coz.. mielismy caaaaly dlugi weekend.. sie pociagnie jeszcze troche;) tym bardziej, ze teq nam walki do malowania wszystkie zjadla;)

Posted

i kto by uwierzyl, ze pare miesiecy temu teq bala sie wyjsc na dwor?
podrozowanie komunikacja miejska w jej wykonaniu wyglada tak:
,
czyli uwalic sie i spac. nawet jesli kierowca jezdzi jak wariat i traktuje pasazerow jak worki ziemniakow:|

a tak sie zyje ze szczurami:

dziewczyny oczywiscie sobie nic z teq nie robia i wyleguja sie w najlepsze;]

tak dla porownania

klatka ma wymiary 80-60-40;]

a ta mala panienka [staffik] juz za pare tygodni zawita w czestochowie u naszych znajomych:>. mamy nadzieje, ze przyjazn miedzy pannicami bedzie kwitla;]

Posted

no ba, ze sliczna:razz::D

folmiki na youtube'a wreszcie powrzucalam:>

cola [black hooded] stwierdzila, ze przytuli sie do teq i pojdzie spac;]
i o ile york moich rodzicow chcial szczury zjesc, to teq.. zreszta.. sami zobaczcie;)

-1-
-2-
-3-
-4-

• 2 weeks later...
Posted

teq wczoraj poznala febe [stb]:>
na poczatku malenstwo oczywiscie balo sie podejsc, teq chciala sie bawic jak z wiekszym psem, wiec bylo trudno..
ale potem okazalo sie, ze febe wcal taka boidupa nie jest:>

oczywiscie psiaki trzeba bylo pilnowac. teq moglaby zrobic malej krzywde sama swoja masa..

zdjecia beda, jak plytke sie wypali.
na razie 2 filmiki;]

-1-
-2-

Posted

sama sie slinie i czekam az je dostane..:mad:

a co do pannicy, wczoraj postanowila sobie zrobic gryzaka z pilota od tv.. tak to jej sie nudzilo.. szczegolnie ze dostala ostatnio nowe zabawki:\
no coz.. pewnie chciala tv obejrzec, a lapami trudno jest przerzucac kanaly;>