zoil Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 ogolnie tylko oczka ma troche amstafowate i pyszczola czasem.. ale musi byc w odpowiednim nastroju, zeby robic 'miny na staffa';] Drzwi otwarła nam Kasia trzymająca jedną ręką wielkiego psa bo my z teq takie strong[wo]many jestesmy:D ja ja odciagam od ludzi [zeby nie zalizala na smierc] i tocze z nia bitwy w wannie, a ona za to wciaga mnie po schodach na 4. pietro-taka moja prywatna winda;) po chwili było dużo całusów skakania i ogromnej radości ogolnie oduczam teq zbyt wylewnego witania sie z ludzmi.. znaczy.. wylewne moze byc, ale jesli czlek na dupsku laduje zanim kurtke sciagnie, to juz lekka przesada.. ale iza i andrzej sa goscmi specjalnej troski;), wiec skoro sami chcieli..:diabloti: Teq dostała wielkie wędzone ucho ktorego nie bylo po dobrych 15-20 minutach wytezonego zucia;) a wczoraj sciagnela z szafki torbe ciasteczek i polowe zjadla.. a pozniej miauczy, ze brzuszek boli i wali kupsztala wiekszego niz ona sama.. ech.. co do fotek- grzeczna izus- nie ma mnie nigdzie:diabloti: .. tylko na jednym kawalek:cool1: Quote
izabela.szczepaniak Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 zoil napisał(a): ale iza i andrzej sa goscmi specjalnej troski;), wiec skoro sami chcieli..:diabloti: co do fotek- grzeczna izus- nie ma mnie nigdzie:diabloti: .. tylko na jednym kawalek:cool1: Że co ???że my specjalnej troski :-o:mad: A co do zdjęć to nie ma sprawy następne odwiedzinki nie u Teq tylko u Ciebie i ciebie będe focić a potem na fotoblog Teq wstawie :diabloti: Quote
zoil Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 myślę że nie o taką "specjalna troskę" Kasi chodziło :P, raczej o to aby was Teqa na śmierć nie zalizała ;) - Akhad Quote
izabela.szczepaniak Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='zoil']myślę że nie o taką "specjalna troskę" Kasi chodziło :P, raczej o to aby was Teqa na śmierć nie zalizała ;) - Akhad No przecież wiem :lol: Co ty taki poważny ????:cool1: Quote
zoil Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 ten typ tak ma:cool1: mnie focic?? ty chcesz, zeby ci aparat na pol pekl??:diabloti: Quote
izabela.szczepaniak Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Oj Przemek, Przemek bo zmarszczek dostaniesz od tych złości :eviltong: A ty Kasiu nie martw się o mój aparat wprawdzie mam dwa ale nie ma takiej obcji żeby któryś pękł a sesyje masz jak w banku :diabloti::diabloti::diabloti::cool3: Mam nadzieje że Teq się nie obrazi :evil_lol: Quote
zoil Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 powiem tylko jedno: pff! nienawidze pylkow:/ ogolnie po 5-10 minutowym spacerku z teq musialysmy wracac. ja oczywiscie w wydaniu kroliczym: czerwone oczy, nos tez.. ten ostatni na dodatek wykonywal swoisty 'taniec brzucha'... i jak tu sie cieszyc wiosna? Quote
zoil Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 pare zdjec, zanim ktos zacznie mi palka grozic;) ogolnie dlugi weekend postanowilismy poswiecic na remont, wiec prosze sie nie przejmowac syfiastoscia;) teq oczywiscie pomagala po swojemu;) Quote
izabela.szczepaniak Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAA........ nowe fotki TEQILUSI :loveu::multi::loveu::multi::loveu: I jak tam po remoncie ???? Quote
Tengusia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Teq sliczna jak zawsze :loveu: patrzac na wysokosc mebli to Teq wysoka na lapach jest :mdrmed: Quote
zoil Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 teq to pies na szczudlach;) a remont.. no coz.. mielismy caaaaly dlugi weekend.. sie pociagnie jeszcze troche;) tym bardziej, ze teq nam walki do malowania wszystkie zjadla;) Quote
zoil Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 i kto by uwierzyl, ze pare miesiecy temu teq bala sie wyjsc na dwor? podrozowanie komunikacja miejska w jej wykonaniu wyglada tak: , czyli uwalic sie i spac. nawet jesli kierowca jezdzi jak wariat i traktuje pasazerow jak worki ziemniakow:| a tak sie zyje ze szczurami: dziewczyny oczywiscie sobie nic z teq nie robia i wyleguja sie w najlepsze;] tak dla porownania klatka ma wymiary 80-60-40;] a ta mala panienka [staffik] juz za pare tygodni zawita w czestochowie u naszych znajomych:>. mamy nadzieje, ze przyjazn miedzy pannicami bedzie kwitla;] Quote
izabela.szczepaniak Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 E tam zaraz pies na szczudłach :roll: Ja bym bardziej powiedziała że to taki mniejszy dog niemiecki :evil_lol::loveu: Quote
zoil Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 no ba, ze sliczna:razz::D folmiki na youtube'a wreszcie powrzucalam:> cola [black hooded] stwierdzila, ze przytuli sie do teq i pojdzie spac;] i o ile york moich rodzicow chcial szczury zjesc, to teq.. zreszta.. sami zobaczcie;) -1- -2- -3- -4- Quote
izabela.szczepaniak Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 BRAWO :multi::multi::multi::multi::multi: Tequilka pilnuje swoich mniejszych współmieszkańców :loveu::loveu: że śliczna ....to mało powiedziane :evil_lol::evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Hej czy jest tu kto :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
zoil Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 deszcz pada.. nuda wielka.. nawet nie ma co robic.. Quote
izabela.szczepaniak Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 zoil napisał(a):deszcz pada.. nuda wielka.. nawet nie ma co robic.. no to mi tu ciotka zdęcia wklejaj :mad:jak Ci się nudzi Quote
Tengusia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 sliczna pannica z niej rosnie i ma naprawde rozkoszna mordke :loveu: Quote
zoil Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 teq wczoraj poznala febe [stb]:> na poczatku malenstwo oczywiscie balo sie podejsc, teq chciala sie bawic jak z wiekszym psem, wiec bylo trudno.. ale potem okazalo sie, ze febe wcal taka boidupa nie jest:> oczywiscie psiaki trzeba bylo pilnowac. teq moglaby zrobic malej krzywde sama swoja masa.. zdjecia beda, jak plytke sie wypali. na razie 2 filmiki;] -1- -2- Quote
izabela.szczepaniak Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No i co tam u pannicy słychować ???? Gdzieś wyżej coś o zdjęciach ktoś mówił :cool3: no a filmiki rewelka. Jak widze Tequilka do malutkiej tak jak moja Sara do niej :loveu: Quote
zoil Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 sama sie slinie i czekam az je dostane..:mad: a co do pannicy, wczoraj postanowila sobie zrobic gryzaka z pilota od tv.. tak to jej sie nudzilo.. szczegolnie ze dostala ostatnio nowe zabawki:\ no coz.. pewnie chciala tv obejrzec, a lapami trudno jest przerzucac kanaly;> Quote
Recommended Posts