izabela.szczepaniak Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='zoil']i duuuzio zdjec.. zeby KTOS mi tu nie wyjechal z txtem, ze ich za malo wrzucamy;) [wiem, zlosliwam jest:diabloti:] A ja i tak powiem Ciotka że mało :evil_lol::diabloti::evil_lol: Bo mnie zawsze mało będzie :evil_lol::loveu: widziałam filmiki i stwierdzam że z małego nieporadnego pączuszka wyrasta niezłe babsko z charakterkiem -filmik 3 :loveu: Jednym słowem CUD, MIÓD I BĄBELKI :lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 :multi::multi::multi:widzialam filmiki ..... wcześniej z kompka uciekła mi JAVA :razz::razz: Quote
zoil Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 taaaka wielka jestem:> dzizas.. znow mi zdjecia robia.. wystarczy troche pomyslec.. i juz ja sobie poradze z tym obiektywem!:diabloti: [wybaczcie, za to wiszace na szafie.. i zechcijcie zauwazyc, ze teq na ostatnim zdjeciu palma na glowie wyrosla;)] mordowanie buta:evil_lol: [chcialabym zauwazyc, ze but juz nawet tak nie wyglada;)] i taki gratis: niektorzy maja tylko myszke przy komputerze.. ja mam jeszcze komputerowe szczury, ktore sie bardzo zirytowaly faktem, ze nic sie na ekranie nie wyswietlalo, chociaz walily w klawisze ile wlezie;) a tu sa objawy zarazenia wirusem komputerowym;] btw, teq zostala dzis przez grupke ludzi okrzyknieta psem wielce rasowym.. tylko po dluzszym mysleniu nikt nie wpadl na pomysl, jaka to rasa;) w koncu sie poddali i zrobili wielkie oczy, jak im powiedzialam, ze to kundel jest, tylko naturze tak dobrze wyszedl;] Quote
zoil Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 wiem, ze dzien kobiet juz sie skonczyl pare godzin temu.. ale czy to oznacza koniec babskiego leniuchowania?:> Quote
zoil Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 no tak jakos nikt nas nie odwiedza.. a jutro kolejne zdjecia beda;] Quote
Tengusia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 no to czekam z niecierpliwoscia na jutro :grins: wiesz ze zostala ci 1h 12min :eviltong: Quote
zoil Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 dla mnie 'jutro' zaczyna sie jak sie wyspie;) to taka moja wlasna mala srefa czasowa;) Quote
zoil Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 obiecane zdjecia;] teq z synkiem akhada no a potem zabawa z rigo;] [w miedzyczasie latajacy nietoperek;)] Quote
zoil Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 taaaak:> minka odpowiednia do rozszarpywania zabawek:diabloti: Quote
Tengusia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nie mam daru do pisania, a tym bardziej do składania życzeń miłych i serdecznych, a do tego pożytecznych, tak więc teraz tutaj stąd życzę Wam Wesołych świąt Quote
zoil Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 joj! jaki zajac;] tnx:* zyczenia zwrotne od ateistow:diabloti: btw, gwiazdka to czy wielkanoc? dzis niby smigus dyngus.. ale tak raczej w stalym stanie skupienia. a teq chce zjesc caaalutki snieg:D nie bedzie jej sie bialo przed oczami bez pozwolenia robilo przeciez;] Quote
Alicja Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:uchi jak nietoperek :loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Witam Ciotka Iza wróciła z... grypą :shake: no ale co tam. A co to za wielkie psisko na tych fotach ???? gdzie malutka Tequilka się podziała??:roll: Quote
Akhad Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nowsze fotki Tequli i nas zapewne będa po przeprowadzce... Teraz na dniach mamy naszą małą "wielką emigrację" pod inny, nowy adres. Mam gorrrrąca nadzieje że wyjdzie nam to co sobie upatrzyliśmy - praktycznie samo centrum Czewy, wysoki parter i wszędzie blisko.. Quote
izabela.szczepaniak Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 nO I JAK TAM "EMIGRACJA" :p Jak zwykle ciotka Iza chce ZDJĘĆ.... DDDUUUŻŻŻOOO ZZDDDJJJĘĘĘĆĆĆĆ[SIZE=6]! Quote
Akhad Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Iza - ty juz wiesz że jednak nie centrum Czewy... Właściwie niecałe 300 metrów od starego lokum. Zdjęć na razie nie wrzucamy/nie robimy bo a) jeszcze nie mamy netu na nowym a ja pisze teraz z pracy, b) nie mamy jakoś głowy do robienia zdjęć biorąc pod uwagę że jeszcze nie zdołaliśmy "zapanować" nad nowym mieszkaniem :P - jeszcze mamy straszny bałagan i powoli wszystko porządkujemy... c) szczerze mówiąc byłem zmuszony zastawić aparat aby starczyło nam finansów na tę "przeprowadzkową rozróbę" - a i tak jeszcze mamy długi. A tak wogóle to liczymy na to że się Izka objawisz u nas w tę niedzielę ;> bo jak nie... :mad:;) Quote
izabela.szczepaniak Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Akhad napisał(a): A tak wogóle to liczymy na to że się Izka objawisz u nas w tę niedzielę ;> bo jak nie... :mad:;) No nie łomot dostane :eviltong: Quote
izabela.szczepaniak Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Akhad napisał(a):Iza - ty juz wiesz że jednak nie centrum Czewy... A tak wogóle to liczymy na to że się Izka objawisz u nas w tę niedzielę ;> bo jak nie... :mad:;) NO, no ... co to za machanie na mnie kijem :crazyeye: O ty się czekaj jak wpadnę w niedzielę z aparatem to mnie popamiętacie :diabloti: Quote
zoil Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 :diabloti: hyhy, jak zoil cos zalatwia, to chybcikiem. zaledwie wczoraj poszlam do vegi podpisywac papierek na neta, a juz dzis o 9 rano [kto w ogole wymyslil taka godzine??] przyszedl pan z bardzo dlugim drutem;> i net jest!:D wielka mala emigracja.. taaa... tydzien biegania z pudlami z 4. pietra jednego bloku na 4. pietro drugiego.. bez windy.. ale za to posladki jakie bedziemy miec zgrabne;) teq oczywiscie tez pomagala.. mmmhmm.. a oto jak wygladala pomoc z jej strony;] zmeczyla sie, biedactwo, tym wykanczajacym nic-nie-robieniem;] a tu jeszcze pare fotek od lesnych ludzi;] jeszcze 2 filmiki beda.. ale na youtuba musze je wpierdzielic;] -1- -2- wybaczcie slaba jakosc, ale moim komorczakiem juz lepiej sie nie da.. a mloda za bardzo ruchliwa jest, zeby ja lapal wyraznie. Quote
izabela.szczepaniak Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No to ciotka Iza przesyła :buzi::buzi::buzi: Dzisiaj byliśmy (Ja i Andrzej) u Tequilki na odwiedzinki już w nowym mieszkanku :lol: No więc tak znaleźliśmy blok bez problemu ( wcześniej byliśmy na wystawie i kupiliśmy Teqili coś na ząbek :evil_lol:) dzwonimy na domofon i słyszę groźna -hau,hau- głos potężny idziemy na czwarte piętro i ja nieśmiało pukam do drzwi. Drzwi otwarła nam Kasia trzymająca jedną ręką wielkiego psa:-o jak się okazało to TEQUILKA :eviltong:. Moja mina w pierwszym momencie była :crazyeye::shock:na widok Teq ale już po chwili było dużo całusów skakania i ogromnej radości. Teq dostała wielkie wędzone ucho, potem mały spacerek ze wszystkimi i znowu dddduuuużoooo całusów.:loveu::loveu::loveu: A oto kilka fotek z odwiedzin : Teq bawi się z Przemkiem Teq daje buzi Andrzejowi Quote
izabela.szczepaniak Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Te co tu tak cicho, komuś się na manto zbiera :mad::mad::mad::mad: Quote
Tengusia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 alez Teq urosla i teraz widac ze ona taka malo amstaffowata jest :eviltong: sliczna pannica :loveu: Quote
Recommended Posts