Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zoil']i duuuzio zdjec.. zeby KTOS mi tu nie wyjechal z txtem, ze ich za malo wrzucamy;) [wiem, zlosliwam jest:diabloti:]

A ja i tak powiem Ciotka że mało :evil_lol::diabloti::evil_lol:
Bo mnie zawsze mało będzie :evil_lol::loveu:

widziałam filmiki i stwierdzam że z małego nieporadnego pączuszka wyrasta niezłe babsko z charakterkiem -filmik 3 :loveu:
Jednym słowem CUD, MIÓD I BĄBELKI :lol:

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

taaaka wielka jestem:>

dzizas.. znow mi zdjecia robia..

wystarczy troche pomyslec.. i juz ja sobie poradze z tym obiektywem!:diabloti:
[wybaczcie, za to wiszace na szafie.. i zechcijcie zauwazyc, ze teq na ostatnim zdjeciu palma na glowie wyrosla;)]

mordowanie buta:evil_lol:
[chcialabym zauwazyc, ze but juz nawet tak nie wyglada;)]

i taki gratis: niektorzy maja tylko myszke przy komputerze.. ja mam jeszcze komputerowe szczury, ktore sie bardzo zirytowaly faktem, ze nic sie na ekranie nie wyswietlalo, chociaz walily w klawisze ile wlezie;)

a tu sa objawy zarazenia wirusem komputerowym;]

btw, teq zostala dzis przez grupke ludzi okrzyknieta psem wielce rasowym.. tylko po dluzszym mysleniu nikt nie wpadl na pomysl, jaka to rasa;)
w koncu sie poddali i zrobili wielkie oczy, jak im powiedzialam, ze to kundel jest, tylko naturze tak dobrze wyszedl;]

Posted

joj! jaki zajac;]
tnx:*
zyczenia zwrotne od ateistow:diabloti:

btw, gwiazdka to czy wielkanoc?
dzis niby smigus dyngus.. ale tak raczej w stalym stanie skupienia.
a teq chce zjesc caaalutki snieg:D
nie bedzie jej sie bialo przed oczami bez pozwolenia robilo przeciez;]

Posted

Nowsze fotki Tequli i nas zapewne będa po przeprowadzce... Teraz na dniach mamy naszą małą "wielką emigrację" pod inny, nowy adres. Mam gorrrrąca nadzieje że wyjdzie nam to co sobie upatrzyliśmy - praktycznie samo centrum Czewy, wysoki parter i wszędzie blisko..

• 2 weeks later...
Posted

Iza - ty juz wiesz że jednak nie centrum Czewy... Właściwie niecałe 300 metrów od starego lokum. Zdjęć na razie nie wrzucamy/nie robimy bo a) jeszcze nie mamy netu na nowym a ja pisze teraz z pracy, b) nie mamy jakoś głowy do robienia zdjęć biorąc pod uwagę że jeszcze nie zdołaliśmy "zapanować" nad nowym mieszkaniem :P - jeszcze mamy straszny bałagan i powoli wszystko porządkujemy... c) szczerze mówiąc byłem zmuszony zastawić aparat aby starczyło nam finansów na tę "przeprowadzkową rozróbę" - a i tak jeszcze mamy długi.

A tak wogóle to liczymy na to że się Izka objawisz u nas w tę niedzielę ;> bo jak nie... :mad:;)

Posted

Akhad napisał(a):
Iza - ty juz wiesz że jednak nie centrum Czewy...

A tak wogóle to liczymy na to że się Izka objawisz u nas w tę niedzielę ;> bo jak nie... :mad:;)

NO, no ... co to za machanie na mnie kijem :crazyeye:
O ty się czekaj jak wpadnę w niedzielę z aparatem to mnie popamiętacie :diabloti:

Posted

:diabloti: hyhy, jak zoil cos zalatwia, to chybcikiem.
zaledwie wczoraj poszlam do vegi podpisywac papierek na neta, a juz dzis o 9 rano [kto w ogole wymyslil taka godzine??] przyszedl pan z bardzo dlugim drutem;> i net jest!:D

wielka mala emigracja.. taaa... tydzien biegania z pudlami z 4. pietra jednego bloku na 4. pietro drugiego.. bez windy..
ale za to posladki jakie bedziemy miec zgrabne;)

teq oczywiscie tez pomagala.. mmmhmm..
a oto jak wygladala pomoc z jej strony;]

zmeczyla sie, biedactwo, tym wykanczajacym nic-nie-robieniem;]

a tu jeszcze pare fotek od lesnych ludzi;]

jeszcze 2 filmiki beda.. ale na youtuba musze je wpierdzielic;]

-1-
-2-

wybaczcie slaba jakosc, ale moim komorczakiem juz lepiej sie nie da.. a mloda za bardzo ruchliwa jest, zeby ja lapal wyraznie.

Posted

No to ciotka Iza przesyła :buzi::buzi::buzi:
Dzisiaj byliśmy (Ja i Andrzej) u Tequilki na odwiedzinki już w nowym mieszkanku :lol:
No więc tak znaleźliśmy blok bez problemu ( wcześniej byliśmy na wystawie i kupiliśmy Teqili coś na ząbek :evil_lol:) dzwonimy na domofon i słyszę groźna -hau,hau- głos potężny idziemy na czwarte piętro i ja nieśmiało pukam do drzwi. Drzwi otwarła nam Kasia trzymająca jedną ręką wielkiego psa:-o jak się okazało to TEQUILKA :eviltong:. Moja mina w pierwszym momencie była :crazyeye::shock:na widok Teq ale już po chwili było dużo całusów skakania i ogromnej radości. Teq dostała wielkie wędzone ucho, potem mały spacerek ze wszystkimi i znowu dddduuuużoooo całusów.:loveu::loveu::loveu:

A oto kilka fotek z odwiedzin :

Teq bawi się z Przemkiem Teq daje buzi Andrzejowi