zoil Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 gdy do nas przyjechala, grzbiet miala na wysokosci tej szafki w tle ta szafka ma dokladnie 87,5cm tu moje nieudolne proby ustawienia jej jakos:P moje grube uda, jeansy zjedzone przez szczurzaste i mhroczne i gothyckie kapucie z krówka:D nie ma to jak wsadzic nos w obiektyw no to sie wyloze i jezor wystawie albo sie znow podkopie pod ciebie a na koniec przyniosla strzepy ukochanego ufoka:D usatysfakcjonowana?;) Quote
Tengusia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 cioteczka i to wszystko dla mnie :Rose: no i rzeczywiscie dziewczyna poszla do gory, pamietam pierwsze fotki u Izy taka kluseczka a teraz prosze jaka pannica :loveu: ale mordka dalej tak samo kochana i ciapowata hihi :grins: Quote
izabela.szczepaniak Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 No jestem dogo działa ( wreszcie) :mad: No i patrze, patrze i... napatrzeć się nie mogę :-o:loveu::loveu::loveu: Quote
zoil Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 wiesci z frontu:] teq wreszcie sie przekonala do prasowanej kosci.. pare tygodni jej probowalam wytlumaczyc do czego to sluzy, a dzis w sekund pare zjadla prawie calego duzego gnata. Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: liz dla bandosiowej od Bandosia Klocusia :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 o dżisys ... mordencja do zamiziania :loveu::loveu::loveu: http://i262.photobucket.com/albums/ii84/tequila-the-bandog/th_IMG_2543.jpg Quote
izabela.szczepaniak Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 zoil napisał(a):wiesci z frontu:] teq wreszcie sie przekonala do prasowanej kosci.. pare tygodni jej probowalam wytlumaczyc do czego to sluzy, a dzis w sekund pare zjadla prawie calego duzego gnata. No to dziwne że musiałaś jej pokazywać do czego taki smakołyk słurzy :hmmmm: u nas jak była to wcinała (choc wykładzina i kable bardziej smakowały):evil_lol: Quote
zoil Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 wogole nie chciala w zeby wziac kosci.. no, ale to sie zmienilo i musze zapas caly zakupic;) a kable bezpieczne sa- nawet na nie nie spojrzy;] Quote
zoil Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 tym razem zdjecia robione telefonem.. wiec jakosc mocno srednia.. seria pierwsza: potfolna potfolnosc, czyli gdy rozum spi budza sie fafle:> seria druga: dlaczego ta kulka futra sie rusza? czyli oko w oko ze szczurem;] [wzielam akurat pine do zdjec.. cola jest za bardzo ruchliwa i balam sie, ze jakby co, to nie upilnuje.. a pina to wielka leniwa klucha, wiec nie bylo problemu;)] Quote
izabela.szczepaniak Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Oooooooo nio nio Tequilka zapoznaje się z futrzakami :multi::multi::multi: brawo brawo :loveu::loveu::loveu: A ja dziś rano ok 6:20 prawie dostałam zawału :shake: włączyłam sobie program " kawa czy cherbata" i .......... i własnym oczom nie wierzyłam:crazyeye: bo w telewizorni Tequilke zobaczyłam ........... Pani ze schroniska powiedziała że tą 5 mies. pręgowaną suczkę mix-boksera znalazł ktoś w lesie :angryy:. Dopiero po chwili doszłam do siebie i rozum mi wrócił z nocnego wypadu że to nie Tequilka. Ale słuchając tej Pani co mówi jestem prawie przekonana że to siostra Tequilki. Quote
zoil Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 nie dziwie ci sie.. gdybym to zobaczyla, to az bym musiala sprawdzic, czy teq jest w domu.. teq ma troche inny uklad plam/ciapek na nosie.. ale podobienstwo uderzajace.. Quote
izabela.szczepaniak Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Hej Kasia czyżbyś widziała dziś program kawa czy cherbata???? Ale ja wiem że Teq nie spotka taki los jak jej "siostrzyczki" bo ma kochających właścicieli :loveu: Quote
zoil Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 nie widzialam.. ale we wczesniejszym poscie napisalas o tym programie, wiec.. google moim przyjacielem:D i znalazlam:] no ba, ze nie spotka. takiego losu nie wyobrazamy sobie dla nikogo. Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']Oooooooo nio nio Tequilka zapoznaje się z futrzakami :multi::multi::multi: brawo brawo :loveu::loveu::loveu: A ja dziś rano ok 6:20 prawie dostałam zawału :shake: włączyłam sobie program " kawa czy cherbata" i .......... i własnym oczom nie wierzyłam:crazyeye: bo w telewizorni Tequilke zobaczyłam ........... Pani ze schroniska powiedziała że tą 5 mies. pręgowaną suczkę mix-boksera znalazł ktoś w lesie :angryy:. Dopiero po chwili doszłam do siebie i rozum mi wrócił z nocnego wypadu że to nie Tequilka. Ale słuchając tej Pani co mówi jestem prawie przekonana że to siostra Tequilki. współczuwam emocji znienacka :shake:....ciekawam reakcji mojego smykulca na inne zwierzatko :razz: Quote
izabela.szczepaniak Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja'] współczuwam emocji znienacka :shake:....ciekawam reakcji mojego smykulca na inne zwierzatko :razz: Dzięki Alicja ale to była chwilka :oops: Lepsze to niż budzik :evil_lol: No a pozatym Teq nie ma sie czym przejmować, no ewentualnie.... jak zwinąc obiad z talerza jak wszyscy patrzą :lol: no to dopiero jest kłopot. A co szykuje się jakiś fąfelek ???? Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']Dzięki Alicja ale to była chwilka :oops: Lepsze to niż budzik :evil_lol: No a pozatym Teq nie ma sie czym przejmować, no ewentualnie.... jak zwinąc obiad z talerza jak wszyscy patrzą :lol: no to dopiero jest kłopot. A co szykuje się jakiś fąfelek ???? . no raczej nie ...chociaż marzyliśmy o szczurkach :razz::razz:...ale boję się reakcji Ozzulca ... przy boxiu miałam królcia ...ale króliś był pierwszy i on rzadził w pokoju...komicznie to wyglądało jak boxik siedział jak przysłowiowa trusia ;)a króliś na niego fuczał ...ale też było slodko jak razem leżeli ...niestety obaj odeszli w wieku 4 lat ...najpierw Max i po 2 latach Harley .. Quote
izabela.szczepaniak Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 a oto SABA sprawczyni mojego zawału:placz: Teraz gdy oglądam to na spokojnie to widzę różnice między nią a Tequilką no chć nie za duże :roll: wiek się zgadza umaszczenie też (inny odcień) no i zachowanie bardzo podobne. Mam nadzieje że Tequilka się nie pogniewa że wstawiłam zdjęcie Saby.:hmmmm: Quote
zoil Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 a tutaj? yeah! alicja! zaszczurzaj sie:D mi chodzi po glowie kolejny futrzak do klatki:> moze tym razem szczura niebieska?:> taka, jak moja pierwsza szczurzasta['] ale najpierw musze klatke jakas mniejsza sobie sprawic i dopiero pozniej ze 2-4tyg. powinno to laczenie ciulow potrwac.. Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='zoil']a tutaj? kurcze one są bardziej niż bardzo podobne :razz::razz: yeah! alicja! zaszczurzaj sie:D mi chodzi po glowie kolejny futrzak do klatki:> moze tym razem szczura niebieska?:> taka, jak moja pierwsza szczurzasta['] ale najpierw musze klatke jakas mniejsza sobie sprawic i dopiero pozniej ze 2-4tyg. powinno to laczenie ciulow potrwac.. oj ja bym chciała , zawsze chciałam nawet już kombinowałam po smierci królka ....ale TZ się burzy :angryy: a synowi marzy się gadzina w stylku legwan , gekon :loveu:...więc narazie nici ....bo mój już jest pies :roll:ale szczurki kocham ...w Warszawie spałam u znajomej w pokoju z 13 szczurkami :evil_lol: Quote
zoil Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 no.. zobaczymy czy uda mi sie wrzucic.. sie nie udalo.. wiec beda linki:P filmik-1- filmik-2- filmik-3- przepraszam, ze sa 'telefoniczne'.. Quote
zoil Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 i duuuzio zdjec.. zeby KTOS mi tu nie wyjechal z txtem, ze ich za malo wrzucamy;) [wiem, zlosliwam jest:diabloti:] mizianstwo z akhadem: [dnia.. yyy.. nie pamietam..] i mordowanie ufoka: [z przed chwila:P] Quote
zoil Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 i zdjecia z dzis robione troche lepszym sprzetem;) Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :loveu::loveu::loveu:koffam :loveu: http://i262.photobucket.com/albums/ii84/tequila-the-bandog/th_IMG_2606.jpg filmików nie zobaczyłam bo się załadowały a odtworzyć nie umiałam Quote
Tengusia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 sliczny ma ten wielki nochal normalnie napatrzec sie nie moge :loveu: Quote
Recommended Posts