Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malutkiej?? hah!
zdjecia beda jutro..
mielismy w sobote wrzucic, dokumentujace nasz spacerek po lesie, ale.. zapomnielismy aparatu wziac ze soba:oops:
a, jak mowilam, na 50 jej zdjec mi moze ze 4 dobre wychodza:P
bo kica po lasach i lakach jak zajac:D

Posted

spalam sobie, a ty mnie budzisz.. i po co? zeby znow mi flashem po oczach dac?

no dobra.. sie przenioslam na twoje wyrko.. a skoro to wyrko, to ja ide spac:P

skoro mam pozowac, to moze sie nawet ustawie..

- tak sie lape podaje;]

koniec pozowania, o!

no i co tak patrzysz? pozowalam, zrobilas zdjecia, a teraz daj mi spac, bo ci glowe odgryze..

zdjecie zrobione 'na slepo' zaraz po tym, jak teq przestala mi juz skalpa z glowy zdzierac:P

Posted

gdybym kurde wiedziala gdzie akh wciepal te zdjecia, to by juz wczoraj byly.. -1- -2- -3- -4- -5- -6- -7- cos dziwnego sie stalo z pgotobucketem:/ dlatego zdjeca wrzucone sa w ten sposob. tak kolo 16 beda nowe:> moze nawet 'latajace' uda mi sie zrobic:>

- od Akhada -> EDIT

Posted

no:diabloti:

aaa.. co do wiszenia na drzewkach -do wszystkich milosnikow tych ostatnich.
galazki sa w stanie nienaruszonym. praktcznie przelatuja jej przez zeby;] a glowny obiekt do polowan to bazie zwisajace z galazek;]

Posted

mozna dac do 30.
a ja mialam 42:P dlatego na 2 czesci podzielone;]

btw, iza, chcesz sobe naszyjnik caly zrobic? wczoraj drugi zabek zdobylam:>

Posted

oj, to halti jest;]
musimy cwiczyc ze 'slodkim stworzonkiem' chodzenie przy nodze:P i zadnego ciagniecia!
a na pysku jest tak luzny, ze spokojnie sobie ziewac moze;]

Posted

a ja mam taka mala prosbe jesli mozna czy moglabys wkleic fotki Teq ale robione z poziomu psa, interesuje mnie szczegolnie jej budowa bo widze ze poszla do gory bardzo a z gory dokladnie nie widac

Posted

zoil napisał(a):
myslisz, ze to tak łatwo?:P jak widzi aparat, to sie odwraca zawstydzona;)
ale sie postaram;]

oj ja jestem pewna ze to nie tak latwo nie zapominaj ze dwie takie ruchliwe bestie mam w domku :evil_lol: coprawda Bolek to urodzony model ale Fazula ech jej to ciezko cos fajnego pstryknac :mad:

Posted

w klebie krowsko ma prawie 55cm.
jak przyjechala, to spokojnie mogla przejsc pod kolanami, gdy sie w fotelu siedzialo.. teraz trzeba nogi zadzierac do gory;)
jak sie wrecz uwalilam na podlodze, zeby sprostac twoim wymaganiom odnosnie zdjec, to teq postanowila za wszelka cene podkopac sie pode mnie.. ale cos mi sie cyknac udalo;]
zaraz powrzucam, tylko resize maly zrobie;]