izabela.szczepaniak Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ło dzięki za farbe ale w danym momencie jest zbędna ponieważ mam głowę w trzech kolorach zafarbioną :lol: i jak narazie siwulce znikły :evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 A wy mi tu nie o farbach tylko o TEQUILCE pisać i foty wstawiać :mad::mad: jak tak można zaniedbywać :shake: moją ( i nie tylko moją) sferę chęci oglądania malutkiej piękności :crazyeye::eviltong: Quote
zoil Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 malutkiej?? hah! zdjecia beda jutro.. mielismy w sobote wrzucic, dokumentujace nasz spacerek po lesie, ale.. zapomnielismy aparatu wziac ze soba:oops: a, jak mowilam, na 50 jej zdjec mi moze ze 4 dobre wychodza:P bo kica po lasach i lakach jak zajac:D Quote
izabela.szczepaniak Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No już jest "jutro" i to w dodatku 18:50 a zdjęć ani widu ani słychu :shake::shake::shake: Quote
zoil Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 spalam sobie, a ty mnie budzisz.. i po co? zeby znow mi flashem po oczach dac? no dobra.. sie przenioslam na twoje wyrko.. a skoro to wyrko, to ja ide spac:P skoro mam pozowac, to moze sie nawet ustawie.. - tak sie lape podaje;] koniec pozowania, o! no i co tak patrzysz? pozowalam, zrobilas zdjecia, a teraz daj mi spac, bo ci glowe odgryze.. zdjecie zrobione 'na slepo' zaraz po tym, jak teq przestala mi juz skalpa z glowy zdzierac:P Quote
izabela.szczepaniak Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Och... jak mi ciężko jak pacze na tę ślicznotkę Kofaniutka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ........................................................... :shake: Quote
zoil Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gdybym kurde wiedziala gdzie akh wciepal te zdjecia, to by juz wczoraj byly.. -1- -2- -3- -4- -5- -6- -7- cos dziwnego sie stalo z pgotobucketem:/ dlatego zdjeca wrzucone sa w ten sposob. tak kolo 16 beda nowe:> moze nawet 'latajace' uda mi sie zrobic:> - od Akhada -> EDIT Quote
zoil Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 akhad wszystko potrafi naprawic:D a teraz megapaka:> ..rozlozona na 2 czesci.. co to za limit jakis?:P Quote
zoil Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 no:diabloti: aaa.. co do wiszenia na drzewkach -do wszystkich milosnikow tych ostatnich. galazki sa w stanie nienaruszonym. praktcznie przelatuja jej przez zeby;] a glowny obiekt do polowan to bazie zwisajace z galazek;] Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :loveu::loveu::loveu:cudeńko normalnie daje się 5 fot ale jak jest z miniaturami to nie wiem :shake::shake: Quote
zoil Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 mozna dac do 30. a ja mialam 42:P dlatego na 2 czesci podzielone;] btw, iza, chcesz sobe naszyjnik caly zrobic? wczoraj drugi zabek zdobylam:> Quote
Tengusia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Alez pannica poszla w gore normalnie big baba sie z niej robi :-o ale zeby takie slodkie stworzonko w kaganiec :mad: slicznotka :loveu: Quote
zoil Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 oj, to halti jest;] musimy cwiczyc ze 'slodkim stworzonkiem' chodzenie przy nodze:P i zadnego ciagniecia! a na pysku jest tak luzny, ze spokojnie sobie ziewac moze;] Quote
Tengusia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 no dobrze przymkne jakos na to oczko :grins: Quote
Tengusia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='zoil']a moze tak dwoje oczek?:> nie mozna drugiego bo nie moglabym wtedy mojej Teq podziwiac Quote
izabela.szczepaniak Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 No wreszcie mogę zaglądnąc do mojej malusiej dziewczynki :multi::multi::multi: Całuski dla wszystkich na dobranoc :loveu::loveu::loveu: Quote
zoil Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 czlowiek chce zrobic psu zdjecie.. ale.. a po spacerku na tej zimnicy idziemy spac [i przegladamy stare gazety:P] Quote
Tengusia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 a ja mam taka mala prosbe jesli mozna czy moglabys wkleic fotki Teq ale robione z poziomu psa, interesuje mnie szczegolnie jej budowa bo widze ze poszla do gory bardzo a z gory dokladnie nie widac Quote
zoil Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 myslisz, ze to tak łatwo?:P jak widzi aparat, to sie odwraca zawstydzona;) ale sie postaram;] Quote
Tengusia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 zoil napisał(a):myslisz, ze to tak łatwo?:P jak widzi aparat, to sie odwraca zawstydzona;) ale sie postaram;] oj ja jestem pewna ze to nie tak latwo nie zapominaj ze dwie takie ruchliwe bestie mam w domku :evil_lol: coprawda Bolek to urodzony model ale Fazula ech jej to ciezko cos fajnego pstryknac :mad: Quote
zoil Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 w klebie krowsko ma prawie 55cm. jak przyjechala, to spokojnie mogla przejsc pod kolanami, gdy sie w fotelu siedzialo.. teraz trzeba nogi zadzierac do gory;) jak sie wrecz uwalilam na podlodze, zeby sprostac twoim wymaganiom odnosnie zdjec, to teq postanowila za wszelka cene podkopac sie pode mnie.. ale cos mi sie cyknac udalo;] zaraz powrzucam, tylko resize maly zrobie;] Quote
Recommended Posts