basiagk Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 To panienka dobrze trafiła, wyśmienicie !!!!! Quote
izabela.szczepaniak Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Akhad napisał(a): Bo Tequilka się przeje /spowszednieje.. Że co ??? spowszednieje ja Ci dam takie żeczy wypisywać i to na JEJ OSOBISTYM BLOGU !!!! BYś się wstydził ...wrrr. No a co do domku to my jesteśmy bardzo ale to bardzo zadowoleni !!! (nie wstawie uśmiechu bo ktoś tu marudzi). Jak narazie widać że Tequilka jeszcze nieśmiała i niepewna na spacerkach ale jestem pewna że jej to przejdzie w niedługim czasie. Quote
Akhad Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dziś Tequila była na pierwszej, długiej wyprawie na miasto :) Odwiedziła parę sklepów zoologicznych i weterynarza, aż w końcu przyszła razem z Zoil - Kasią do mnie, do lokalu gdzie się z przyjacielem odstresowywaliśmy po pracy, troszeczkę posiedziała i się uspołeczniała :P Oczywiście każdy kto pojawił się przy naszej loży musiał być obskakany i wylizany. Bardzo przypadły jej do gustu skórzane kanapy :P Troszeczkę wpadła w panikę gdy wracaliśmy autobusem ale uspokoiła się u mnie na kolanach. Więcej i bardziej szczegółowo zrelacjonuje wyprawę Kasia. Quote
zoil Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 kurczak zostal kaleka! a co do naszej wczorajszej wyprawy.. chcialam przekonac tequile do komunikacji miejskiej, ale do tego potrzebny mi byl kaganec/halti. no ale trzeba najpierw sie bylo dostac do sklepu zoo. jako ze nie obcykalam jeszcze wszystkich zoologow w czewie, to znam tylko pare. a one sa w centrum. [jest jeszcze jeden, o ktorym wiem, blisko nas, ale tam..nie mozna wprowadzac zwierzat.. glupota po prostu:/]. wzielysmy smycz.. wzielysmy dropsy.. i w dluga 5-6km:D tequila zachowywala sie wprost idealnie [mialam tylko jedna nieprzyjemna rozmowe z wlascicielem psiaka.. ale skoro stwierdzil, ze on swojego na smycz nie wezmie, to troche mu sie oberwalo].. poza tym, okazalo sie, ze tequila jest swietnym psem obronnym- jak przechodzilysmy przez jeden z parkow, jakis chlopczyna zaczal do mnie buczec.. podszedl za blisko, to teqilka uzebienie swe pokazala i wydala z siebie bulgot jak z dna piekiel:] po dluuugim spacerze doszlysmy do sklepu zoo prowadzonego przez wetow [taki sklepik przy gabinecie wet.], tam najpierw byly dzikie skoki z pewnym bokserem, ktory przyszedl na badania kontrolne i tlumaczenie jego wlascicielce, ze suka nie musi miec w zyciu przynajmniej jednego miotu [mam nadzieje, ze do niej dotarlo.. na dosc rozgarnieta babke wygladala;)], a potem dopasowanie 'tej cholernej opaski na pysk'[takie mniemanie o tym wynalazku zdaje sie miec tequila;)].przy okazji prymilania sie do weta teq pokazala brzuszek i wet obejrzal jej cycki. wzielam do tego pana namiary i niedlugo sie na wizyte stawimy- zobaczymy czy wszystko jest ok. pozegnalysmy sie i w dluga do centrum. tam okazalo sie, ze akhad i jego przyjaciel postanowili sie po pracy zrelaksowac przy piwku. jako ze wlasciciel lokalu to 'psiapsiula' chlopakow, tequila miala wstep wolny;] i, jak to akhad dobrze ujal, kazdy, kto wchodzil na zaplecze do baru [bo usiedlismy sobie w ustronnym miejscu, zeby nikt nie przeszkadzal] zostal wylizany po same uszy;) posiedzielismy sobie tam godzinke i czas sie do domu bylo zbierac. tequila w przepisowej uzdzie najpierw chciala sie uwolnic,a jak autobus ruszyl cala sie trzesla. akhad wzial ja na kolanka i sie uspokoila;] i w ten sposob dojechalismy do domu;] btw, tequila pieknie reaguje na komende 'do domu':D reke wrecz chce urwac:P a jeszcze sie pochwale naszymi dwoma wspollokatorkami, a co?!:P pina- husky blekitna cola- kaptur czarna Quote
izabela.szczepaniak Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dzielna dziewczynka tak trzymaj. Całuski od cioci Izy :loveu::loveu::loveu: A jak wrócę w niedzielę to licze na piękną relacją ze zdjęciami Tequilki i reszty domowników z piątku , soboty no i niedzieli. :diabloti: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:biedny kurczak ... Opowieść rewelacja ...światowa kobitka nam rośnie :multi::multi: Quote
zoil Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 mozna podziwiac:D albo sie bac:evil_lol: ale ogolnie, jak tu nie kochac?:loveu: btw, ufok po przejsciach: Quote
Tengusia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Slodka dziewczynka :loveu: ja to zawsze cierpie ze nie moge moim psiakom kupic jakiejs fajnej zabawki ale te bestie wszystko rozwalaja w 5 minut :angryy: dlatego jedyna co oplaca sie kupic to pileczka z pelnej gumy i sznur w alpinistycznym :eviltong: Quote
zoil Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 prawde mowiac, to takie najprostsze zabawki sa najfajniejsze:D a ufok to piszczaca pilka, z ktorej 5 sznurkow wystaje -w sam raz, zeby sobie poprzeciagac:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://i262.photobucket.com/albums/ii84/tequila-the-bandog/th_IMG_2123.jpg no i czy te oczy mogą kłamać :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:widzę w opisie na photobukecie bandog :loveu: Quote
zoil Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 no bo to bandog w koncu chyba jest;] a cholera ja tam wie:D po prostu kinder-niespodzianka taka do nas trafila:] poza tym, jak sie przygladam takim zdjeciom bandogow, to nic dziwnego, ze od razu przed oczami mam teq [1 i 2];) Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 zoil napisał(a):no bo to bandog w koncu chyba jest;] a cholera ja tam wie:D po prostu kinder-niespodzianka taka do nas trafila:] poza tym, jak sie przygladam takim zdjeciom bandogow, to nic dziwnego, ze od razu przed oczami mam teq [1 i 2];) :multi::multi:Moje sokole oko dojrzało bandosiową dziewczynkę :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 zoil napisał(a):no bo to bandog w koncu chyba jest;] a cholera ja tam wie:D po prostu kinder-niespodzianka taka do nas trafila:] poza tym, jak sie przygladam takim zdjeciom bandogow, to nic dziwnego, ze od razu przed oczami mam teq [1 i 2];) mówiłam że bandog :diabloti: zoil nawet dała zdjęcie naszej wirtualnej znajomej Kiry i Bree z Czech :multi::multi: chcieli żeby miała z Clockworkiem jajko :eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Akhad Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Obydwie moje dziewczyny są najukochańsze,,, Dziś wyniknęły mi pewne problemy... Schowałem twarz w dłoniach i jak to ująć, byłem "zmartwiony" tak serio. Tequila która się czymś tam bawiła ni z tego ni z owego podbiegła do mnie i zaczęła mnie "kochać" to znaczy wylizywać i przytulać się... I dlatego po 1000kroć wolę psy niz koty do których mam bardzo... ambiwalentny, negatywny stosunek. Teqa po prostu w najprostszy sposób wyczuła że jest mi źle i chciała mnie pocieszyć i okazać swoją psią czułość. Nigdy podobnej reakcji nie odczułem od kota choc z kilkoma było mi juz niestety współmieszkać. Wręcz przeciwnie - ze strony kotów spotkała mnie wręcz ludzka wredna złośliwość. Quote
malgooska Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Tequila jest cudna:loveu::loveu::loveu::loveu: To prawda... Psy są najlepsze... Czasem nawet lepsze od ludzi... A juz napewno kochają nas bezinteresownie :lol::lol: Quote
Akhad Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Śledzenie czyjegoś posiłku jest jedną z najbardziej zajmujących rzeczy w domu. Kto wie - może posiłek ucieknie z talerza? Nie uciekł. Cóż za rozczarowanie... A ostatnie ujęcie - Tequila "na baletach" Quote
izabela.szczepaniak Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Momja kofana niunka :loveu: tak za nią tęsknie :roll: Quote
Tengusia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Sliczna Tequilka :loveu: a to jej spojrzenie no poprostu nie da sie nie zakochac :loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Oj widze że ilość wiadomości od Tequilki drastycznie spadła :cool1: Nio dawać mi tu nowe info :mad::eviltong: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :loveu::loveu::loveu:słodki buziorek .... http://i262.photobucket.com/albums/ii84/tequila-the-bandog/th_IMG_2190.jpg Quote
izabela.szczepaniak Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No to tak jak u mnie tylko z tą róznicą że moje potwory wariują:evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 dlaczegomoje posty są nie wtym miejscu co powinny?????:cool1: Quote
zoil Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 oj.. dzis jest taki senny dzien.. ogolnie caly czas spimy, wychodzimy na dwor, znow spimy.. ciapke sie pobawimy.. mialysmy do lasku isc, ale padac zaczelo [a ja chyba chora bede].. teq jakos tez sie dzis nic nie chcialo.. taki dzien jakis.. Quote
Recommended Posts