Alicja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 :loveu::loveu::loveu:jaki goopecek kochany http://img.photobucket.com/albums/v232/Akhad/P1030546.jpg Quote
Alicja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 nie za ciepło .:evil_lol:... dawno was nie było ;) Quote
izabela.szczepaniak Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 No co wy z tequilki babuszkę robicie :crazyeye: A tak pozatym co tam słychać oprucz nędznej pogody i pracy. Quote
zoil Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 pogoda doprawdy nedzna.. sie w cholerna squaw zamieniłam, tak mnie słonko spaliło.. czerwonoskóra jestem teraz.. a to wszystko przez to, że bawiliśmy w olsztynie:> a teq została psem artyleryjskim:> dogadała sie ze wszystkimi;] znalazła sobie chudego wysokiego kolege.. prawie jak akhad:D i pilnowała coby nikt nie przeszkadzał w preparowaniu amunicji:> jeszcze jedna psica w obozie była ale na teq kły szczerzyła.. a to sucz:P no i kuniki:D miłość teq:D i nawet gazeta wyborcza się postarała:D nasze zdjęcie w gazetowej galerii:D Quote
izabela.szczepaniak Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 No pięknie pięknie :multi: całusy dla was wszystkich. Quote
Akhad Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Powiem tyle - Tequilka jest najwspanialszym, najukochańszym, bardzo uczuciowym i przełagodnym psiakiem pod słońcem. Gdy słyszę o cierpieniach jakie zadają psom stwory człekopodobne i pomyślę o Tequili że jej mogłoby się coś takiego przydarzyć to .. ech. Teqa śpi teraz obok Kasi gdy to piszę, choć gdy tylko odwrócę głowę od klawiatury i na nią spojrzę to od razu zaczyna machać ogonem. Quote
izabela.szczepaniak Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 A można by poprosić o aktualną fote księżniczki:loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Halo czy tu ktoś zagląda z właścicieli ???? Quote
zoil Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 żyjemy, żyjemy!! zmienilismy miejsce zamieszkania i twoche zawirowan bylo. fotki beda, jak tylko odnajde aparat w barbetlach;) p.s. net obecnie tylko w pracy, walczymy o net domowy.. jak tylko bedzie, wrocimy z cala masa fotek;] Quote
Alicja Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 zoil napisał(a):żyjemy, żyjemy!! zmienilismy miejsce zamieszkania i twoche zawirowan bylo. fotki beda, jak tylko odnajde aparat w barbetlach;) p.s. net obecnie tylko w pracy, walczymy o net domowy.. jak tylko bedzie, wrocimy z cala masa fotek;] no to szukajta tego aparatosa ;) Quote
zoil Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 tak na szybko zrobione.. bo wygoda jest najważniejsza;] i tradycyjny 'mors'.. tym razem typu 'daj tościka' w skrócie zmiany.. niedawno się przeprowadziliśmy.. i to był lekki szok.. nagle przez tydzien jacys ludzie wynosza JEJ rzeczy. to juz jest cos nie tak.. zasnac mogla tylko wtulona pomiedzy nas. potem prowadza gdzies w nieznane.. jakis budynek, dziwne zapachy, obco.. otwieraja drzwi.. no to trzeba wejsc.. niuf, niuf! i juz sie oczy swieca, juz ogon tlucze w co popadnie.. MOJE! nom, nerwow sie teq nabawila.. jesc nie chciala, zostawac sama nie chciala.. teraz juz jest w porzadku, juz na swoim.. i zaczyna spowrotem przybierac na wadze;] Quote
Alicja Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Fajny morsik :evil_lol: ale niedobrochy zestresowaliście Teq;) Quote
zoil Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 pierwszą przeprowadzkę zniosła śpiewająco.. tym razem się tak nie dało:/ za to teraz ma mieszkanko cacy:> a mors był w pierwszej fazie spotografowany.. pozniej go sobie na nos zarzuciła.. dobrze, że tylko tyle.. bywają gluty do samej ziemi;] Quote
Akhad Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Teraz mieszkamy w samym centrum, w bardzo wygodnej lokalizacji. No i na pierwszym piętrze :D! Tequila się w prawdziwego mieszczucha zmienia i po lokalach z nami chodzi i na dłuuuugie spacery. Wcześniej to ani nie było za bardzo gdzie iść poza laskiem a wspinaczka z i na czwarte piętro była mordęgą i dla Tequili i dla nas. Quote
izabela.szczepaniak Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Witam jak tam żyjecie w tę piękną zimę? A jak Teq znosi te mrozy?? Quote
Akhad Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ostatnie fotki z zeszłego roku z jesieni. Jakoś niestety nie robiłem ostatnio. Nadrobię ;] Quote
Alicja Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Akhad']mhmm, Teqa i ja mamy się dobrze :)[/QUOTE] to supcio :cool2: i liczę że czasem się tu pokażecie ;) Quote
Akhad Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [video=youtube;n804jf7NE-o]http://www.youtube.com/watch?v=n804jf7NE-o[/video] Quote
Recommended Posts