Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alicja'].....poproszę o wolne :diabloti:
no i sie doprosilas..:mad: nie okreslilas, kto ma mec wolne i padlo na mnie.. grypsko mnie dopadlo i zostaje dzis w domu..

shetana, kiedy idziemy na ten wspolny spacer? bo sie zbieramy od pol roku:P a ja bym chciala 'blizniaki' obfocic:P

Posted

Cześć, Ty chciałaś na agility jeździć?
Bo ja prawdopodobnie jak się ociepli będę jeździć do Kamironu, tam nie organizują zajęć ale można tor wypożyczyć, płaci się dychę i można być cały dzień :D

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Na czym to konkretnie polega te wypożyczanie toru??
Bo jestem zainteresowana. Z tego co napisałaś to płace np. dyche i cały tor jest do mojej dyspozycji na cały dzień. I co w tym momencie z innymi użytkownikami toru?[/quote]

Oni tam raczej nie mają 'brania', także raczej się nie zdarzy, że przyjedziesz a tam tłum psów, ale w razie czego najlepiej zadzwonić kilka dni przed przyjazdem. A jakbyśmy mieli w kilka osób jechać, to by się jakoś dogadało, kiedyś już tam jeździłam z 'grupą' to robiliśmy na przemian sekwencje ;)

Posted

o! dogo mi zaczelo dzialac. at last!!

no ba, ze bym sie wybrala poskakac:> coz to za pytanie.
znaczy... bym uczeszczala póki by mi sil starczylo na walke z alergia [pylki] -poki bym mogla dychac.
no i by sie trza na jakies dni poumawiac.. bo ja wakacji juz nie posiadam, chyba ze mnie z pracy wyleja [TFU!!].. a czesto bywa tak, ze pracuje w soboty [koncze tak kole poludnia], a czase nawet w niedziele [jak na przyklad w tym tygodniu:/].
ale jesli sie ugada co i jak, to bedzie [hyhy.. akhad mnie zabije za to slowko.. on ogolnie jest przeciw takiemu werbalnemu ciupcianiu sie na forum] słitaśnie:D

Posted

Narazie to nam śnieg spadł, więc jeszcze trochę musimy się wstrzymać :razz: Ale myślę że coś koło marca/kwietnia będzie ok, pewnie w weekend jakiś, co do godziny to mi to zwisa i powiewa xp.

• 1 month later...
Posted

no bo my tacy na wpół żywi jesteśmy..
obiecuje, ze dzis powrzucam.. chyba nawet 2 filmiki mam.. pokazujace jak teq nie chce wykonywac polecen;p
tylko wroce do domu, oke?:]