Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 :razz::razz:było zapałką kreski zrobić a burakiem policzki :p ale 2 luxtorpedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zoil Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 sennie.. nudno.. tz pojechal znajomemu kompa naprawiac.. a my chyba do wyra wskoczymy.. chyba ze.. zrobie nalesniki:> Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 :razz::razz:a cóż ona taka zmarnowana :evil_lol: http://i262.photobucket.com/albums/ii84/tequila-the-bandog/P1030102.jpg Quote
zoil Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 sjesta;] najadla sie, to sadelko musi sie zwiazac:razz: Quote
Shetanka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 W czarnym w ogóle nie podobna :shake: Ale śliczna :loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kaf piję ...wróciłam po 16 :roll: idę znów na 6 jutro :diabloti:.....poproszę o wolne :diabloti: Quote
zoil Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Alicja'].....poproszę o wolne :diabloti: no i sie doprosilas..:mad: nie okreslilas, kto ma mec wolne i padlo na mnie.. grypsko mnie dopadlo i zostaje dzis w domu.. shetana, kiedy idziemy na ten wspolny spacer? bo sie zbieramy od pol roku:P a ja bym chciala 'blizniaki' obfocic:P Quote
izabela.szczepaniak Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No, no Kasiu efektowne te fotki :loveu: I wracaj do zdrówka a te grypsko to potraktuj :mad: Quote
Shetanka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Cześć, Ty chciałaś na agility jeździć? Bo ja prawdopodobnie jak się ociepli będę jeździć do Kamironu, tam nie organizują zajęć ale można tor wypożyczyć, płaci się dychę i można być cały dzień :D Quote
izabela.szczepaniak Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Shetanka'] będę jeździć do Kamironu, tam nie organizują zajęć ale można tor wypożyczyć, płaci się dychę i można być cały dzień :D[/quote] Można by coś więcej na ten temat się dowiedzieć??:roll: Quote
Shetanka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='izabela.szczepaniak']Można by coś więcej na ten temat się dowiedzieć??:roll:[/quote] Jasne, tylko co? Quote
Shetanka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='izabela.szczepaniak']Na czym to konkretnie polega te wypożyczanie toru?? Bo jestem zainteresowana. Z tego co napisałaś to płace np. dyche i cały tor jest do mojej dyspozycji na cały dzień. I co w tym momencie z innymi użytkownikami toru?[/quote] Oni tam raczej nie mają 'brania', także raczej się nie zdarzy, że przyjedziesz a tam tłum psów, ale w razie czego najlepiej zadzwonić kilka dni przed przyjazdem. A jakbyśmy mieli w kilka osób jechać, to by się jakoś dogadało, kiedyś już tam jeździłam z 'grupą' to robiliśmy na przemian sekwencje ;) Quote
izabela.szczepaniak Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Na czym to konkretnie polega te wypożyczanie toru?? Bo jestem zainteresowana. Z tego co napisałaś to płace np. dyche i cały tor jest do mojej dyspozycji na cały dzień. I co w tym momencie z innymi użytkownikami toru? Quote
zoil Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 o! dogo mi zaczelo dzialac. at last!! no ba, ze bym sie wybrala poskakac:> coz to za pytanie. znaczy... bym uczeszczala póki by mi sil starczylo na walke z alergia [pylki] -poki bym mogla dychac. no i by sie trza na jakies dni poumawiac.. bo ja wakacji juz nie posiadam, chyba ze mnie z pracy wyleja [TFU!!].. a czesto bywa tak, ze pracuje w soboty [koncze tak kole poludnia], a czase nawet w niedziele [jak na przyklad w tym tygodniu:/]. ale jesli sie ugada co i jak, to bedzie [hyhy.. akhad mnie zabije za to slowko.. on ogolnie jest przeciw takiemu werbalnemu ciupcianiu sie na forum] słitaśnie:D Quote
Shetanka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Narazie to nam śnieg spadł, więc jeszcze trochę musimy się wstrzymać :razz: Ale myślę że coś koło marca/kwietnia będzie ok, pewnie w weekend jakiś, co do godziny to mi to zwisa i powiewa xp. Quote
zoil Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 to ja sie pisze jak najbardziej:multi: Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Arial]u nas nie spadł śnieg :p nas zasypało sniegiem :angryy: witaniec :multi:[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Halo, halo co tam u was słychować :roll: bo tu cisza jakbyście poumierali Praca pracom ale tu są żądni wiadomości :eviltong: Quote
zoil Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 no bo my tacy na wpół żywi jesteśmy.. obiecuje, ze dzis powrzucam.. chyba nawet 2 filmiki mam.. pokazujace jak teq nie chce wykonywac polecen;p tylko wroce do domu, oke?:] Quote
Akhad Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 YouTube - P1030545 dRUGI FILM MA ZE 250 MB TO Z GODZINE POTRWA ZANIM WEJDZIE... Uops caps lock sorry... Quote
izabela.szczepaniak Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No nie mogę jaka ona rozmowna :evil_lol: Słodkości :loveu: Quote
Recommended Posts