zoil Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 taaa.. i znow mi sie przypomnialo, ze mam isc do okulisty..:cool1: teq chciala sie ostatnio przefarbowac:] na taki kolor jak ja.. a dokladniej- moja farba:P moglaby sobie kurde kupic swoja:P ladnie?:cool3: a to zdjecia [coby mnie nikt batami nie straszyl, bo malo jest zdjec teq;P] sprzed paru minut, jak z teq rozpierdzielnik robilysmy:D a co?! Quote
izabela.szczepaniak Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Zadnego zdjęcia nie widać :shake: tylko jakieś czerwone x :angryy: a ja kce zdjęcia pooglądać !!!!:mad: Quote
zoil Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 z photobucketem jest widocznie cos nie tak.. niedlugo powinni sie naprawic.. Quote
zoil Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 no! jak sie glanem pogrozilo, to od razu dziala:diabloti: Quote
Akhad Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Chyba photobucket ma jakieś problemy bo ich strona się nie ładuje ... Trzeba poczekać. Quote
izabela.szczepaniak Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 PODZIĘKOWAĆ :multi: już wszystko widze :crazyeye: a co wy tak taki bagałan zrobiły???? No Teq widać bardzo pomagała :lol: nie dość że piękna, całować się potrafi na różne sposoby no to i w "remoncie " pomoże :evil_lol: Quote
florida_blue Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Zoil, doczekam sie wreszcie na foty z koncertu :cool3:? łomatko, nie zauważyłam sobie ! Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 A ja korzystając z tej sposobności chciałabym wszystkich zaprosić do GALERII GANJI. link na dole :loveu::cool3::cool3: Quote
zoil Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 bedzie DUUUUUUZIO zdjec przyjaciele postanowili nas wyciagnac na spacerek po lesie. zadzwonili do nas w srodku nocy [!!.. yyy.. 11 byla?], bo to wyciagnelam TZ z wyrka i hajda na mroz:P Quote
zoil Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 wyniki spacerku? 2 zmeczone psy 4 zmeczonych wlascicieli 1 oderwana podeszwa od buta [biedny Tomuś] 1 rozerwana kurtka [biedny TZ.. na szczescie na szwie, wiec sie zszyje i nic nie bedzie widac;)] zdjec bedzie wiecej, jak tylko dostaniemy [bylo robione na 2 aparaty] Quote
Akhad Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Właściciele przez powyższe to się teraz do łózeczek położą z grypą lubo inszą anginą :P Quote
zoil Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):a co te zdjęcia takie malutkie?;) wystarczy na nie kliknac i sie otwieraja duze;] troche techniki..;) Quote
Tengusia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no toc poszalalas sobie z foteczkami :grins: ja wlasnie wrocilam z Orkiestry, syn mnie wyciagnal zeby serduszka pozbierac, bylam tylko godzinke a i tak zmarzlam strasznie :eviltong: Quote
Alicja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 :multi::multi::multi:Tekilkowo stafiorkowe bieganko :multi: http://i262.photobucket.com/albums/ii84/tequila-the-bandog/09-01-11/th_P1030027.jpg supcio ;)..... No tak 11 to nocka :evil_lol::evil_lol: Quote
zoil Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 nocka, nocka.. i to mloda:P jak TZ wyciagnelam z lozka i juz mielismy wychodzic, to mi marudzil, ze kawyyyyy chce:P febe [staffik] troszku oniesmielona taka byla na poczatku.. no ale co sie dziwic, skoro rozpedzone pregowane galopuje we wszystkie strony;] ale potem juz bylo dobrze;] tym bardziej, ze teq sie zainteresowala patyczkiem bardziej niz kolezanka, wiec juz tak jej nie tratowala i mala mogla za nia spokojnie biegac. tylko ze zmarzlo malenstwo pewnie strasznie, bo przeciez nozki krotkie, do polowy klaty w sniegu zakopana.. hyhy.. czasem sie nogi jak szczudla przydaja;] Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ja w tygodniu 3 razy wstaję o 5 więc w weekend staram się to nadrobić i najwcześniej o 9-10 wyłaże z wyrka :oops::oops:a potem się wkurzam żedzień za krótki :evil_lol: Doberek niedzielne :multi::multi: Quote
zoil Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 niestety ja mam tak, ze w tygodniu ciezko mi rano wstac [powinnam sie zwalac z lozka tak kolo 6.. nie wychodzi], a w weekend [tak naprawde mam tylko niedziele wolna] budze sie skoro swit i.. nie moge zasnac:angryy: no cholera jasna by to wziela!:angryy: dziendoberkujemy [a raczej tylko ja -tz&teq jeszcze chrapia] powrotnie. hmm.. ale przynajmnie sie zdjeciami zajme, obrobie, powrzucam..;) Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Zabrałam się też za obróbkę nieudanych wczorajszych fot :cool1:...potem wrzucę i tu wpadnę ;) Quote
zoil Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 teq i febe widziane szkielkiem tomka [wlasciciel febe] Quote
zoil Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 najgorsze jest to, ze tomek mnie zlapal na zdjeciach:angryy: [a ja taka bez makijazu!:mad::lol:].. ze tez mu nie pekl na pol ten aparat.. Quote
Recommended Posts