Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taaa.. i znow mi sie przypomnialo, ze mam isc do okulisty..:cool1:

teq chciala sie ostatnio przefarbowac:]
na taki kolor jak ja.. a dokladniej- moja farba:P
moglaby sobie kurde kupic swoja:P
ladnie?:cool3:

a to zdjecia [coby mnie nikt batami nie straszyl, bo malo jest zdjec teq;P] sprzed paru minut, jak z teq rozpierdzielnik robilysmy:D
a co?!

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

bedzie DUUUUUUZIO zdjec

przyjaciele postanowili nas wyciagnac na spacerek po lesie.
zadzwonili do nas w srodku nocy [!!.. yyy.. 11 byla?], bo to wyciagnelam TZ z wyrka i hajda na mroz:P

Posted

wyniki spacerku?
2 zmeczone psy
4 zmeczonych wlascicieli
1 oderwana podeszwa od buta [biedny Tomuś]
1 rozerwana kurtka [biedny TZ.. na szczescie na szwie, wiec sie zszyje i nic nie bedzie widac;)]

zdjec bedzie wiecej, jak tylko dostaniemy [bylo robione na 2 aparaty]

Posted

no toc poszalalas sobie z foteczkami :grins:

ja wlasnie wrocilam z Orkiestry, syn mnie wyciagnal zeby serduszka pozbierac, bylam tylko godzinke a i tak zmarzlam strasznie :eviltong:

Posted

nocka, nocka.. i to mloda:P
jak TZ wyciagnelam z lozka i juz mielismy wychodzic, to mi marudzil, ze kawyyyyy chce:P

febe [staffik] troszku oniesmielona taka byla na poczatku.. no ale co sie dziwic, skoro rozpedzone pregowane galopuje we wszystkie strony;]
ale potem juz bylo dobrze;]
tym bardziej, ze teq sie zainteresowala patyczkiem bardziej niz kolezanka, wiec juz tak jej nie tratowala i mala mogla za nia spokojnie biegac.
tylko ze zmarzlo malenstwo pewnie strasznie, bo przeciez nozki krotkie, do polowy klaty w sniegu zakopana.. hyhy.. czasem sie nogi jak szczudla przydaja;]

Posted

Ja w tygodniu 3 razy wstaję o 5 więc w weekend staram się to nadrobić i najwcześniej o 9-10 wyłaże z wyrka :oops::oops:a potem się wkurzam żedzień za krótki :evil_lol:

Doberek niedzielne :multi::multi:

Posted

niestety ja mam tak, ze w tygodniu ciezko mi rano wstac [powinnam sie zwalac z lozka tak kolo 6.. nie wychodzi], a w weekend [tak naprawde mam tylko niedziele wolna] budze sie skoro swit i.. nie moge zasnac:angryy: no cholera jasna by to wziela!:angryy:

dziendoberkujemy [a raczej tylko ja -tz&teq jeszcze chrapia] powrotnie.

hmm.. ale przynajmnie sie zdjeciami zajme, obrobie, powrzucam..;)

Posted

najgorsze jest to, ze tomek mnie zlapal na zdjeciach:angryy: [a ja taka bez makijazu!:mad::lol:].. ze tez mu nie pekl na pol ten aparat..