Alicja Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 :multi::multi::multi:ale fajniuchno mieliĆcie .... a Teq w PKP supcio :evil_lol: Quote
zoil Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 na szczescie poza budynkiem juz bylo lepiej, mozna bylo zdjac kagan i polatac.. spotkalismy miejscowego psiura tyz:D Quote
zoil Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 teq jako 'pies morderca' [zalize na smierc!:evil_lol:] bronila tez czci swej pani;) [krzeselko na pierwszym planie zostalo przez teq wywalone, gdy pedzila na ratunek.. puppy power!!:D] i zdobywala serca wszystkich pokaz fajerwerkow trza bylo przeczekac to zdjecie najlepiej obrazuje, jak wszyscy sie czuli w niedziele rano:diabloti: no i do domku! po powrocie, jak sie walnela, to wstala dopiero dzis rano;) byla tak wymeczona, ze nawet na lozko nie chcialo jej sie wdrapywac;) Quote
Alicja Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 :cool2: super ....a foty tych narzÄdzi walczÄ cych macie moze :razz::razz: Quote
zoil Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 tutaj lepiej widac.. to nie sa prawdziwe- takie jakby z gabki i owiniete czyms foliowym.. ale wytrzymale.. to trza przyznac.. tutaj byly sprzedawane- najtanszy, najmniej zdobiony mieczyk kosztowal bagatela 116zl [i to ze znizka-na koniec konwentu]:diabloti: tu sa wyszczegolnione Quote
zoil Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 dzis za tm odeszla cola.. moje sloneczko z adhd.. moje mafiozo rozstawiajace wszystkich po katach.. ech:placz: Quote
Alicja Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 :glaszcze: tak mi przykro ..... Cola Quote
izabela.szczepaniak Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bardzo mi przykro Kasiu :-( Quote
zoil Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 banki! [sorry za straszne ziarno..] Quote
izabela.szczepaniak Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 O ksiÄĆŒniczka bawi siÄ w Ćapanie baniek :p moje sĆodkie maleĆstwo :loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 HALO !!!!! Co tu taka grobowa cisza :shake: Tequilko z okazji twoich 1 urodzinek (ktĂłre sÄ jutro) dddddduuuuuĆŒĆŒĆŒĆŒĆŒooooo zdrĂłwka i MMMMIIIIĆĆĆĆLOOOĆĆĆĆĆCCCCCIIIII ĆŒyczy ciotka iza z SarÄ , DalmÄ i Andrzej :new-bday::knajpa::drink1::beerchug: Quote
izabela.szczepaniak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Hej KaĆka co wy to wyprawiacie :cool1: co tu taka cisza :roll: halo czy jest tu ktoĆ????????? Quote
Tengusia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 no wlasnie haaaaaaallllllllloooooooo :helo: Quote
florida_blue Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 zobacz jakie mam fajowe dla Teq :diabloti: KLIK Quote
Tengusia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 a tu dalej ta potforna cisza :mad::mad::mad: Quote
izabela.szczepaniak Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Na litoĆÄ boskÄ czy wy chcecie mnie doprowadziÄ do zawaĆu :angryy: Bardzo proszÄ o jakikolwiek znak co u jasnej cholery siÄ dzieje z TequilÄ !!!! Quote
Akhad Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ech... za duĆŒo siÄ ostatnimi tygodniami dziaĆo u nas (praca, praca i takie tam..) i nie za bardzo mieliĆmy gĆowy aby siÄ odezwaÄ. MieliĆmy urzÄ dzaÄ Teq maĆe pierwsze urodzinki a i tak za bardzo nie wyszĆy. WĆaĆciwie w ogĂłle nie wyszĆy... Mamy parÄ fotek - musimy tylko je zrzuciÄ ;] Quote
zoil Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 a wiec [nigdy nie zaczynaj zdania od 'a wiec'].. teq na urodziny postanowila sobie zrobic tort.. z mojego telefonu.. jesli ktos chce moj nowy nr, reka do gory.. umiera pina [szczurzyca].. jeszcze dycha, ale to jest juz koniec..:placz: musimy wrzucic zdjecia teq z frisbee.. podrzcalam je jej w domu, zeby sie nakrecila na nowa zabawke.. obrocilam sie na chwile do akh.. a ona w tym czasie wygryzla juz dziurke.. na szczescie mala, wiec nadal ladnie lata;) zdjecia frisbowe beda niestety jakosci telefonicznej, poniewaz w ogromie sklerozy swej nie wzielismy z domu Ćaparatu.. wieczornikiem wrzuce.. btw, iza.. dlaczego nnie moglam sie do ciebie dodzwonic? Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 :razz:[FONT=Arial]:razz:Teq zrobiĆa sobie Ćadny prezent :roll: przykro mi z powodu szczurkowej :shake: [/FONT] Quote
zoil Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 teq vel ozor jak lopata czyli frisbujemy sie Quote
Recommended Posts