GameBoy Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ile wazy Wasz Misiek? moja Hexa 18 kilo ma 3,5 mca Quote
Erazm Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Gb siedzę i myślę, Miś ma 3 i jest większy:shake:, a może zrobic mini zoo:roll: Quote
GameBoy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 trzeba bylo z Misiem przyjechac wtedy byloby porownanie a jak robisz zoo to moge Ci mini pumę podeslać Quote
Erazm Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Ale była by imprezka, ściany przesunięte, potop, wrzeszczący yoorek i rozsądny kot z pazurami wbitymi w Misia, lub sufit Quote
Erazm Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Moja świetna Trójca, od tygodnia psy szkolone:diabloti: Quote
GameBoy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ciotka masz zdjecia miska na siedzaco lub stojaco? Quote
Erazm Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Coś mam...ma grubsze łapy od matki, mam nadzieję, że wiele już nie urośnie Quote
GameBoy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 zatrzymal sie z tym wzrostem, na ostatnim zdjeciu to on calkiem mały :eviltong: Quote
Erazm Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Nie ma punktu odniesienia, juka jest bardzo duża, fakt, że nie rośnie juz tak szybko, ale jest taki jak matka, sięga mi sporo za kolano Quote
GameBoy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 moja niunia ma 4,5 wielkosciowo chyba sie wyrownali - jutro polookasz Quote
Erazm Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Dziś zauważyłam, że Miś przerósł swoją matkę jak na szczeniora, który za kilka dni skończy 4 miesiące trochę on DUUUUUUUUUżżżżżżżżyyyyyyyy. Ale to jeszcze taki słodziak, biedulek jeszcze nie wie, że za jakiś czas chcę go pozbawić klejnotów. Wszystkie trzy jak przyjeżdżam szaleją z radości podstawiają doopki do drapania jedno przez drugie, yoorek o dziwo nie jest zazdrosny, wkurza się tylko jak go za bardzo witają:evil_lol: Quote
Erazm Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Miś wyrósł na dużżżżego Misia, yoorek często go gryzie, Miś na razie składa się wtedy w harmonijkę, a pycha ma tak ciapowatego .... Quote
GameBoy Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 śliczny jest ciotka, poprostu cudo :loveu::loveu::loveu: ale z wzrostem widze wyhamowal chlopak :evil_lol: Quote
Erazm Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Ta, kurdupelek dorósłł grzbietem ponad połowę uda(mojego) i teraz będzie pewnie rósł wszerz Quote
GrubbaRybba Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Erazm, piękna ta twoja latorośl. :loveu: I to spojrzenie, takie dobre. Jest superzasty! :loveu: Quote
Erazm Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Biedny Miś, zamknięty w kojcu.... Hihi, budowałam w tym roku ogród i biedne psy musiały dużą część dnia spędzać w kojcu, ba, nie mogły doopek wylegiwać na trawce, bo ta dopiero była zasiana. Ale to już historia, futrzaki szaleją po ogrodzie. Miś zeżarł różę, biorą się też za wierzbę. Bardzo im odpowiada oczko wodne jakie dla nich specjalnie zostało wybudowane, nie wspominając o molo, czy leżakach, które psiaki używały częściej niż domownicy. Quote
Recommended Posts