Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro zaproszę sąsiadke do siebie i zaprezentuje jej kundelki-może się skusi -jest jedno ale...ma podobno niepełnosprawne dziecko-to jest jak mowi Marek starsza babka koło 40 więc dziecko pewnie dorosłe.Numer mieszkania mam więc zaproszę:D

Posted

Żeby nie było wątpliwości kot Beret jedzie w poniedziałek do Skarbimierza:loveu:. Kasiaprodex ma dwa labki 6 miesięczne(lekko wymieszane), ale dziewczynka, by się super nadała.

Posted

Wezmę klateczkę yoorka, spinacz mam w autku, moja mężczyzna kupił po drodze do biura, przewoziłam kilka reksiów kiedy go nie było, a wszystkie(oprócz Buddy) zarzygały cara do oporu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

będzie dobrze
Beata Ty jedziesz od razu do tego Wrocka?
bo ja mialam w pondz kurierem wysylac TV dla Ulvhedin do Wro. Chce jej oddac swoj nieuzywany, moze wzielabyś a ona by odebrała ? :oops:

Posted

Beret już w nowym domku, jak przystało na wzorowego kotka korzysta z kuwety, szaleje z dzieciakiem, wykazuje pewne zainteresowanie firankami:cool3:
Miś z kolei szaleje w ogrodzie z dziewczynami, yoorek dzielnie sekunduje szczekaniem

Posted

Widzę,że nie tylko ja nie sypiam z kurami:evil_lol:
Im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi się podoba, ale co z niego wyrośnie:crazyeye::evil_lol:. Chciałabym wiedzieć jakich rozmiarów był ojciec i jak wyglądał, ot tak co by się nie zdziwić