Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M+oja córka to własnie psiara na dogo, dorwała sie do kompa i musiałam przegonic:evil_lol: Moje piec minut.
Zaraz zadzwonie do kilku osób z mojego notesika, ktorzy pytali mnie o psiaka.

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak już pisałam na PW wywaliło mi monitor i ....
Z tydzień będę bez kompa...
Beatko ci ludzie co pisałam chcą takiego psiaka ale do malutkiego - ciasnego kojca...A na noc do pilnowania posesji do domu nie miałby wstępu..:roll:
Ja ich nie znam i nie ręczę za nich a to co mi powiedzieli i pokazali wcale mi się nie podoba ....

Posted

Nasza dzielna wolentarriuszka Pinczerka_i_Gizmo :cool3:rusza w poniedziałek na przeszpiegi, sprawdzi, zakwalifikuje i jeśli domek się nada Miś jedzie tam w czwartek:-(, a Miś rośnie jak na drożdżach już jest do kolan (ma dziś prawie trzy miesiące) jak babcię kocham nie wiem co z niego wyrośnie:-o. Ma ktoś jakieś propozycje?
Dziś mi przyszła do głowy żyrafa, a właściwie żyraf:eviltong:, ale skąd do jasnej ciasnej wziął się w naszych borach?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Miś był w Katowicach:-(, Miś wrócił do mnie, zostaje:loveu:. Nie będę pisać jakich forteli użyłam, aby wrócił i został w domu:evil_lol:, bo takiej telenoweli to i Brazlijczycy nie wymyślili:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. W lutym ruszam doopsko ze szkoleniem psiaków. Mam nadzieję, że Miś w przyszłości nie zje yoorka. Dzięki wszystkim za pomoc i wsparcie.

Posted

Erazm napisał(a):
Miś był w Katowicach:-(, Miś wrócił do mnie, zostaje:loveu:. Nie będę pisać jakich forteli użyłam, aby wrócił i został w domu:evil_lol:, bo takiej telenoweli to i Brazlijczycy nie wymyślili:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. W lutym ruszam doopsko ze szkoleniem psiaków. Mam nadzieję, że Miś w przyszłości nie zje yoorka. Dzięki wszystkim za pomoc i wsparcie.

Tak czułam, że od początku coś kombinujesz:evil_lol:. Przy Leosiu nie miałaś jeszcze takiego doswiadczenia jak sie zakręcic,żeby się wykręcic od oddawania psa:evil_lol:
Cieszę sie bardzo, nie zapomnij go zabrac jadą w odwiedziny:lol: