ewadr Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 M+oja córka to własnie psiara na dogo, dorwała sie do kompa i musiałam przegonic:evil_lol: Moje piec minut. Zaraz zadzwonie do kilku osób z mojego notesika, ktorzy pytali mnie o psiaka. Quote
Erazm Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Biedne dziecko:lol:, ale pewnie zrozumie sytuację:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marzena&Gusti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Proszę państwa oto miś,miś jest bardzo grzeczny dziś chętnie łapkę państwu poda-nie chce podać??A to szkoda!:D Grzeczny miś czeka aż ktoś go pokocha! Quote
Alpina Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jak już pisałam na PW wywaliło mi monitor i .... Z tydzień będę bez kompa... Beatko ci ludzie co pisałam chcą takiego psiaka ale do malutkiego - ciasnego kojca...A na noc do pilnowania posesji do domu nie miałby wstępu..:roll: Ja ich nie znam i nie ręczę za nich a to co mi powiedzieli i pokazali wcale mi się nie podoba .... Quote
Erazm Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Czekam na wieści od dziewczyny, która ma zajrzeć do tego domu Quote
Erazm Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Nasza dzielna wolentarriuszka Pinczerka_i_Gizmo :cool3:rusza w poniedziałek na przeszpiegi, sprawdzi, zakwalifikuje i jeśli domek się nada Miś jedzie tam w czwartek:-(, a Miś rośnie jak na drożdżach już jest do kolan (ma dziś prawie trzy miesiące) jak babcię kocham nie wiem co z niego wyrośnie:-o. Ma ktoś jakieś propozycje? Dziś mi przyszła do głowy żyrafa, a właściwie żyraf:eviltong:, ale skąd do jasnej ciasnej wziął się w naszych borach?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Erazm Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Jutro Miś jedzie do nowego domu, mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze Quote
modliszka84 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Erazm napisał(a):Jutro Miś jedzie do nowego domu, mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze to do którego jednak :cool3: ? Quote
Erazm Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Do Katowic, pojadę, zobaczę i mam nadzieję, że to ten właściwy domek Quote
Erazm Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Miś był w Katowicach:-(, Miś wrócił do mnie, zostaje:loveu:. Nie będę pisać jakich forteli użyłam, aby wrócił i został w domu:evil_lol:, bo takiej telenoweli to i Brazlijczycy nie wymyślili:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. W lutym ruszam doopsko ze szkoleniem psiaków. Mam nadzieję, że Miś w przyszłości nie zje yoorka. Dzięki wszystkim za pomoc i wsparcie. Quote
Marzena&Gusti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Beatko poprawiłas mi dziś humor!!!!!!!!!Dużo szczęścia dla Misia!! Quote
Erazm Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 A dziękujemy wszystkie psy i ja wniebowzięci:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
modliszka84 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ale jaja :evil_lol: Gratuluje decyzji :razz: Quote
ewadr Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Erazm napisał(a):Miś był w Katowicach:-(, Miś wrócił do mnie, zostaje:loveu:. Nie będę pisać jakich forteli użyłam, aby wrócił i został w domu:evil_lol:, bo takiej telenoweli to i Brazlijczycy nie wymyślili:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. W lutym ruszam doopsko ze szkoleniem psiaków. Mam nadzieję, że Miś w przyszłości nie zje yoorka. Dzięki wszystkim za pomoc i wsparcie. Tak czułam, że od początku coś kombinujesz:evil_lol:. Przy Leosiu nie miałaś jeszcze takiego doswiadczenia jak sie zakręcic,żeby się wykręcic od oddawania psa:evil_lol: Cieszę sie bardzo, nie zapomnij go zabrac jadą w odwiedziny:lol: Quote
GameBoy Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts