pidzej Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 właśnie, co tam u Reny? tyje? i ciekawe jak z siusianiem, opanowała się troszkę?:cool1: Quote
patch75 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 jej pani sie nie odzywala jeszcze?moze sie wkrotce odezwie Quote
Zulcia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Czy Pani Reny nadal nie daje znaku życia? (a co tam, i tak mała na pewno ma u niej wysmienicie ;) ) Quote
Ania_i_Kropka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pani Rany nie odezwała się do mnie. Jak tylko odbiorę telefon z serwisu od razu do niej zadzwonię. Niestety numer miałam zapisany w pamięci telefonu. Quote
patch75 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ja mam jeszcze umowe, bo nie mialam jak do schronu pojechac, ale jutro jade z kolezanka po psa i zostawie ja, tam jest telefon Quote
Ania_i_Kropka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pani Renusi dzwoniła do schroniska w sobotę po adopcji. Była akurat u weta z sunią i miała kilka pytań do Pani Dyrektor. P.S. Jak można wiedzieć to kto jutro będzie szczęśliwcem i pojedzie do nowego domku?:lol: Quote
patch75 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Pani Renusi dzwoniła do schroniska w sobotę po adopcji. Była akurat u weta z sunią i miała kilka pytań do Pani Dyrektor. P.S. Jak można wiedzieć to kto jutro będzie szczęśliwcem i pojedzie do nowego domku?:lol: czarny, sredni z 21:cool3:potem idzie do hotelu, zanim zamieszka u koelzanki Quote
Jagoda1 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 patch75 napisał(a):czarny, sredni z 21:cool3:potem idzie do hotelu, zanim zamieszka u koelzanki Ale szyfr...:razz: Quote
patch75 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 o nie jest to caly szyfr, bo zapomnialam dodac-750:lol: Quote
Jagoda1 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 patch75 napisał(a):o nie jest to caly szyfr, bo zapomnialam dodac-750:lol: No tak, teraz, to już wszystko jasne!:evil_lol: Quote
patch75 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 a podobno inteligencji matematycznej nie posiadam, a takie szyfry zapamietuje:lol: w kazdym badz razie, tak mi powiedziala kolezanka, ktora tam byla, zakochala sie od pierwszego wejrzenia, umowe podpisala i nawet te wszystkie cyferki zapamietala:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 patch75 napisał(a):a podobno inteligencji matematycznej nie posiadam, a takie szyfry zapamietuje:lol: w kazdym badz razie, tak mi powiedziala kolezanka, ktora tam byla, zakochala sie od pierwszego wejrzenia, umowe podpisala i nawet te wszystkie cyferki zapamietala:evil_lol: No proszę, a mówią, że miłość jest ślepa, a czasami i przygłucha...;) Powodzenia Psinko! Quote
Recommended Posts