Jagoda1 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Młodziutka sunia szuka domu, może nauczyć sie jeszcze wiele... Quote
anilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Renówka na dobranoc w górę!!! ona jest gdzieś ogłoszona? Quote
nati_92 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Rena hop do góry!! w sobote na spacerek!! Quote
anilla Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Renówka się przypomina - a może już w nowym domu?? Quote
Ania_i_Kropka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Proszę wszystkich o trzymanie kciuków. Jak wszystko dobrze pójdzie to w sobotę Renusia będzie w nowym domku :lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki: z całych sił oby się jej poszczęściło Quote
Jagoda1 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 No to kciuki i łapki zacisnięte... Quote
anilla Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Proszę wszystkich o trzymanie kciuków. Jak wszystko dobrze pójdzie to w sobotę Renusia będzie w nowym domku :lol: oj to trzymamy z całych sił!!!:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ania_i_Kropka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jak wszystko dobrze pójdzie to już jutro Renusia będzie grzała tyłeczek w nowym domku:lol: Quote
patch75 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 tak jest, jutro ja na 99,9% wioze do Krakowa, sunia w warszawie moze bedzie przttrzymana przez dogomaniaczka pzrez kilka godzin i dowieziona na dworzec, skad dowioze ja do konca do domku Quote
Jagoda1 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 patch75 napisał(a):tak jest, jutro ja na 99,9% wioze do Krakowa, sunia w warszawie moze bedzie przttrzymana przez dogomaniaczka pzrez kilka godzin i dowieziona na dworzec, skad dowioze ja do konca do domku Ciocia Podróżniczka...:lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Rena jest w drodze do nowego domku:lol: Quote
Jagoda1 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Rena jest w drodze do nowego domku:lol: Zmieniłam tytuł...:lol: Quote
anilla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Rena jest w drodze do nowego domku:lol: a są szanse na późniejsze wieści z domku? ciesze się ze się suni udało:multi: Quote
wanda szostek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Miejmy nadzieję, że wszystko będzie OK. Pilotujcie sunię. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 anilla napisał(a):a są szanse na późniejsze wieści z domku? ciesze się ze się suni udało:multi: Wiadomości z domku na pewno będą. O fotki też się postaramy. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Rena jest już w nowym domku!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Quote
anilla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 super to teraz czekamy na relacje z aklimatyzacji suni;) Quote
patch75 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 pozniej zamieszcze sprawozdanie z podrozy i kiedy indziej zdejcie jak mi kolezanka przesle Quote
Jagoda1 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 patch75 napisał(a):pozniej zamieszcze sprawozdanie z podrozy i kiedy indziej zdejcie jak mi kolezanka przesle Wielkie dzięki....:lol: Quote
patch75 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 nie ma za co, chcoc musze przyznac, ze podroz nie byla zawsze latwa;) juz na peronie sunia mi podtawila wielkiego klocka:oops::oops::oops:strasznie mi bylo wstyd, i tu prosba do schroniska, aby jesli daja dwie sunie jednej osobie, zeby zanim mi je przekaza, upewnili sie, ze zalatwia swoje potzreby; ja nie mialam mozliwosci pojsc z nimi na stronke, bo mialam dwie torby, jedna troche ciezka, a sunie strasznie ciagnely na smyczy. A w pociagu Rena doslownei tulila sie do wszystkich, w tym do chlopaka, ktory nie cierpi psow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tulila sie szczegolnie do Saby, kladla jej lepej na grzbiecie w takim uscisku tkwila dosc dlugo. Lubi manadrynki:lol: Potem przekazalam ja pidzej, ktora przetrzymala ja do nastepnego pociagu i tu WIEELKIE PODZIEKOWANIA DLA PIDZEJ:loveu::loveu::loveu:, ktora naprawde sie poswiecila. Potem po poludniu wskoczylismy do Inter City, gdzie spotkalam wspanialych ludzi:loveu::loveu::loveu: ktorzy solidarnie towarzyszyli mi cala podroz. Jedna osoba wsplopracuje z fundacja Rotka i zaoferowala transport zwiezrat na okrelsonych trasach-pierwszy odbedzie juz w srode:loveu::loveu::loveu: Druga osoba to chlopak z piekna suczka 7-mczna berneskiego psa pasterskiego-Cybil. Cybil ciagle chciala sie z nia bawic, ale rena byla juz zmeczona calym dniem. Zgadnijcie co rena zrobila w eleganckim pociagu-nasikala na dywanik to nie gdzies z boku, tylko centralnie na srodku:oops::oops::oops: na szczescie wlasciciel Cybil wszystko posprzatal:loveu::loveu::loveu: jak dojechalismy, nowa Pani juz czekala, zamowila taxi do domku (zdziwila mnie nichec taksowkarzy do tego, aby zgodzic sie na przewiezienie psa,no i byli dla tej Pani troche opryskliwi), no ale wszystko skonczylo sie dobrze. Rena spodobala sie wielu ludziom, a spowrotem, zeby bylo rowno zabralam suczke ze schronu z Oswiecimia;) Quote
anilla Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ciekawe jak tam Renówka w nowym domku podróż miałaś patch75 niezwykłą ;) Quote
Recommended Posts