Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Proszę wszystkich o trzymanie kciuków. Jak wszystko dobrze pójdzie to w sobotę Renusia będzie w nowym domku :lol:

oj to trzymamy z całych sił!!!:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

tak jest, jutro ja na 99,9% wioze do Krakowa, sunia w warszawie moze bedzie przttrzymana przez dogomaniaczka pzrez kilka godzin i dowieziona na dworzec, skad dowioze ja do konca do domku

Posted

patch75 napisał(a):
tak jest, jutro ja na 99,9% wioze do Krakowa, sunia w warszawie moze bedzie przttrzymana przez dogomaniaczka pzrez kilka godzin i dowieziona na dworzec, skad dowioze ja do konca do domku

Ciocia Podróżniczka...:lol:

Posted

nie ma za co, chcoc musze przyznac, ze podroz nie byla zawsze latwa;) juz na peronie sunia mi podtawila wielkiego klocka:oops::oops::oops:strasznie mi bylo wstyd, i tu prosba do schroniska, aby jesli daja dwie sunie jednej osobie, zeby zanim mi je przekaza, upewnili sie, ze zalatwia swoje potzreby; ja nie mialam mozliwosci pojsc z nimi na stronke, bo mialam dwie torby, jedna troche ciezka, a sunie strasznie ciagnely na smyczy. A w pociagu Rena doslownei tulila sie do wszystkich, w tym do chlopaka, ktory nie cierpi psow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tulila sie szczegolnie do Saby, kladla jej lepej na grzbiecie w takim uscisku tkwila dosc dlugo. Lubi manadrynki:lol: Potem przekazalam ja pidzej, ktora przetrzymala ja do nastepnego pociagu i tu WIEELKIE PODZIEKOWANIA DLA PIDZEJ:loveu::loveu::loveu:, ktora naprawde sie poswiecila. Potem po poludniu wskoczylismy do Inter City, gdzie spotkalam wspanialych ludzi:loveu::loveu::loveu: ktorzy solidarnie towarzyszyli mi cala podroz. Jedna osoba wsplopracuje z fundacja Rotka i zaoferowala transport zwiezrat na okrelsonych trasach-pierwszy odbedzie juz w srode:loveu::loveu::loveu: Druga osoba to chlopak z piekna suczka 7-mczna berneskiego psa pasterskiego-Cybil. Cybil ciagle chciala sie z nia bawic, ale rena byla juz zmeczona calym dniem. Zgadnijcie co rena zrobila w eleganckim pociagu-nasikala na dywanik to nie gdzies z boku, tylko centralnie na srodku:oops::oops::oops: na szczescie wlasciciel Cybil wszystko posprzatal:loveu::loveu::loveu: jak dojechalismy, nowa Pani juz czekala, zamowila taxi do domku (zdziwila mnie nichec taksowkarzy do tego, aby zgodzic sie na przewiezienie psa,no i byli dla tej Pani troche opryskliwi), no ale wszystko skonczylo sie dobrze. Rena spodobala sie wielu ludziom, a spowrotem, zeby bylo rowno zabralam suczke ze schronu z Oswiecimia;)