Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tzn tak powiedz mi ile by kosztował pobyt dla dwóch psów w DT. Może być tak, że my damy jedzenie...

słyszałam, że domy tymczasowe nie są takie drogie a nawet są za darmo... to nie jest czasami hotel?

Aksel nie jest po kastracji ponieważ niedawno został zaszczepiony i musi minąć trochę czasu żeby mógł być poddany zebiegowi

Vivka narazie też nie może, zobaczymy co jeszcze powie wet... ponieważ ma mała krzepliwość krwi jak już wcześniej napisałam i taki zabieg stanowi zagrożenie dla jej życia a chyba nie to tego dążymy.

Wiem gdy byśmy mieli pieniądze i pieski były by po zabiegach to już dawno siedziały by w DT...

Karolcia...

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolcia, my nie chcemy naciągać schroniska na wydatki, kropkowe forum zbierać będzie pieniążki na ten cel, juz nie jednego kropka tak wysłaliśmy do świetnego domku.

Wysyłamy psiaki właśnie do tego DT ponieważ mamy pewność, że mają tam zapewnione najlepsze warunki.

Czy pomoglibyście w razie czego szukać transportu dla psiaków?

Prawdopodobnie byłby to transport łączny, bo z Gdańska też ma przyjechać kropek i zahaczyłby o Konin by 2 razy tą samą trasą nie jeździć.

Posted

Transport to my raczej załatwimy.. tzn prawdobodobnie ale.. chodzi mi o koszty ich utrzymania... nie mówie ze my tylko płacimy bo my i tak nie mamy wiec... ale chce wiedziec ile to wynosi...

A kropki nie maja zabiegów wiec narazie nie pojada...:(:(:(:( trzeba troszke poczekac... nie dam vive dobrej krzepliwosci krwi:( a aksel bedzie wykastrowany prawdobodonie tylko musi przyjechac wet bo nie ma narazie i powie kiedy ewentulanie mozna go przeprowadzic...

Karolcia.

Posted

Tzn... tak teraz nie było mnie kilka dni muszę się dowiedzieć co tam z psami...

Skonsultować wszystko.... a jeśli chodzi o dom na miejscu według mnie będzie cieżko ale nie wiem.. mogę się mylić... a co z tym DT co miał być? Czy coś się zmieniło..?

Zaraz będe się kontaktować... jutro dopiero będe w schronie...

Karolcia.

Posted

Jak świetnie! Same dobre wiesci! Będę musiała kompletnie przeremontować bannerki, oba pieski z Nich są już szczęśliwe i w domkach!
Bardzo się cieszę! :loveu: :) :) :)