Schronisko w Koninie Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Tzn tak powiedz mi ile by kosztował pobyt dla dwóch psów w DT. Może być tak, że my damy jedzenie... słyszałam, że domy tymczasowe nie są takie drogie a nawet są za darmo... to nie jest czasami hotel? Aksel nie jest po kastracji ponieważ niedawno został zaszczepiony i musi minąć trochę czasu żeby mógł być poddany zebiegowi Vivka narazie też nie może, zobaczymy co jeszcze powie wet... ponieważ ma mała krzepliwość krwi jak już wcześniej napisałam i taki zabieg stanowi zagrożenie dla jej życia a chyba nie to tego dążymy. Wiem gdy byśmy mieli pieniądze i pieski były by po zabiegach to już dawno siedziały by w DT... Karolcia... Quote
:: FiGa :: Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Karolcia, my nie chcemy naciągać schroniska na wydatki, kropkowe forum zbierać będzie pieniążki na ten cel, juz nie jednego kropka tak wysłaliśmy do świetnego domku. Wysyłamy psiaki właśnie do tego DT ponieważ mamy pewność, że mają tam zapewnione najlepsze warunki. Czy pomoglibyście w razie czego szukać transportu dla psiaków? Prawdopodobnie byłby to transport łączny, bo z Gdańska też ma przyjechać kropek i zahaczyłby o Konin by 2 razy tą samą trasą nie jeździć. Quote
Schronisko w Koninie Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Transport to my raczej załatwimy.. tzn prawdobodobnie ale.. chodzi mi o koszty ich utrzymania... nie mówie ze my tylko płacimy bo my i tak nie mamy wiec... ale chce wiedziec ile to wynosi... A kropki nie maja zabiegów wiec narazie nie pojada...:(:(:(:( trzeba troszke poczekac... nie dam vive dobrej krzepliwosci krwi:( a aksel bedzie wykastrowany prawdobodonie tylko musi przyjechac wet bo nie ma narazie i powie kiedy ewentulanie mozna go przeprowadzic... Karolcia. Quote
:: FiGa :: Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Hops cudeńko.... karolcia czy naprawdę nie ma szans na znalezienie domku na miejscu? Jakieś ogłoszenia w miejscowych gazetach? Plakaty? Quote
Schronisko w Koninie Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Tzn... tak teraz nie było mnie kilka dni muszę się dowiedzieć co tam z psami... Skonsultować wszystko.... a jeśli chodzi o dom na miejscu według mnie będzie cieżko ale nie wiem.. mogę się mylić... a co z tym DT co miał być? Czy coś się zmieniło..? Zaraz będe się kontaktować... jutro dopiero będe w schronie... Karolcia. Quote
Schronisko w Koninie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 DOBRA WIADOMOŚĆ!!!!! :multi::multi::multi::multi: Akselek w piątek 15 lutego jedzie do nowego domku:):):) stałego... Karolcia. Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Super :multi: Akselkowi się udało :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Wow to przewspaniale :multi: Wiadomo coś wiecej na temat domku? Jeszcze Vivcia pozostała :) Karolcia, możemy założyć jej wątek? Będziesz pisać co u niej? Quote
Schronisko w Koninie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Vivka ma już dawno założony wątek ze zdjęciami:):) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104929 Karolcia. Quote
Szarik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jak świetnie! Same dobre wiesci! Będę musiała kompletnie przeremontować bannerki, oba pieski z Nich są już szczęśliwe i w domkach! Bardzo się cieszę! :loveu: :) :) :) Quote
bea_m Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Znaczy się że Aksla zabali do domu dziś? Quote
Schronisko w Koninie Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Akselek dokładnie pojechał do domu w czwartek w Walentynki:) widzicie można kochać w to święto nawet zwierzęta:) Karolcia. Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Uffff to wspaniala wiadomosc :) Akselek to byl moj ulubieniec, dobrze że ma juz dom :) Quote
Recommended Posts