koss Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 CHOLERA,tak mi go żal.....popatrzcie na niego jest niewiarygodnie świetny:crazyeye:no..........pytajcie o Antka-póki jest w nim jeszcze tyle radości......... Quote
koss Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :roll:Antoś trzymaj się dzielnie, poradzisz sobie-trzymaj się Brazowej pozdrawiam Antek-Banderas:razz: Quote
brazowa1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Antos z kazdym dniem porasta coraz bardziej sierscia.Zostal przeniesiony na najbardziej widoczny i reprezentacyjny wybieg,wszyscy go musza zauwazyc.Szanse na dom tez ma wieksze.Musi byc dobrze. Quote
koss Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 WIEMY, wiemy, -mąż oglądał ANTKA-odwoził piesa, który biegał przerażoy i o mały włos nie znalazł się pod kołami-bardzo mu sie podobał imiał ochotę dać mu nasz dom- ( i Antek i ten bidula się podobał ) ale zobowiazałam sie przygarnąc na tymczas (?) jedną z bliżniaczek elbląskich (DOLLY LUB MOLLY) i nie mogłam się zgodzić-ten mój T..Ż-jest kompletnie niebliczalny albo nieeee,bo.....coś tam... albo ..już bierzemy...Trzymajcie kciuki ,bo nie wiem czy nie zostanę z obiema suniami a to byłoby...... Antonio-trzymaj się i nie daj sie zimowej depresji-jesteś fajny:loveu: Antoś -BATHMAN;) p,s.ogłoszenia o tym psie ,znalezionym przez męża rozwieśiliśmy -może..... Quote
akucha Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dziękujemy Koss :loveu: Mam nadzieję, że z Wasza pomocą Antoś znajdzie dobry dom! Quote
brazowa1 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Koss,a jak ten piesek wygladał? Antos juz pieknie odrosl i nabiera ciałka.Sliczny pies. Quote
koss Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Sól z pieprzem ,szorstkowłosy,młody z raną na szyi-wielkośc Antka-szczotkowaty-ja nie widzaiałam go - mąz go znalazł i odwiózł-to było w niedzielę po południu-to jemu porobiliśmy ogłoszenia o odwiezieniu do schronu .Nie było mnie przy tym i na szczęście -nie umiem oddać stworzeń do schronu i ...nie wiem co by było-te 2 sunie z E.SĄ MOIM ZOBOWIĄZANIEM:cool1: antosiu-słoneczko byle do wiosnny i uwodż Brazową a będzie dobrze ANTOŚ dziś zwany BANDERASEM DLACZEGO BANEREK(?)ANTOSIOWY SIĘ NIE OTWIERA???? Quote
akucha Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Wiolu, to nie ten, którego w nowościach wkleiłaś? Quote
koss Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Wydrukuję to zdjęcie i jeszcze raz nakleję to ogłoszenie, czuję sie winna, że mąz go oddał do azylu, jeden dzień wcześniej i zatrzymałabym go ,a tak już decyzja zapadła w sptawie bliżniczek,ttttttttttttttak mi przykro:shake: Quote
akucha Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Koss, tak czasem w życiu bywa, przecież nie jestesmy w stanie przewidzieć wszystkiego ;) Dziewczynki z E. też domu potrzebują. Znajdziemy chłopakom domy, zobaczysz! Leć Antosiu, wypatruj! Wiolu, a kto nowego tak ładnie zrobił? Quote
brazowa1 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Nowy wlasnie taki przyszedl,jest niedawno ostrzyzony i to ładnie,dlatego sie dziwie,ze wlasciciela niet. Quote
akucha Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 To rzeczywiscie dziwne... Ja byłam przekonana, że to Ty tak o niego zadbałaś. Quote
Betbet Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 nie no to bez sensu...no co ostrzygli psa po to zeby go wywalic? ze niby miosierdzie zeby ktos go zechcial? czy sie zgubił i nie szukaja...też nie kumam Quote
koss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 WIEM, że głupio pytam ale zapytam:pytał ktoś o ANTOSIA a może o Smutka(TEN NOWY)???????????Powiedżcie, że takkkkkkk:oops: Quote
brazowa1 Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Dogo zdechlo i nie moglam Wam napisac,ze Antos w nowym domu.Pozostal sopocianinem.Oczywiscie,jak to zwykle bywa,potem sie jeszcze dwoch innych chetnych na Antosia znalazło. Wszystkiego naj,piesku! Quote
Betbet Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 hurraaaa bede go mogla wywalic z filmiku jesli sie zabiore za kolejnyyy:) brazowa kiedy teraz Cie zastane w schronisku?bo wolne szybko mi sie skonczy a te pieniadze... Quote
Kasia25 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 W S P A N I A L E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
brazowa1 Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Betbet napisał(a):hurraaaa bede go mogla wywalic z filmiku jesli sie zabiore za kolejnyyy:) brazowa kiedy teraz Cie zastane w schronisku?bo wolne szybko mi sie skonczy a te pieniadze... ja teraz bede dopiero w niedziele.Ale jest kierownik i jego zastepca ludzie i kazdy z nich jest uprawniony do wypisywania KP.Noooo,a huszczka czeka.Boje sie,ze spoznimy sie ze sterylka.Wiec Betbeciku,jakby sie udalo Ci podskoczyc w tym tygodniu.... Quote
Betbet Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 dobra to ja jutro pojade.never tam nie bylam i nie mam pojecia gdzie to;)i czym najlepiej dojechac aleee looz.czyli my mamy zebrane na nią u Ciebie 50zł, u mnie 150 zł i 50 mam pożyczyc, tak? Quote
koss Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 BARDZO się cieszę ,bardzo to najprzyjemniejsza wiadomośc w dzisiejszym dniu-a co z tym znajdą ???? Quote
akucha Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Znajda czeka... Koss, ja nie rozumiem, dlaczego masz takie problemy z logowaniem? Jak logujesz się na dogo, to zaznaczasz opcję "zapamietaj"? Quote
brazowa1 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 hihihihihihi,przepraszam Koss,ale hihihihihihi,to juz chyba Twoje piate wcielenie na Dogo :lol: Quote
koss Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ale śmieszneeeeeeeeeeeeeeeeee:oops: pewnie ,że tak( akucha):angryy: też tego nie rozumiem-mam w poczcie wszystko zapisane, aby nic nie pomerdać -a dogo mnie wypluwało chyba z 50000000000000000000 razy,myślałm, że zeżrę komputer-bliżniaczki były właśnie na sterylce...a ja nic....już poprzednio pisałam do moderatora-na Berdyczów chyba..... -BYŁAM ISIĄ -TO JA WŁAŚCIWA -byłam Naną 1-to literatura -byłam Kossem-to po męzu -jestem Raffko- mąz-ale na jak długo? do następnego zdechnięcia dogo???:angryy::placz::mad:eh,co za życie.... pamiętajcie o znajdku, proszę:oops: Quote
Recommended Posts