Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CHOLERA,tak mi go żal.....popatrzcie na niego jest niewiarygodnie świetny:crazyeye:no..........pytajcie o Antka-póki jest w nim jeszcze tyle radości.........

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Antos z kazdym dniem porasta coraz bardziej sierscia.Zostal przeniesiony na najbardziej widoczny i reprezentacyjny wybieg,wszyscy go musza zauwazyc.Szanse na dom tez ma wieksze.Musi byc dobrze.

Posted

WIEMY, wiemy, -mąż oglądał ANTKA-odwoził piesa, który biegał przerażoy i o mały włos nie znalazł się pod kołami-bardzo mu sie podobał imiał ochotę dać mu nasz dom- ( i Antek i ten bidula się podobał ) ale zobowiazałam sie przygarnąc na tymczas (?) jedną z bliżniaczek elbląskich (DOLLY LUB MOLLY) i nie mogłam się zgodzić-ten mój T..Ż-jest kompletnie niebliczalny albo nieeee,bo.....coś tam... albo ..już bierzemy...Trzymajcie kciuki ,bo nie wiem czy nie zostanę z obiema suniami a to byłoby......

Antonio-trzymaj się i nie daj sie zimowej depresji-jesteś fajny:loveu:
Antoś -BATHMAN;)
p,s.ogłoszenia o tym psie ,znalezionym przez męża rozwieśiliśmy -może.....

Posted

Sól z pieprzem ,szorstkowłosy,młody z raną na szyi-wielkośc Antka-szczotkowaty-ja nie widzaiałam go - mąz go znalazł i odwiózł-to było w niedzielę po południu-to jemu porobiliśmy ogłoszenia o odwiezieniu do schronu .Nie było mnie przy tym i na szczęście -nie umiem oddać stworzeń do schronu i ...nie wiem co by było-te 2 sunie z E.SĄ MOIM ZOBOWIĄZANIEM:cool1:

antosiu-słoneczko byle do wiosnny i uwodż Brazową a będzie dobrze
ANTOŚ dziś zwany BANDERASEM
DLACZEGO BANEREK(?)ANTOSIOWY SIĘ NIE OTWIERA????

Posted

Wydrukuję to zdjęcie i jeszcze raz nakleję to ogłoszenie, czuję sie winna, że mąz go oddał do azylu, jeden dzień wcześniej i zatrzymałabym go ,a tak już decyzja zapadła w sptawie bliżniczek,ttttttttttttttak mi przykro:shake:

Posted

Koss, tak czasem w życiu bywa, przecież nie jestesmy w stanie przewidzieć wszystkiego ;) Dziewczynki z E. też domu potrzebują.

Znajdziemy chłopakom domy, zobaczysz!

Leć Antosiu, wypatruj!

Wiolu, a kto nowego tak ładnie zrobił?

Posted

Dogo zdechlo i nie moglam Wam napisac,ze Antos w nowym domu.Pozostal sopocianinem.Oczywiscie,jak to zwykle bywa,potem sie jeszcze dwoch innych chetnych na Antosia znalazło.
Wszystkiego naj,piesku!

Posted

hurraaaa bede go mogla wywalic z filmiku jesli sie zabiore za kolejnyyy:) brazowa kiedy teraz Cie zastane w schronisku?bo wolne szybko mi sie skonczy a te pieniadze...

Posted

Betbet napisał(a):
hurraaaa bede go mogla wywalic z filmiku jesli sie zabiore za kolejnyyy:) brazowa kiedy teraz Cie zastane w schronisku?bo wolne szybko mi sie skonczy a te pieniadze...

ja teraz bede dopiero w niedziele.Ale jest kierownik i jego zastepca ludzie i kazdy z nich jest uprawniony do wypisywania KP.Noooo,a huszczka czeka.Boje sie,ze spoznimy sie ze sterylka.Wiec Betbeciku,jakby sie udalo Ci podskoczyc w tym tygodniu....

Posted

dobra to ja jutro pojade.never tam nie bylam i nie mam pojecia gdzie to;)i czym najlepiej dojechac aleee looz.czyli my mamy zebrane na nią u Ciebie 50zł, u mnie 150 zł i 50 mam pożyczyc, tak?

Posted

ale śmieszneeeeeeeeeeeeeeeeee:oops: pewnie ,że tak( akucha):angryy:
też tego nie rozumiem-mam w poczcie wszystko zapisane, aby nic nie pomerdać -a dogo mnie wypluwało chyba z 50000000000000000000 razy,myślałm, że zeżrę komputer-bliżniaczki były właśnie na sterylce...a ja nic....już poprzednio pisałam do moderatora-na Berdyczów chyba.....
-BYŁAM ISIĄ -TO JA WŁAŚCIWA
-byłam Naną 1-to literatura
-byłam Kossem-to po męzu
-jestem Raffko- mąz-ale na jak długo? do następnego zdechnięcia dogo???:angryy::placz::mad:eh,co za życie....
pamiętajcie o znajdku, proszę:oops: