brazowa1 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Do schroniska przybyl w sylwestra.Mlodziutki piesek,niespelna roczny,przerazliwie chudy,na wpol zjedzony przez pchły.Wyłysiały od drapania.Dla niego na pewno lepiej,ze wlasciciel go nie odebral-ma teraz szanse na nowy,porzadny dom,gdzie beda o niego dbac.Piesek jest zywiołowy,ma w sobie krew wyzla szorstkowlosego.Entuzjastycznie nastawiony wobec ludzi.Trzeba go jeszcze sporo nauczyc,ale jest mlody i wszystko przed nim.Komu zywiołowa,przyjazna wobec swiata szłaputa? Dostal na imie Antos :) Obecnie porasta nowa,zdrowa sierscia,chudziutki nadal,apetyt ma ogromny! Kto go chce odkarmiac u siebie w domu :)? Troche portrecikow :) Quote
akucha Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 :lol: Jaki fajny Antoś! :multi: Jak mu się odrośnie, to dopiero będzie cudo! Wystawiać już? Quote
akucha Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Brtankowy trochę, nie? Tylko w rozmiarze XL Quote
brazowa1 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Tu juz schroniskowe fotki,nie ze spaceru :( Quote
Kasia25 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Boszzzzzzzzzzz dobijający widok, zabierać dzieciaka:placz::placz::placz: Quote
brazowa1 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Blyskawicznie porasta nowa sierscia :multi: cichoooooo,Antos spi Quote
akucha Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Rude, cudne i do pokochania od zaraz!!!! Quote
akucha Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dziś pytała o niego miła Pani. Zobaczymy, co odpisze. Quote
Kasia25 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Niech on jutro pójdzie do domu, co? No mógłby, nie? Quote
Betbet Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 no niech idzie, niech idzie...a ja wpadłam własnie na pewien pomysł tlyko moze byc zle z realizacja....bo talentu mi chyba nie starczy...ale sprobujemyyy Quote
akucha Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jaki? Betbet, Ty to zawsze no... Znowu go wystawiłam. Quote
Betbet Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Akucha na głupi...jak zwykle. Niestet nigdy nie kształciłam się w zakresie sztuki i teraz sobie mogę napluć w brodę. Bo wymysliłam, żeby zrobić portrety naszych sopociaków...ale jak zrobić jak się nie umie i wyłazi coś tak makabrycznego:placz::placz::placz:ktoś mógłby nam porysować na bazarki:( rozpoznacie chociaż który to z naszych?:( ech...chciałam dobrze...ale pewnych barier nie przeskocze Quote
brazowa1 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Czartek jak zywy,Betbet,chyle czoła. Quote
akucha Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Betbet!!!! Zaskoczyłaś mnie KOBIETO :-o:-o:-o PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrobimy jakąś wystawę, może podarunki dla sponsorów?! Ale talentliwą ciotkę mamy... A Atosiątko w górę, po dom!!!! Quote
Betbet Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 nieee to nie ejst dobre...no ale naprawde nie mam zadnego warsztatu i nic nie wiem o tym jak to sie powinno robic..ale tak z serducha siem staram... narazie chce kupic specjalne ołówki i zrobic taka ansza galerie sopociakow..tez tych co byly, taaakie z wyrazista historią...czy moglybyscie mi jakos zdjecia poslac na maila? no i chaialabym..czy gdzies jest zdjecie Romea? ja za tym psem stasznie tesknie, on mi nie wyszedl z glowy i nie wiem czy wyjdzie.. Quote
akucha Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Sie nie znasz Betbet. Ty rysuj, my od znania się będziemy :diabloti: Ja mam fotki tylko max 400 pikseli, te ogłoszeniowe. Foty Romea są na jego wątku przecież ;) Quote
koss Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :crazyeye:Diewczyny oczom nie wierę,toż to mój Antoś w ulepszonej nieco wersji,:cool1:-bierzcie Go ludziska-toż to sama inteligencja,wdzięk,czar osobisty a jakie serce rozmiar XXXL - wierzcie mi mam takiego tylko ciutek starszy,palce lizać-miodzio,żródło to samo-Brazowa,można zaufać:evil_lol: Quote
Betbet Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Akucha aaa...myslalam ze moze masz wieksze...no nic to bede dlubac po watkach. Babine chcialam dzis rysowac ale nie mam sil..oczy mi sie kleja od 5 na nogach.moze jutro. antosia nie chce rysowac bo on ma isc do domu!!! Quote
koss Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Co z ta "miła panią ,która pytała" o te śliczności? -co z Antkiem,nadal czeka,taaaak,..........:shake: Quote
akucha Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Pani była miła, ale na tym się skończyło... Antoś wciąż czeka. Quote
Recommended Posts