Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do schroniska przybyl w sylwestra.Mlodziutki piesek,niespelna roczny,przerazliwie chudy,na wpol zjedzony przez pchły.Wyłysiały od drapania.Dla niego na pewno lepiej,ze wlasciciel go nie odebral-ma teraz szanse na nowy,porzadny dom,gdzie beda o niego dbac.Piesek jest zywiołowy,ma w sobie krew wyzla szorstkowlosego.Entuzjastycznie nastawiony wobec ludzi.Trzeba go jeszcze sporo nauczyc,ale jest mlody i wszystko przed nim.Komu zywiołowa,przyjazna wobec swiata szłaputa?
Dostal na imie Antos :)
Obecnie porasta nowa,zdrowa sierscia,chudziutki nadal,apetyt ma ogromny! Kto go chce odkarmiac u siebie w domu :)?

Troche portrecikow :)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akucha na głupi...jak zwykle.
Niestet nigdy nie kształciłam się w zakresie sztuki i teraz sobie mogę napluć w brodę. Bo wymysliłam, żeby zrobić portrety naszych sopociaków...ale jak zrobić jak się nie umie i wyłazi coś tak makabrycznego:placz::placz::placz:ktoś mógłby nam porysować na bazarki:( rozpoznacie chociaż który to z naszych?:(

ech...chciałam dobrze...ale pewnych barier nie przeskocze

Posted

Betbet!!!! Zaskoczyłaś mnie KOBIETO :-o:-o:-o

PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zrobimy jakąś wystawę, może podarunki dla sponsorów?!
Ale talentliwą ciotkę mamy...

A Atosiątko w górę, po dom!!!!

Posted

nieee to nie ejst dobre...no ale naprawde nie mam zadnego warsztatu i nic nie wiem o tym jak to sie powinno robic..ale tak z serducha siem staram...
narazie chce kupic specjalne ołówki i zrobic taka ansza galerie sopociakow..tez tych co byly, taaakie z wyrazista historią...czy moglybyscie mi jakos zdjecia poslac na maila?
no i chaialabym..czy gdzies jest zdjecie Romea? ja za tym psem stasznie tesknie, on mi nie wyszedl z glowy i nie wiem czy wyjdzie..

Posted

Sie nie znasz Betbet. Ty rysuj, my od znania się będziemy :diabloti:
Ja mam fotki tylko max 400 pikseli, te ogłoszeniowe.
Foty Romea są na jego wątku przecież ;)

Posted

:crazyeye:Diewczyny oczom nie wierę,toż to mój Antoś w ulepszonej nieco wersji,:cool1:-bierzcie Go ludziska-toż to sama inteligencja,wdzięk,czar osobisty a jakie serce rozmiar XXXL - wierzcie mi mam takiego tylko ciutek starszy,palce lizać-miodzio,żródło to samo-Brazowa,można zaufać:evil_lol:

Posted

Akucha aaa...myslalam ze moze masz wieksze...no nic to bede dlubac po watkach. Babine chcialam dzis rysowac ale nie mam sil..oczy mi sie kleja od 5 na nogach.moze jutro.

antosia nie chce rysowac bo on ma isc do domu!!!