Sheep Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Na husky można poderwać laski. :wink: Hahaha Na mnie to nie działa na mnie nie wiem jak na inną pozdr Quote
PaYooK Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 ELO!!! Na husky można poderwać laski. :wink: szczegolnie na szczeniaka 8) Quote
Miga Posted May 2, 2004 Author Posted May 2, 2004 Na husky można poderwać laski. :wink: Hahaha Na mnie to nie działa na mnie nie wiem jak na inną pozdr Ciekawe czy na mnie działa? ;) A jak to jest odwrotnie? Na alaskana poderwiesz cudnego pana :D Quote
andrew Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Na husky podrywasz laski na alaskana mozna poderwac pana :) A co z innymi rasami ????????? Quote
PaYooK Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 ELO!!! andrew nie mam pojecia :roll: moim pierwszym psem byl husky i tak zostalo do dzis x 8 ;) Quote
andrew Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Pay- no to masz duze doswiadczenie w podrywaniu lasek :lol: Ja mam tylko jednego haszczaka i male doswiadczenie z tego wynikajace w podrywie "na haszczaka" :lol: Quote
PaYooK Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 ELO!!! andrew --> :oops: heheh... nie podrywam na psy ;) ale znam takich w poznaniu :) Quote
PaYooK Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 ELO!!! moja znajoma ma haszczaka i jej braciq pozycza psa i jedzie z nim na blondynki 8) i zawsze przyjezdzal z 3ema Quote
andrew Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Nooo to mnie na spacerze z psem kiedys dziewczyny zaczepialy ale jak sie koledzy dowiedzieli ze mam haszczaka to zaraz przyjezdzali pozyczyc psiaka na spacer :) Ale nie dalem obcym podrywac na mojego psa :lol: Quote
PaYooK Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 ELO!!! andrew sam widzisz ze husky ma sile przebicia na podrywanie dziewczyn niz inne rasy ;) Quote
andrew Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 No pewnie ze tak :) Przeciez jak moja Astra spojrzy na kogos tymi niebieskimi oczetami to juz na wstepie jest plus do podrywu :lol: Quote
PaYooK Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 ELO!!! andrew --> :lol: :lol: w moim stadku jest sunia bladyna z niebieskimi oczetami... czasami jak spojrzy to jej oczy mowia " TO NIE JA" ;) Quote
Miga Posted May 2, 2004 Author Posted May 2, 2004 Jak mówicie chłopaki że to dobry sposób to kupuje alaskana na miłego pana, ale haszczak tez może być czo? ;) Masz owczarka-udana z Was już parka Zakupisz teriera-chłopów za Tobą gromadiera Gdy masz charta-to z pewnością żeś grzechu warta Zaopatrzysz się w słodkie spaniele-chłopaki będą do Ciebie mówić Aniele c.d.n Quote
andrew Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Masz owczarka-udana z Was już parka Zakupisz teriera-chłopów za Tobą gromadiera Gdy masz charta-to z pewnością żeś grzechu warta Zaopatrzysz się w słodkie spaniele-chłopaki będą do Ciebie mówić Aniele c.d.n Miga no jestem pod wielkim wrazeniem twojego talentu poetyckiego :D Quote
andrew Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 No coz tak ze zdjecia to mi wyglada na haszczaka. A co do tego ze jest duzy no to co powiesz ze moja Astra jest suczka rodowodowa a ma jakies 58-59 cm Tak jej sie uroslo, taki wielki kon z tego mojego psa :lol: Quote
Miga Posted May 2, 2004 Author Posted May 2, 2004 To na życzenie: Jeśli masz buldoga-masz i mena Moja Droga ;) Nie kupuj irlandzkiego setera-bo z dzieckiem będzie afera ;) W związku z tym że masz labradora-to na żeniaczkę już pora ;) Jesli masz agresywnego boksera-to problemów masz z mężem jak cholera (piii) ;) Natomiast jeśli jesteś w posiadaniu kundelka to pociechą dla męża żeś wielka :D c.d.n Quote
andrew Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Miga - przewodnik po psich rasach pisany poezja :lol: Quote
husky-regan Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Jak sądzicie czy pies na zdjęciach jest SH czy AM. Pies jest ogromny, mój Ares ma 55 cm w kłębie, a wygląda przy nim jak półroczne drobniutkie szczenie. Właścicielka twierdzi, że to SH, ale pies nie ma rodowodu i jest hupiony z "hodowli" gdzie są AM i SH. Czy SH może być aż tak wielki i masywny???? Po mojemu to krzyżak, ale nie wiem. Quote
Nat Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 to ja spotkalam sie z podobna sytuacja, na obozie kiedys pani miala czarno-bialego z brazowymi oczami - dla mnie huskiego, ale ona upierala sie, ze to malamut, i ze z "hodowli" malamuciej.. w tym przypadku jednak nie mialam watpliwosci, ze to husky, jednak wlascicielka byla mądrzejsza i sie przekonac nie chciala Quote
husky-regan Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 ja mysle ze to AM A ja dalej myślę że krzyżak. Wyglą huskowaty, ale te uszy ! No i rozmiar. Chyba że to taki Husky xxxxxxxxl :D Nie, dla mnie krzyżak Quote
husky-regan Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Ostatnio takie krzyżówki są cholernie modne AM + SH, wystarczy gazetę z ogłoszeniami otworzyć: Sprzedam krzyżówkę Siberiana z Malamutem.... Sprzedam Siberian Malamute (???) .. .. i inne pierdoły ... Quote
Recommended Posts